Протест во Струга! Запалена црквата во Лабуништа/Мала Речица?

• Креатор на темата Креатор на темата G e G o
  • Време на започнување Време на започнување
ne se prav
ти пречат чоколадните полуголи танчерки во Рио?
ne se praj mutav videoto kazuva sve
--- надополнето: 1 февруари 2012 во 01:01 ---
кој вие бе абдал...ако имате нешто идете со Вевчанци решавајте ги проблемите не генерализирајте !!!
МПЦ-ОА НЕ Е ОРГАНИЗАТОР И НЕМА НИКАКВА ВРСКА СО КАРНЕВАЛОТ ЗОШТО ТОЈ Е ПАГАНСКИ (НЕ ХРИСТИЈАНСКИ) !!!
Ако викаш подржано било од владата, буни се против неа АМА НЕ ПАЛЕТЕ ХРАМОВИ ЗОШТО ГОСПОД НА МЕСТО ЌЕ ГИ ОСТАВИ ТИЕ ШТО ПРАВАТ ТАКА !!!
Од кај знаеш дали се Христијани тие на крневалот што направија така па да се одмаздуваат на ваков начин !! Немој со тоа вие први почнавте ние голтаме години години уназад ваши ексцеси со знамиња палење и ова она се заради соживот, ама теле се учи вол не се учи !!!
godini nanazad imate problem so albancite ne mesaj babi i zabi sto sakate prajte so niv ama ne go navreduvajte islamot kolektivno go gleadse li videoto voopsto?

ne se prav

godini nanazad imate problem so albancite ne mesaj babi i zabi sto sakate prajte so niv ama ne go navreduvajte islamot kolektivno go gleadse li videoto voopsto?

Ти глуп си?
Кои се тие што имаат проблем со албанците, кој го навредува исламот бе? ЈАС или 5-6 начукани будали од Вевчански карневал? Тоа е проблемот, што генерализирате !!!

vo svajcarija ne me pretstavija deka izvrsuvam molitva vrz penis ako malku podobro rzamislis minarijna nema ama dzamii ima pak se molime burka vo francija mozda nema da nosat ama pak muslimani ke si bidat a deka zakonot i vo mkd bil ist kako vo ch toa malku morgen draga moja epten bese navredlivo toa sto go vidov na videoto i ako malku postoi covecnost vo tebe ke go priznaes toa jas ne go opravduvam palajneto crkvi nitu sakam da palam crkvi ama edno znam vo mkd sozivot nema

1. не плаќање сметки струја/вода
2. Добивање работни места и зимање плата со неодење на работа заради Рамковен
3. преименување школа, улици кога си сакате и како си сакате
4. Замарање у 5 сабајле со онај шо завива од врво на ракетата
5. Скоро цела Западна Македонија е ваша , Македонците се малцинство таму
6. Добивање високи позиции у парламент и министерски позиции
7. Мрзе ме да пишувам други срање за кои тврдеш дека нема соживот ... шо кур повеќе сакате да ви ебам копилињата смрдливи ???

Разбирам дека тоа е навредливо на вевчанскиот карневал.
Но ова што го прават Албанците е претерано.
Се согласувам дека е претерано, но и се надевам дека ми ја разбираш илустрацијата.

3951.jpg

ne se prav

Пишувај кирилица,очи ми излегоа додека ти го прочитам постот.
а и користи точка запирка.

или не те учеа тоа на школо ?

6. Добивање високи позиции у парламент и минестерски позиции
7. Мрзе ме да пишувам други срање за кои тврдеш дека нема соживот ... шо кур повеќе сакате да ви ебам копилињата смрдливи ???
a be pak ke potenciram so albancite imate problem ne so site muslimani alooooooo

6. Добивање високи позиции у парламент и минестерски позиции
7. Мрзе ме да пишувам други срање за кои тврдеш дека нема соживот ... шо кур повеќе сакате да ви ебам колипиња смрдливи ???

a be pak ke potenciram so albancite imate problem ne so site muslimani alooooooo

Финтата е што Енис е Турчин, ама сега пред две недели Турски пратеник во собрание се обрати кон двете Албански партии и рече:
-Одкако вие се симнавте од планините, ние ги загубивме правата! Побарај видео од седницата и увери се...

И да немаме никаков проблем со Турците кој се далку поцивилизиран и разбран народ. :)

vo svajcarija ne me pretstavija deka izvrsuvam molitva vrz penis ako malku podobro rzamislis minarijna nema ama dzamii ima pak se molime burka vo francija mozda nema da nosat ama pak muslimani ke si bidat a deka zakonot i vo mkd bil ist kako vo ch toa malku morgen draga moja epten bese navredlivo toa sto go vidov na videoto i ako malku postoi covecnost vo tebe ke go priznaes toa jas ne go opravduvam palajneto crkvi nitu sakam da palam crkvi ama edno znam vo mkd sozivot nema

Во Швајцарија не те претставија дека извршуваш молитва врз пенис, ама во Данска твојот Мухамед го претставија со бомба на главата, тогаш не бевте навредени??? Зошто тогаш овие што ми скокаат тука не се огранизираа и не фатија чартер лет за Данска, па во знак на протест што се навредени не им го запалија данското знаме, зошто не потпалија таму некоја црква? - Јас ќе ти кажам зошто, затоа што таму се знае местото на малцинствата, единствено тука во Македонија ви се може, затоа нема соживот другарче, Затоа што еден муслиман според рамковен има поголеми права од мене во МОЈАТА држава, а истиот тој не ја ферма, ете затоа.Нема соживот затоа што ти во Швајцарија играш како што ти свират и затоа што ти МОРАШ да ги почитуваш швајцарските закони, само во Македонија можете да се повикувате на ‘‘навреденост‘‘ без да одговарате,
Во Франција може бурки нема да носат, ама пак муслимани ќе бидат а?? А во Македонија од една маска, неможат да бидат муслимани?? :cuc:

ne se prav

Ало другар зошто збориш во множина.....нека покренат тужба против тие 5-6 будали кои рака на срце кажувам дека Претерале стварно ... си има суд ќе си реши ! Па еве ко што читам ти во Швајцарија живееш цивилизирано ќе се реши си има суд ќе си пресуди тој и готово па 21 век сме мајку му!! Што сме ние Оман, Јемен па паметни ќе се праат цркви ќе палат за некои 5-6 будали одма глави летање и 300 чуда !! Каков проблем се што сакате ви дадовме дај да ја земеме душава да ја отвориме и да ви ја дадеме во раце уште таа остана .. Кажи ми каде Албенецот има такви права како што ги има во Македонија еве искрено ?! Народ што СО СИГУРНОСТ ТВРДАМ ДЕКА НЕ СЕ НИ 20% ДА МУ КАЖУВА НА 75 ПОСТО НАСЕЛЕНИЕ ШТО ДА ПРАВИ !! Ама и тоа ви е дозволено па едно ФАЛА да речевте ќе беше доволно !!

ne se prav

немам проблем со Албанците, воопшто. На работа секојдневно соработуваме со луѓе кои не се христијани (Босанци од Велес, Албанец од Скопски Сарај). Секојдневно товараат полиестер. Немам проблем со нив. Баш денес во муабет со албанецот од Сарај бев изненаден. Прв албанец во животот кој ја сака Југославија и ја мрази Америка. Баш ми е мило што ваквите албанци ко тебе се малку. Ваквите ко тебе прават да имам погрешен впечаток за мирниот албански народ кој го почитувам, затоа што истиот албански народ се соочува со исти проблеми како и македонскиот народ. Македонскиот народ секогаш живеел со албанскиот. Проблемот е во вашите идиотски водачи кои се слепи исто како нашите.
Не верувам дека му пречат.
Ама маката му е што според Куранот е забранет блуд и не смее да си го др*а.
се што е забрането е слатко

Ало другар зошто збориш во множина.....нека покренат тужба против тие 5-6 будали кои рака на срце кажувам дека Претерале стварно ... си има суд ќе си реши ! Па еве ко што читам ти во Швајцарија живееш цивилизирано ќе се реши си има суд ќе си пресуди тој и готово па 21 век сме мајку му!! Што сме ние Оман, Јемен па паметни ќе се праат цркви ќе палат за некои 5-6 будали одма глави летање и 300 чуда !! Каков проблем се што сакате ви дадовме дај да ја земеме душава да ја отвориме и да ви ја дадеме во раце уште таа остана .. Кажи ми каде Албенецот има такви права како што ги има во Македонија еве искрено ?! Народ што СО СИГУРНОСТ ТВРДАМ ДЕКА НЕ СЕ НИ 20% ДА МУ КАЖУВА НА 75 ПОСТО НАСЕЛЕНИЕ ШТО ДА ПРАВИ !! Ама и тоа ви е дозволено па едно ФАЛА да речевте ќе беше доволно !!
celo vreme se trudam da ukazam na istoto ama edvaj da se razbereme od druga strana prava im se dadeni na albancite vo mkd tie vi pravat problemi ne site muslimani iskreno se navreduvam koga kolektivno se zbruva za site muslimani deka pravat neredi vo mkd albancite pravat problemi i so niv pravete sto sakate no pravete rzalika pomegu vera i nacija
--- надополнето: 1 февруари 2012 во 01:14 ---
Fuck , my bad ... Турчин си бил ..
yep... konecno se razbravme

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom