Johnny B
Misogynist, racist, anti woke
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 11.722
- Поени од реакции
- 11.996
Секако......газдите го купија и тоа врз основа на видео Е па добро тогаш и јас ќе направам слично видео па и мене ќе ме купат.
Значи тој што ја напишал статијата можи слободно да се обеси, да се фрли од некоја висококатница или пак да си пука во глава. Ваков дебилизам уште немам видено
--- надополнето: 1 февруари 2012 во 16:25 ---
Значи тој што ја напишал статијата можи слободно да се обеси, да се фрли од некоја висококатница или пак да си пука во глава. Ваков дебилизам уште немам видено
--- надополнето: 1 февруари 2012 во 16:25 ---
И мене да ме стават може ќе нафрлувам од сегде и ќе имам најмногу нафрлени ама треба да имаш осет за тоа.
inb4, не навлегувам во дискусии за Стјуарт, само ти реплицирав за аргументот што го искажа.
Еднаш Харлотс се произјасни за ова ама ретко кој прочитал. Даунинг во многу наврати си ја сработил задачата арно ама тоа што некои промашувале зицери едноставно не е негова вина. А за шутот лош му е и треба да го подобриШто се чешате сега со играчите на Ливерпул ? Даунинг не вреди 20 милиони фунти, Даунинг вреди злато, тој има најмногу нафрлувања во Премиер Лигата оваа сезона, за негова несреќа ни една од тие не беше претворена во погодок, сепак Даунинг е звер играч може што сакате да си кажувате !