ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.757
- Поени од реакции
- 43.945
Иначе ве сфаќам... Се осеќате како помочани... Па и Игорче ви се исмеја на вестите на Сител пред малце..
http://www.goalsarena.org/video/england-barclays-premier-league/05-02-2012-chelsea-manchester-united_en.htmlИма негде видео од пеналот, да видам за што се расправате?
Јас ли ти кажав бре дека дадовте гол за титула.. :очекував некој да се убаци и да речи ами вие ко дадовте гол за титула !!!!
дечко не дадовте гол вие од офсајд на олд трафорд сезонава ??
од рамиреш не беше пенал во последна минута пенал чист???
ма немој да ме јебеш бре
Да ја гледаше таа против Стоук немаше да коментираш вака. Сигурно си го видел хајлатсот само нели? Требаше да има уште два пенала таму, Шоукрос играше со рака и Пенант го собори Евра. И на МОТД дури кажаа дека требало да има пенали, дури и оној Хансен што е Ливерпул борн енд бред го кажа тоа.Се правиш паметен, затоа што вчера одма скокаш, а на Манчестер нон стоп му се свират пенали.
4 на последните 2 утакмици
Пак со глупото генерализирање, кој за кој тим навивал.
Ако го виде пеналот на Шити вчера исти таков.Има негде видео од пеналот, да видам за што се расправате?
те цитирав тебе дека имаше таков пациент што се бунеше, ти ми беше најблизу, аи и самиот го спомна пеналот пред 1 година. само да ти појаснам дека не сте само вие оштетуваниЈас ли ти кажав бре дека дадовте гол за титула.. :
И тоа офсајдот на Олд Трафорд беше од 1 нанометар... А и голот си беше ремек-дело...
Иначе ве сфаќам... Се осеќате како помочани... Па и Игорче ви се исмеја на вестите на Сител пред малце..
Чист пенал
А што ми беше муабетот на мене?? Дека ПРОТИВ СИТЕ мора да има судиски одлуки.. Кој курац само се јаде гомна против Манчестер...те цитирав тебе дека имаше таков пациент што се бунеше, ти ми беше најблизу, аи и самиот го спомна пеналот пред 1 година. само да ти појаснам дека не сте само вие оштетувани