Не си разбрал ништо.

Oвие да не ти требаат за да видиш , па отпосле да разбериш ...
Нема врска , малце покасно влезе во дискусијата ... сепак ние простуваме

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не си разбрал ништо.
но не забораваме.сепак ние простуваме![]()
Се разбира дека не забораваме , ама не испаѓаме толку ниско да земам и јас да ја запалам џамијата ( имајќи основа ) .но не забораваме.
еве во Египет египќаните тепаат копти....
и сега ние во солидарност со Коптите да палиме џамии?
Teбе Македонци не те нападнале само поради твојата етничка припадност.Генерализација брат, си слушнал некогаш. Мене македонци ме нападнале у Скопје и ќе ги мразам сите македонци сега.Кој ве учел вака да размислувате бе? имате родители да ве насочат.
Значи јас досега би требало по твојава логика 84 души да имам нападнато со секира, чисто од кеиф дека неМакедонци ми поминале на улица.Исто како што би поминал албанец, грк whatever у македонска населба, не прајте се сите светци ...
Да од паралелна димензија каде не им се палеа куќи на Македонци и каде немаше етничко чистење ама ќути тоа не е лошо како ебан карневал.Готово затварајте тема....сеа сите се сакаме....спласна омразата....не им успеа планот на вахабистите,за да ни направат раздор помеѓу нас македонците и албанците.(yeeeeaaaah)
Ајде од утре слободно ќе одиме во Арачиново на чајче....и они ќе идат кај нас....и така ќе живееме како во бајка.
Или ова беше од друг филм сценарио??