Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување

Се' уште не знам дали филмов е брилијантна хорор-комедија која на ироничен начин ги исмејува другите филмови, или најзалудно потрошени 90 минути од мојот живот.

Се' уште не знам дали филмов е брилијантна хорор-комедија која на ироничен начин ги исмејува другите филмови, или најзалудно потрошени 90 минути од мојот живот.
Второто :)
Мене воопшто не ми се допадна...

Можеби треба да го гледам по втор пат :confused: Или наместо тоа да го гледам Attack of the Killer Tomatoes.
"The Langoliers" (1995)

But in a good way....
--- надополнето: 2 февруари 2012 во 13:10 ---
Meне гумата ми беше интересна за следење, па и не трае до толку.. знам и Иосоно ја сакаше, ја стави на дискусија, ама немаше луѓе. :)
само точаци... :)

И јас се ставам меѓу фановите на гумата, интересен филм.

Баш ќе ја разгледам дискусијата. Инаку, вреди да се гледа A Dangerous Method?

Малце не-соодветен одговор, ама ајде.

Според актерска постава да, е сега според содржина, сценарио и генерално како квалитетно филмско доживување, не би знаел да ти одговорам не ми е гледан.

Јас бев лута на Cronenberg на крајот зошто очекував многу повеќе. Иако имаше добар хумор на моменти. :)

Кога првпат се појави мислев е екранизација на The Interpretation of Murder. Новела вредна како филмски материјал, фикција ипак, за Carl Jung и Freud, Њујорк и убиство. Но и ова не би требало да е лошо, сепак ако си into that и имаш губено часови и часови читање за психоанализа, и психотерапија општо па се до квази терориите на Фројд. Клучно овде ќе биде глумата, најмногу ќе доаѓа до израз, а како што напиша Псај, според глумците, не би требало да е лоша и според истата вреди да се погледне. Мене ми е симнат, деновиве планирав да го погледнам.

Кога првпат се појави мислев е екранизација на The Interpretation of Murder. Новела вредна како филмски материјал, фикција ипак, за Carl Jung и Freud, Њујорк и убиство. Но и ова не би требало да е лошо, сепак ако си into that и имаш губено часови и часови читање за психоанализа, и психотерапија општо па се до квази терориите на Фројд. Клучно овде ќе биде глумата, најмногу ќе доаѓа до израз, а како што напиша Псај, според глумците, не би требало да е лоша и според истата вреди да се погледне. Мене ми е симнат, деновиве планирав да го погледнам.

Токму и затоа беше разочарување, зошто многу малку беше опфатено и некако едукативен карактер може да има за оние што немаат многу разглобувано. Туку една кратка слика преку нејзе има направено..

Не е дека не вреди да се погледне ама не е и дека е големо квалитетно филмско доживување.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Thanks, you guys. Не дека сум многу into that, ама ми фати око филмот поради актерите и режисерот. Ќе го гледам, па што биде нека биде.

Kazejte nekoj film be, odamna nemam gledano. Sakav The Double ama koga go vidov tipcheto od That 70's Show go bataliv...

Дајте кратка содржина или што знам некој коментар за филмов.Ми го препорачаа пред некое време да го гледам.Па сакам да знам дали вреди да трошам 1,5 Gb од мојот ограничен интернет за да го симнам и да го гледам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom