- Член од
- 13 јануари 2012
- Мислења
- 1.800
- Поени од реакции
- 1.665
Е сеге се гледам какоф мизерен сум бил и јас јееееееДали тоа Спасов го подучува Крејзи како да се понаша??
Е сеге се гледам какоф мизерен сум бил и јас јееееееДали тоа Спасов го подучува Крејзи како да се понаша??
http://24fudbal.com.mk/vesti/1751/video-fan-na-everton-vleze-vo-teren-i-se-zakluci-so-lisici-na-stativataхаха, ќе се закачиш ти така за Интер?
Кога ќе има негде видео пушти да видиме.
Ти очигледно си ги измешал работите.Sega ne ochekuvajte Guarin slednite 3-4 natprevari da gi zapochne ili voopsto da igra, chekajte Palombo slednata (ne utre, drugata) da igra. Guarin i koga ke igra, nikogas nema da mu se garantira prvotimski status, pa non stop pod pritisok ke bide. Napagjach ne zedoa, Palombo ne go smetam za igrach... Mota >>>>>>>>> Guarin. Toa sto na Mota ne mu garantiraa mesto vo prv tim, sekoj igrach od negov kalibar bi zaminal. Shto ne laese materazzi ili sega kordoba? Pari zemaat oni, i si gi znaat sposobnostite.
Prikaznava ti e super. Samo ne znam zosto ne si mi kazal deka razgovaras so Ranieri on daily basis. Zagarantirano mu bilo mestovo kurov moj. Taka ke begase on ako mu bilo zagarantirano. Kambi, Snajder, Zaneti. Ovie se zagarantirani mesta, so doagjanjeto na Guarin, nepravdano Mota go zagube prvotimskiot status, dodaj gi i decava sto gi imame vo timot i ete ti "zagarantirano" mesto. Ne znam zosto samo za tvoi zborovi go spomnuvas Murinjo, sto ne go spomnuvas sega, zatoa sto Mur reche deka so Mota ke osvoi LSH, i taka beshe. Se znae od dotichnive koj e za na klupa.Ти очигледно си ги измешал работите.
Мота, односно неговиот агент, бараа Интер да им гарантира дека договорот ќе му биде продолжен за наредни 3 години, односно, сакаше голема плата или во Интер, или во друг клуб бидејќи и самиот знае дека прво, влага во години кога формата ќе му стагнира, па ќе има дигресија и второ, дека си има проблеми со повредите.
И затоа сега плачеше по нов договор за да се врзе за Интер а го искористи интересот на ПСЖ за да условува, или нов договор, или моментално заминува, клубот не му застана на пат и тоа е тоа.
Еве, ќе му го продолжеа договорот, ќе зимаше 3м годишно, ќе се повредеше, ќе беше во форма ала Станкович па после ќе плачеше зашто Мота сеуште е во тим, зашто тој не дојде, зашто овој не дојде, ќе добиеа нов Мунтари, ни Кремонезе немаше да го сака во свои редови, ќе требаа и него во Милан да го даваат.
Кој е он така да условува, или нов договор или си одам и тоа во Јануари, кога има година ИПОЛ до крај на договорот, не година дена. Он е неблагодарен во ситуацијава и испадна класична пичка, можеше да остане барем до летоска, првотимскиот статус му беше ЗАГАРАНТИРАН во тимот на Раниери, факт, само незнам зашто се плашеше, да не му било страв дека може да се повреди па и ПСЖ да не го сака следново лето а уз пут и Интер, па уште година дена да зима голема плата и после да се задоволи со 800 000 евра годишно, вака сега отиде во ПСЖ и доби нов 3 годишен богат договор ако не се лажам и му чуе.
А дека Мота бил 100 пати подобар од Гуарин тешко тоа, прво не играат на иста позиција, второ, споредувај го него со Паломбо, од него е бољи во напад бајаги, ама во одбрана не, каде каде е подобар Паломбо тука.
Па загарантирано му е де, само не му бил загарантиран престојот во Милано односно продолжување на договорот, еве читај го сега Ди Марцио објаснува што и како, односно, истото што и ја го велам.Prikaznava ti e super. Samo ne znam zosto ne si mi kazal deka razgovaras so Ranieri on daily basis. Zagarantirano mu bilo mestovo kurov moj. Taka ke begase on ako mu bilo zagarantirano. Kambi, Snajder, Zaneti. Ovie se zagarantirani mesta, so doagjanjeto na Guarin, nepravdano Mota go zagube prvotimskiot status, dodaj gi i decava sto gi imame vo timot i ete ti "zagarantirano" mesto. Ne znam zosto samo za tvoi zborovi go spomnuvas Murinjo, sto ne go spomnuvas sega, zatoa sto Mur reche deka so Mota ke osvoi LSH, i taka beshe. Se znae od dotichnive koj e za na klupa.
A inaku za pogolema plata, site girachi toa go pravat. Go naprave Snajder, go naprave Milito, ne znam koj ne go napravil, Mota chekashe i sega koga na Morati gzot mu e stegnat nejke 500 iljadarki godisno poveke da dade za klasa igrach, a go zede ... nejkam imeto da mu go izgovaram... Inaku da ne chekash Guarin da ima garantiran status haha...
Не, Мота вредеше, човекот што можеше да ги кошта финале во ЛШ.Inache za poslednata rechenica deka Paloma vredel - moderatorite ne mozat da bidat ignorirani, who knew
Не одам до толку доле, таму Мота заслужи втор жолт, незнам што се инатиш, најди на јутуб клип и кажи ми дека таму не го удри за картон, тоа што Бускетс изглуми не го занемарува фактот дека Мота требаше да лета.Nop. Greshka si. Vidi pred 3-4-5 strani shto pishav za Mota i negovoto zaminuvanje, ama zaradi sto ispadna on peder (a inter 10 pati poveke peder em glup) ne moze da rechesh deka ne e dobar fudbaler. I ne spomnuvaj toa so Buskec aman, ne veruvam deka do tolku dolu ke odish samo inaet da terash...
Znaesh ti mnogu dobro kade mi e mene zborot, ne veruvam deka si zadovolen samo od transferot na Guarin. Nema razumen chovek koj e zadovolen od ova, podobro nisto da ne zemaa nego trampa Guarin-Mota. (za mene drug igrach ne dojde vo Inter)
da ne se pram i zvucahm ko kurnaz ama iskreno tuka prestanav da te chitam. Opshto poznat fakt e deka vo debata ne znaesh da rechesh "da taka e, my bad". ama ova da go pishesh pfffffffffffff....Не одам до толку доле, таму Мота заслужи втор жолт, незнам што се инатиш, најди на јутуб клип и кажи ми дека таму не го удри за картон, тоа што Бускетс изглуми не го занемарува фактот дека Мота требаше да лета.
Ги остави на цедило у 30та минута против Барса.
Интер можеа комотно да го задржат, ама Морати не застанал на пат на еден Роналдо, на овоа мочлево стаклено и лакомо ќе му застане, сигурно ...
Он е добар фудбалер но не е нешто спектакуларно, факт е дека се ослабени за напад бидејќи Паломбо ја нема таа креативност ама не и во играта од одбрана на тој дел од теренот. Сега на Раниери му се отвара простор да форсира 4ца офанзивни фудбалери напред и од него Се зависи, само во една ваква ситуација отсуството на Мота воопшто нема да се осети.
И пак се фаќаш за Гуарин, он и да останеше Мота пак ќе беше земен, на местото на Мота е земен Паломбо, Раниери го одбрал него а имал избор помеѓу Куцка - Пароло - Паломбо. Гуарин е баш профил на фудбалер кој фали во екипава и ја верувам дека ќе е од голема корист за тимов ко што беше и за Порто еден од најдобрите минатата година.
А така значи, иако сум со спротивен став, морам баш тоа да го кажам за да ти ме читаш ... бре.da ne se pram i zvucahm ko kurnaz ama iskreno tuka prestanav da te chitam. Opshto poznat fakt e deka vo debata ne znaesh da rechesh "da taka e, my bad". ama ova da go pishesh pfffffffffffff....
Tuka imas eden big lajkНе одам до толку доле, таму Мота заслужи втор жолт, незнам што се инатиш, најди на јутуб клип и кажи ми дека таму не го удри за картон, тоа што Бускетс изглуми не го занемарува фактот дека Мота требаше да лета.
Ги остави на цедило у 30та минута против Барса.
Интер можеа комотно да го задржат, ама Морати не застанал на пат на еден Роналдо, на овоа мочлево стаклено и лакомо ќе му застане, сигурно ...
Он е добар фудбалер но не е нешто спектакуларно, факт е дека се ослабени за напад бидејќи Паломбо ја нема таа креативност ама не и во играта од одбрана на тој дел од теренот. Сега на Раниери му се отвара простор да форсира 4ца офанзивни фудбалери напред и од него Се зависи, само во една ваква ситуација отсуството на Мота воопшто нема да се осети.
И пак се фаќаш за Гуарин, он и да останеше Мота пак ќе беше земен, на местото на Мота е земен Паломбо, Раниери го одбрал него а имал избор помеѓу Куцка - Пароло - Паломбо. Гуарин е баш профил на фудбалер кој фали во екипава и ја верувам дека ќе е од голема корист за тимов ко што беше и за Порто еден од најдобрите минатата година.