И ја така викав за Новараод кај се појави па овој Борини сеа :|
И Наполи идеа на бод,Робињо утна шанса што ни Амаури не би утнал,нема наместено тука ништо.
Прегледај го приврзокот 39638
покерче бар видовме денес како што кикснаа сите фаворити
Roma не кикснаИ Наполи идеа на бод,Робињо утна шанса што ни Амаури не би утнал,нема наместено тука ништо.
Прегледај го приврзокот 39638
покерче бар видовме денес како што кикснаа сите фаворити
порано сакав да пишам на темава дека Борини според новото рангирање беше на 9-то место на листата најдобри млади играчи во Европа, ама одма сите ќе зборувавте како овој Пупоне само се фали со Рома .. затоа си преќутав, инаку дечкото играше во Челзи, го пратија малку на позајмица во Свонси каде на 9 натпревари даде 6 гола, имаше и деби за Челзи во ЛШ против Порто, но тој беше играч на Парма а сега Рома го откупи за некои 5-6милод кај се појави па овој Борини сеа :|
Добра зделака за Рома иако не сум го гледал многу ама гледа се дека е добар играчпорано сакав да пишам на темава дека Борини според новото рангирање беше на 9-то место на листата најдобри млади играчи во Европа, ама одма сите ќе зборувавте како овој Пупоне само се фали со Рома .. затоа си преќутав, инаку дечкото играше во Челзи, го пратија малку на позајмица во Свонси каде на 9 натпревари даде 6 гола, имаше и деби за Челзи во ЛШ против Порто, но тој беше играч на Парма а сега Рома го откупи за некои 5-6мил
Galliani - ''Leggo opinioni catastrofiche ma non c'e' stata nessuna violenza. Credo dunque che Ibrahimovic non potra' avere piu' di due giornate"Минимум 2 добива, директен црвен за ваков потег е минимум 2 меча казна, тоа сигурно, а за повеќе ќе одлучуваат од федерацијата.
Незнам како може Галијани да каже максимум 2 за ваква ситуација кога тоа е минимумот.
Или па фосилов погрешно разбрал.
Па убаво ви кажа вајсмилер а и ја пред него неколку страни пишав дека срам ми е да гледам калчо ради наместените утакмици и кога веќе ќе знаеш кој како ќе изигра и кој на кого ќе му ја пушти .. Факт е дека Јуве си го има на ти го дај ми го со Сиена, Милан со Киево а Интер со Џенова ... толку од менеЈуве нерешено, Милан нерешено.Почнувам да верувам во заговорот на Џони Вајсмилер.
Честитки до фановите на Рома