Chelsea vs. Manchester United | 05.02.2012 ; 17:00h

Како ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    118

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Инаку сега очекувам ФА да го казни АВБ затоа што рекол дека Веб го уништи натпреварот а врз Веб нема да има никакви последици и пак ќе го суди и следниот натпревар на Јунајтед.
--- надополнето: 5 февруари 2012 во 19:41 ---
Иначе едно прашање до фановите на Јунајтед:Да не знаете каде се продаваат дресови од Јунајтед во Македонија?
Сакам да си купам еден како на Веб.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952
Леле пак има дробење за пеналите?

Ооо бе, па тоа над Јанг прво полувреме да не не беше пенал? :pos: Пак Веб крив а? :pos: За вториот пенал Велбек што убаво си го намести Ивановиќ и самиот Бане знаеше дека е наместен и зјапаше доле.

Да не се потсетуваме Жирков каков пенал си доби над Смолинг пред година дена ;)

Ајде избришете солзите, полесно ќе е .
Чекај тиа допрва ќе почнат да плачат а тоа у прво ај што беше фаул иако може и не беше црвен ама кејхил мораше да добие црвен а на овја хејтериве им остануа да си седнат и да размислат каде згреши челзи

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Дај бе кажете што кажал игорче да се изнасмееме и ние :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Oд фан на Тотенхем:

going on about getting robbed Chelsea fans do you remember the last game vs united at the bridge

Све си кажа дечково x)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.757
Поени од реакции
43.945
Не памтам точно.. Ама вика.. Во Англија во дербито Челзи имаше водство од 3:0 и почна да се смее и после низ смеа вика но Јунајтед израмни на 3:3... Па исто така низ смеа рече дека Њукасл победил 2:1 над Астон Вила :icon_mrgr:

Е да...и на крај како што кажа Росемберг, направи муабет малце со колегата до него и излеа рече има и полошо :D

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Инаку сега очекувам ФА да го казни АВБ затоа што рекол дека Веб го уништи натпреварот а врз Веб нема да има никакви последици и пак ќе го суди и следниот натпревар на Јунајтед.
--- надополнето: 5 февруари 2012 во 19:41 ---
Иначе едно прашање до фановите на Јунајтед:Да не знаете каде се продаваат дресови од Јунајтед во Македонија?
Сакам да си купам еден како на Веб.
Фергусон бил казнуван за негативни критики, зошто не и АВБ? За дрес, лесно е, Еткинсон нека го трампа тој неговиот од Челзи за црвениот на Веб и решен проблем.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.768
Поени од реакции
12.104
Дај бе кажете што кажал игорче да се изнасмееме и ние :D
Ништо не кажа............читаше резултати и вика
Во дербито на 24 коло во Англиската Премиер Лига - Челзи :LOL: Манчестер Јунајтед :LOL: 3 - 3 :giggle:
и после на крај му рече колегата нешто и Игорче цел насмеан - има и полошо (или нешто слично ) не знам после видео ќе ставиме
--- надополнето: 5 февруари 2012 во 19:46 ---

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Игорче цар, се смее и кажува резулат. Да му ебам царот. :D

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Сигурно го имате гледано,но треба да се сподели повторно торес пак утна 100% шанса :facepalm::ROFLMAO:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Фергусон бил казнуван за негативни критики, зошто не и АВБ? За дрес, лесно е, Еткинсон нека го трампа тој неговиот од Челзи за црвениот на Веб и решен проблем.
Да знам дека и Ферги бил казнуван и глупи се тие одлуки кога ги казнуваат тренерите за грешки на тренерите.
Инаку убаво што ме потсети.Вообичаено играчите на едната екипа си ги менуваат дресовите со противничката екипа.
Кој од Челзи го смени дресот со Веб?

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Да знам дека и Ферги бил казнуван и глупи се тие одлуки кога ги казнуваат тренерите за грешки на тренерите.
Инаку убаво што ме потсети.Вообичаено играчите на едната екипа си ги менуваат дресовите со противничката екипа.
Кој од Челзи го смени дресот со Веб?
Многу гомна јадеш знаеш?

Плукај го Веб, што ти е Јунајтед крив?
Кога судеа лани и преклани против нас јас не се лутев на Челзи, туку на судијата! Не не оштети нас челзи туку судијата!
Треба тоа да си го расчистите! Кога судат за нас судиите се со нас, кога е против нас така ни треба зошто секогаш сме давале гол во продолжение зошто играме додека не свирни судијата!
Стварно не можам да ви се начудам!
Од судиска грешка Мурињо стана еден од најдобрите тренери во светот! И за тоа е Јунајтед крив или судијата од Русија што судеше Јунајтед-Порто?

Преку *ур ми сте со вакви коментари!

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Добра утакмица, само не знам зашто толку плачење и ставање акцент на Веб, а никој не прокоментира за играта? Па навивачи на Челзи, дали вие сте задоволни од играта на Челзи? Кога веќе не досуди пенал за Манчестер на 0:0, нормално дека ваквите контакти какви што беа ќе свирне пенал, поготово кога станува збор за Веб, не за Манчестер, не терајте инает безвезе. А кога ќе ми текне па Жирков што го дувна ветерот, каков само пенал беше ова? Ај да не мешаме стари утакмици, пофалби за Стариџ и Чех секако, бранеше одлично денеска, иначе јас стварно верував во победа и покрај тоа што беше 3:0, зашто знаеме како Челзи ги постигна головите, едноставно не беше тоа тоа, средината беше смешна. И очајни сте со тоа како не ви играле Тери, Лампард и не знам кои други, а Манчестер без кои играше бе златни? Се гледаме следна сезона.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Многу гомна јадеш знаеш?

Плукај го Веб, што ти е Јунајтед крив?
Кога судеа лани и преклани против нас јас не се лутев на Челзи, туку на судијата! Не не оштети нас челзи туку судијата!
Треба тоа да си го расчистите! Кога судат за нас судиите се со нас, кога е против нас така ни треба зошто секогаш сме давале гол во продолжение зошто играме додека не свирни судијата!
Стварно не можам да ви се начудам!
Од судиска грешка Мурињо стана еден од најдобрите тренери во светот! И за тоа е Јунајтед крив или судијата од Русија што судеше Јунајтед-Порто?

Преку *ур ми сте со вакви коментари!
1.Чоколадо јадам
2.Каде во тој коментар виде дека ги окривев Јунајтед за нешто?

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Значи сите фанови на Јунајтед што го подржуваат судењево на копилето денес се:tapp::tapp:
Што е важно какво било судењето лани или пред 2 години ебате тоа умрените.

Kajgana Shop

На врв Bottom