Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Член од
11 јули 2008
Мислења
4.757
Поени од реакции
3.794
Ибра треба да добие 3 натпревара, а Галијани вели максимум 2.

Нели не се мешаат во туѓата работа:icon_mrgr:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.955
Поени од реакции
45.133
Минимум 2 добива, директен црвен за ваков потег е минимум 2 меча казна, тоа сигурно, а за повеќе ќе одлучуваат од федерацијата.
Незнам како може Галијани да каже максимум 2 за ваква ситуација кога тоа е минимумот. :eek:
Или па фосилов погрешно разбрал.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.923
Поени од реакции
8.800
од кај се појави па овој Борини сеа :|
порано сакав да пишам на темава дека Борини според новото рангирање беше на 9-то место на листата најдобри млади играчи во Европа, ама одма сите ќе зборувавте како овој Пупоне само се фали со Рома :cool: .. затоа си преќутав, инаку дечкото играше во Челзи, го пратија малку на позајмица во Свонси каде на 9 натпревари даде 6 гола, имаше и деби за Челзи во ЛШ против Порто, но тој беше играч на Парма а сега Рома го откупи за некои 5-6мил :)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
порано сакав да пишам на темава дека Борини според новото рангирање беше на 9-то место на листата најдобри млади играчи во Европа, ама одма сите ќе зборувавте како овој Пупоне само се фали со Рома :cool: .. затоа си преќутав, инаку дечкото играше во Челзи, го пратија малку на позајмица во Свонси каде на 9 натпревари даде 6 гола, имаше и деби за Челзи во ЛШ против Порто, но тој беше играч на Парма а сега Рома го откупи за некои 5-6мил :)
Добра зделака за Рома иако не сум го гледал многу ама гледа се дека е добар играч

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.757
Поени од реакции
3.794
Минимум 2 добива, директен црвен за ваков потег е минимум 2 меча казна, тоа сигурно, а за повеќе ќе одлучуваат од федерацијата.
Незнам како може Галијани да каже максимум 2 за ваква ситуација кога тоа е минимумот. :eek:
Или па фосилов погрешно разбрал.
Galliani - ''Leggo opinioni catastrofiche ma non c'e' stata nessuna violenza. Credo dunque che Ibrahimovic non potra' avere piu' di due giornate"

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Па нивна е федерацијата тие сами одлучуваат и затоа си кажуват како и што, а исто така мислам дека и Ароника треба да бидит казнат!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.955
Поени од реакции
45.133
Нема тука нивна ненивна, 2 утакмици сигуно не игра, одлично за Милан ќе е-м ако бидне баш таква казна инаку помалку нема теорија, само повеќе може, ептен збунета изјава дал Галијани, знае и сам какви се регулативите.

Јуве глупи преглупи што вака ја наредија со Сиена, Милан имаат посјебан распоред, без Пато, Ибра и Боатенг се, ептен губитничко коло е ова за нив, ко што се и последниве 3 за Интер кои денес беа зачинети со заслужен дебакл.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Јуве нерешено, Милан нерешено.Почнувам да верувам во заговорот на Џони Вајсмилер.

Честитки до фановите на Рома (y)
Па убаво ви кажа вајсмилер а и ја пред него неколку страни пишав дека срам ми е да гледам калчо ради наместените утакмици и кога веќе ќе знаеш кој како ќе изигра и кој на кого ќе му ја пушти .. Факт е дека Јуве си го има на ти го дај ми го со Сиена, Милан со Киево а Интер со Џенова ... толку од мене
--- надополнето: 6 февруари 2012 во 00:23 ---
Ако ви текнува пред неколку години кога играа Јуве - Сиена кога јуве водеше со 3-0 до 10 мин (на крај 3-3) тогаш дел пиеро даде 2 гола и тие му беа 300 и 301 и тие од публиката одма извадија транспарент дел пиеро честито 300 погодок и после вториот гол честито 301 погодок али после се избаци шутот на Кандрева од 20 метри и "несреќно" погоди за 3-0 .. Во второ полувреме на почетокот за 5 мин (до 50та) сиена дава 2 гола (мало сутра што у друг случај би дала сиена на јуве 2 гола за толку кусо време) и после негде при крајот памтам Григера згреши односно прекус пас назад до манингер (тогаш бранеше) и тој напаѓачот од сиена си ја прибра топката и 3-3 си остана до крајот ... Интер во времето на Мурињо (кога беа веле сила) им ја пушти на Џенова (бод на меаца, тогаш џенова се бореше за излез во европа) а еве и сега сезонава џенова им ја даде на интер (0-1) кога беше во криза интер и од тогаш почна серијата на интер ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom