Chelsea vs. Manchester United | 05.02.2012 ; 17:00h

Како ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    118
Член од
30 октомври 2010
Мислења
919
Поени од реакции
907
Интересен момент е како фанови на барса чекаат вакви утакмици за да докажат дека они не се единствени, успут ти кажуваат дека несмееш никад ништо да им пребацуваш за судии и глумење...

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Па причитај поназад дека пишав дека пеналот нема врска и е сличен како тој од вчера!
Не се правам јас паметен како тебе, не можам, не навивам за Фарса!
Се правиш паметен, затоа што вчера одма скокаш, а на Манчестер нон стоп му се свират пенали.
4 на последните 2 утакмици:eek:
Интересен момент е како фанови на барса чекаат вакви утакмици за да докажат дека они не се единствени, успут ти кажуваат дека несмееш никад ништо да им пребацуваш за судии и глумење...
Пак со глупото генерализирање, кој за кој тим навивал.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Абе ни 5% не ве матам веќе не ви мавам рецка.Ако бевте толку јаки оти не можевте да се одбраните?Оти не задржавте резултат?
Оти се посрана екипа,додуша оваа утакмица не бевме нешто подобро ама сепак извадовме позитивен исход.Најсмешни ми бевте до пред утакмицава, сите одеја вцрква леле чиста 2ка , се би било добро само да не изгубиме, и оп сеа одма се јавија сите силни јаки кој од кој посилен.Па дури дојдоја да ми го ламушкаат и овие другиве хард-кор фанови. Демек јас за овај тим ако навивам ќе се убијам... срамота е овој тим што има навивачи...
Абе пците со маст не ве јадат бе улај!Хејтајте сеа :pos:

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Какви се колнења не научив :icon_lol:
ЈБГ и судијата потајно навива за нас :rolleyes:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Абе ни 5% не ве матам веќе не ви мавам рецка.Ако бевте толку јаки оти не можевте да се одбраните?Оти не задржавте резултат?
Оти се посрана екипа,додуша оваа утакмица не бевме нешто подобро ама сепак извадовме позитивен исход.Најсмешни ми бевте до пред утакмицава, сите одеја вцрква леле чиста 2ка , се би било добро само да не изгубиме, и оп сеа одма се јавија сите силни јаки кој од кој посилен.Па дури дојдоја да ми го ламушкаат и овие другиве хард-кор фанови. Демек јас за овај тим ако навивам ќе се убијам... срамота е овој тим што има навивачи...
Абе пците со маст не ве јадат бе улај!Хејтајте сеа :pos:
:cuc:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
дечкоооооооооооооооо без нервози пеналите не беа спорни, едноставно си наседнаа и ги направија :)
а и незаборавај двата гола како ги дадовте.
жими се овие од челзи треба да почнат лото да играат :)
незнам дали разликуваш спортска среќа и судиски грабеж, 3тиот гол топката одеше во голот, можеби де геа ќе ја фатеше.
а за тоа дека наседнаа нашиве си грешка до немајкаде, велбек испадна глуп кога рипна на непостоечки фаул, немаше контакт, треба да има контакт за фаул на вториот немаше, ај за првиот да дискутираме ам за вториот. па тоа беше фејл на годината бе друже

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
Имаше пенал и во првото полувреме за манчестер ...требаше црвен да суди на двапати за челзи (кејхил и ивановиќ) не досуди ништо од тоа а пеналите си беа пенали мрчете колку сакате ;)

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Се правиш паметен, затоа што вчера одма скокаш, а на Манчестер нон стоп му се свират пенали.
Ако гледаше против Стоук и двата пенали беа чисти како солза, а и два беа недосудени. За денешните не коментирам, посебно за вториот.

Треба ВЕБ да го пратат да суди во 3та лига МАКЕДОНИЈА !

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Нас ни свирнаа 4 пенали од кои 3 беа, 1 не беше и со Стоук уште 2 не ни свирнаа!

Кога вие игравте со Челзи, 4 пенали не досудија против вас или не е исто ако судат пенали или ако не досудуваат против некого?

За натпреварот:

Челзи беше подобар гледано целосно, асудрно е што ние бевме подобри прво, тие во второ!
Вториот пенал немаше врска ама што се криви навивачите на Јунајтед што судиите се дебили!
Кога Дрогба пред 2 години даде гол од офсајд за ТИТУЛА тогаш зошто се радуваа навивачите на Челзи(ова во контекст дека не требало да се радуваме на голови од поклонети ситуации)?
Лани пенал максимално сомнутелен и Ламп погоди за победа, Луиз требаше црвен да добие не доби!

Сите признаваме дека судиите се тапа ама пак Фергусон е крив за се!

H

HoT IcE

Гостин
Нема потреба да коментираме за овие срамни судиски одлуки, цел свет гледа што се дешава, цел свет.
Само мизерната ФА не гледа, само Веб се прави будала.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.752
Поени од реакции
43.931
Првиот пенал беше ЧИСТ, вториот беше ист како оној на Џонсон од Сити вчера... Според мене за ова не се суди пенал, ама тоа е... И доста со тоа да се пикнеме во земјата.. Пикнете се вие бе, вашиот тим од 3-0 водство останува со 1 поенче на крај.. Ние може само да се радуваме.. Можеби не тепавме, ама земавме поен од 95% загубен натпревар и ем сеа ве читаме како си плачете.. Знаете лани оти и на вас ви подарија пеналче за да те тепате 2-1 нели?? Или не ви текнува тоа?? Плачковци ниедни...

Еден поклон од Дедо Мраз :

И за крај..... Морам ---- :pos:

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Криви си се играчиве на Челзи и никој друг, ни Веб, ни Руни . На 3:0 наместо да смират игра тие дозволија Јунајтед да им диктира темпо.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.993
Поени од реакции
74.136
Има негде видео од пеналот, да видам за што се расправате? :icon_mrgr:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Првиот пенал беше ЧИСТ, вториот беше ист како оној на Џонсон од Сити вчера... Според мене за ова не се суди пенал, ама тоа е... И доста со тоа да се пикнеме во земјата.. Пикнете се вие бе, вашиот тим од 3-0 водство останува со 1 поенче на крај.. Ние може само да се радуваме.. Можеби не тепавме, ама земавме поен од 95% загубен натпревар и ем сеа ве читаме како си плачете.. Знаете лани оти и на вас ви подарија пеналче за да те тепате 2-1 нели?? Или не ви текнува тоа?? Плачковци ниедни...

Еден поклон од Дедо Мраз :

И за крај..... Морам ---- :pos:
очекував некој да се убаци и да речи ами вие ко дадовте гол за титула !!!! :place:
дечко не дадовте гол вие од офсајд на олд трафорд сезонава ??
од рамиреш не беше пенал во последна минута пенал чист???
ма немој да ме јебеш бре

Kajgana Shop

На врв Bottom