Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Секако......газдите го купија и тоа врз основа на видео :pos::pos::pos::pos::pos: Е па добро тогаш и јас ќе направам слично видео па и мене ќе ме купат.
Значи тој што ја напишал статијата можи слободно да се обеси, да се фрли од некоја висококатница или пак да си пука во глава. Ваков дебилизам уште немам видено
--- надополнето: 1 февруари 2012 во 16:25 ---
И мене да ме стават може ќе нафрлувам од сегде и ќе имам најмногу нафрлени ама треба да имаш осет за тоа.

inb4, не навлегувам во дискусии за Стјуарт, само ти реплицирав за аргументот што го искажа.
Што се чешате сега со играчите на Ливерпул ? Даунинг не вреди 20 милиони фунти, Даунинг вреди злато, тој има најмногу нафрлувања во Премиер Лигата оваа сезона, за негова несреќа ни една од тие не беше претворена во погодок, сепак Даунинг е звер играч може што сакате да си кажувате !
Еднаш Харлотс се произјасни за ова ама ретко кој прочитал. Даунинг во многу наврати си ја сработил задачата арно ама тоа што некои промашувале зицери едноставно не е негова вина. А за шутот лош му е и треба да го подобри

В

Вори

Гостин
Moмци,а нели Суарез признал дека го нарекол Евра така како што го нареко? Тогаш штом признал ќе добие соодветна казна, иако е тоа престрого според мене.
А Тери нема ништо признаено околу тоа, и не се знае баш дали го нарекол така коњот Антон или не.

А што е сјебана федерацијата и што е за никаде, се согласувам апсолутно.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.818
Поени од реакции
11.445
Отворете тема за челси - манчестер.

G

Gray Foxx

Гостин
Шо и да прават, колку и да не тепаат секоаш ќе ни бидат кучка-клуб.
When the chips are down стално ги тртиме.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Moмци,а нели Суарез признал дека го нарекол Евра така како што го нареко? Тогаш штом признал ќе добие соодветна казна, иако е тоа престрого според мене.
А Тери нема ништо признаено околу тоа, и не се знае баш дали го нарекол така коњот Антон или не.

А што е сјебана федерацијата и што е за никаде, се согласувам апсолутно.
После сослушувањата се установило дека го нарекол "negrito" во превод црнче, како што го викале според неговата изјава цела утакмица соиграчите негови...е сеа, дали овој стварно го сфатил толку навредливо, дали му дошло преку кур некој што 2 недели е во ПЛ да го јебава, не знам...се пожалил и ете што бидна, според мене е престрого...со оглед на тоа дека е релативно нов во лигата и плус, живее во општество каде што тој збор не претставува никаква навреда, напротив..!! Како и да е, отиде...сега се враќа момакот, па ќе видиме каков ќе биде на терен, дали ќе остане истиот или ќе биде уште поопасен :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.818
Поени од реакции
11.445
За џабе "листови" ќе се трошат...Х ќе биде :) Еве поплукајте се тука малку и тоа е тоа, да ви се напраи мерак :) :)
Хаха баш нема да биде нерешено. Со веб судија, или манчестер победува со непостоечки пенал или челси. Најсигурен сум дека ќе има победник. Челси се наапани и мора да се покажат против Манчестер, кој сега ја има шансата да се избори над плавите цигани.
Така да момци отварајте тема, јас да не отварам, ќе личи на Ман Утд фан клуб :icon_lol:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Хаха баш нема да биде нерешено. Со веб судија, или манчестер победува со непостоечки пенал или челси. Најсигурен сум дека ќе има победник. Челси се наапани и мора да се покажат против Манчестер, кој сега ја има шансата да се избори над плавите цигани.
Така да момци отварајте тема, јас да не отварам, ќе личи на Ман Утд фан клуб :icon_lol:
Од цел пост ќе ти го издвојам болдираното...колку тоа лабаво си го кажа...или Ман Ју со непостоечки пенал или Челзи (каде што не е спомната никаква помош од судии) хаахаха...си ме изнасмеал, жими се :)

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Тотенхем
дојдоа: Јаго Фалке (Јувентус), Луис Саха (Евертон).
заминаа: Јаго Фалке (Саутемптон)*, Себастиан Басонг (Вулверхемптон)*, Роман Павличенко (Локомотив Москва), Том Керол (Дерби Каунти)*, Андрос Таусенд (Лидс)*, Џон Босток (Шефилд В)*, Дин Перет (Јеовил)*, Адам Смит (Лидс)*, Стивен Пиенар (Евертон)*.

* - играчот е позајмен.
Фали дека заминал Чорлука.Отиде на позајмица во Баер Леверкузен.

Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
Еве како купуваа и продаваа сите клубови од Премиер лигата во овој преоден рок:

КПР
дојдоа: Самба Диаките (Нанси)*, Џибрил Сисе (Лацио), Боби Замора (КПР), Недум Онуоха (Манчестер Сисе), Фредерико Мачеда (Манчестер Јунајтед)*.
заминаа: Метју Коноли (Ридинг)*, Мартин Роуландс, Питер Моен (отпуштени), Бредли Ор (Блекбурн).
И ова ти е грешка :LOL:. Фала на информации секако.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom