Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Јас гумата ја пуштив еднаш и заспав после 20 минути. Треба да му дадам уште една шанса, можда ќе го биде.
Killing Tomatoes:pos::pos:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Томатите пушти си ги, каде-каде подобро ќе поминеш...

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.707
Поени од реакции
34.251
Meне гумата ми беше интересна за следење, па и не трае до толку.. знам и Иосоно ја сакаше, ја стави на дискусија, ама немаше луѓе. :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
Можеби треба да го гледам по втор пат :confused: Или наместо тоа да го гледам Attack of the Killer Tomatoes.
"The Langoliers" (1995)

But in a good way....
--- надополнето: 2 февруари 2012 во 13:10 ---
Meне гумата ми беше интересна за следење, па и не трае до толку.. знам и Иосоно ја сакаше, ја стави на дискусија, ама немаше луѓе. :)
само точаци... :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И јас се ставам меѓу фановите на гумата, интересен филм.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Гумата, мислам дека сеуште сум жив само затоа што на време прекинав да го гледам..

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.744
Поени од реакции
18.494
Баш ќе ја разгледам дискусијата. Инаку, вреди да се гледа A Dangerous Method?
Малце не-соодветен одговор, ама ајде.

Според актерска постава да, е сега според содржина, сценарио и генерално како квалитетно филмско доживување, не би знаел да ти одговорам не ми е гледан.

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693
Јас бев лута на Cronenberg на крајот зошто очекував многу повеќе. Иако имаше добар хумор на моменти. :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.707
Поени од реакции
34.251
Кога првпат се појави мислев е екранизација на The Interpretation of Murder. Новела вредна како филмски материјал, фикција ипак, за Carl Jung и Freud, Њујорк и убиство. Но и ова не би требало да е лошо, сепак ако си into that и имаш губено часови и часови читање за психоанализа, и психотерапија општо па се до квази терориите на Фројд. Клучно овде ќе биде глумата, најмногу ќе доаѓа до израз, а како што напиша Псај, според глумците, не би требало да е лоша и според истата вреди да се погледне. Мене ми е симнат, деновиве планирав да го погледнам.

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693
Кога првпат се појави мислев е екранизација на The Interpretation of Murder. Новела вредна како филмски материјал, фикција ипак, за Carl Jung и Freud, Њујорк и убиство. Но и ова не би требало да е лошо, сепак ако си into that и имаш губено часови и часови читање за психоанализа, и психотерапија општо па се до квази терориите на Фројд. Клучно овде ќе биде глумата, најмногу ќе доаѓа до израз, а како што напиша Псај, според глумците, не би требало да е лоша и според истата вреди да се погледне. Мене ми е симнат, деновиве планирав да го погледнам.
Токму и затоа беше разочарување, зошто многу малку беше опфатено и некако едукативен карактер може да има за оние што немаат многу разглобувано. Туку една кратка слика преку нејзе има направено..

Не е дека не вреди да се погледне ама не е и дека е големо квалитетно филмско доживување.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Thanks, you guys. Не дека сум многу into that, ама ми фати око филмот поради актерите и режисерот. Ќе го гледам, па што биде нека биде.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.745
Поени од реакции
27.745
Amber Heard била лезбејка.
Мојот свет е уништен.

Kajgana Shop

На врв Bottom