Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Pa vo Belgrad bev i sea ne sum uste doma vratena i od telefon pisuvam :) Inace nema veze uvek si cestitam jas koga sme porazeni ne ke placeme toa e sportot :) I iako izgubivme natprevarov bese stvarno interesen kako i site `pool - united , moe omileno derbi, da imase uste eden kup ke sakav pak da se sretneme u nego :)
Абе ти навистина погоди дека Карлинг ќе ни честиташ на темава. Сега сакам да напишиш дека в година Премиер ќе ни честиташ овде :D

Кавани одмора , Камоли на пат за Италија ...
Дали ќе го донесе Кавани или иде за парите од шверцот со дрога , незнам ... :D

Али едно знам , ќе зееме “ талент “ 15 за 12 и ќе го платиме место 15 - 35 :D ... такви се нашите :)

Кавани одмора , Камоли на пат за Италија ...
Дали ќе го донесе Кавани или иде за парите од шверцот со дрога , незнам ... :D

Али едно знам , ќе зееме “ талент “ 15 за 12 и ќе го платиме место 15 - 35 :D ... такви се нашите :)
Реков ја ако купуваме, ке биде тоа у последна недела од јануари :) А Кавани ако се откаже од играње ЛШ само за да дојде кај нас, одма купувам оргинал дрес од него :D

Одлично направена компилација патот до Вембли

Ај наздравје со Брајтон на Енфилд :D
Желбата ми се испуни ... они мене ќе ме паѓаа на тикет цццц....
Има 6-0 да го јада мамицата нивна :mad:

Кени : нема подновуење овој преоден рок ...

Па барем , Величе да го донесеше не иде преоден без нови играчи ... :/ со нетрпение чекав и сеа нишо

ќе тепате денеска? ми иди нешто да ставам 50 евра на вас... :vozbud:

Знајте дека никој нема да купиме?

Јас мислам дека ќе го земите Дефо, Хари донесе два напаѓачи Саха и Родалега ништо чудно Дефо да биде продаден до вечер :)

^Никој не знам и крајно не пријатно ми е...иначе би дошол, вај нат :)
--- надополнето: 31 јануари 2012 во 18:00 ---
ќе тепате денеска? ми иди нешто да ставам 50 евра на вас... :vozbud:

Брат...и јас ја играв...ама не сингл...некако 50 евра ми се општо многу пари да ги ставам :)

Кога ќе се игра утакмицата меѓу кајганџиите од Скопје вс Битола ако се организира вакво нешто ќе идиме ние после утакмица :) Сега слабо...........
--- надополнето: 31 јануари 2012 во 18:24 ---
Дали тоа ние го купивме Тевез? :vozbud::vozbud::vozbud: :cuc::drk:(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom