Дечки најпрво ЗДРАВО. Здраво го потенцирам со големи букви пошто сум нов на форумов, а искрено се зачленив заради оваа тема

. Е сега пред да почнам да го искажувам моево мислење у дигитална форма прво морам да Ви признаам дека од пред година и нешто сум iFAN и тоа до срж.
Што се однесува до темава нема да се надвасувам и да убедувам дека apple is the best и дрн. дрн. дрн. само ќе кажам дека имам Ipad2 и сум ептен задоволен. Најпрво имаат страва интерфејс односно поедноставно нешто Амин. Второ имаат невероватно добар оперативец IOS 4, IOS 5, особено IOS 5, имаат опасно моќна графика и според мене најважно неколку стотици илјади апликации.
Се разбира кога на сето ова ќе му ја додадеш и десет саатната можност за константна работа, се исплати секое ебано евро фрлено на оваа направа.
Така да моето мислење е СТРОГО iPad 2.
Коа сме кај Samsung Galaxy tab нема да лажам и ќе кажам дека го немам нешто многу работено али тргнувајќи од тоа што работи на Android- фала Ви, со здравје да си го користите, налет и перформанси, налет и отворен софтвер и све.
Сакате едноставност, мобилност, практичност слободно пробајте гарантирам дека нема да се разочарате Ipad 2 и ништо друго, барем во овој момент.