Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
haha gledajte mancester siti kako navivaco se zakluci za stativata so lisici haha

Mikky

Интераш
Член од
23 октомври 2008
Мислења
210
Поени од реакции
19
Замислете следно дерби Мунтари да ни го зачука во агол :eek: :facepalm:

Според мене продажбата на Мота е одличен потег (ако се 10м земени). Мота е склон кон повреди и како ќе старее се повеќе ќе се повредува.

Според мене, Интер мораше или ај мора да го продаде Снајдер. Човеков во последно време е многу издиган, он е најјак, се он знае, нон стоп приговара, а фудбал воопшто не игра. Не фала таков играч не му е потребен на Интер. Значи до крај на сезона Снајдер уште 3-4 пати ќе се повреди, како да немаме ќар од играчов. Беше главен играч во ерата на Мурињо ама тоа е сега само историја.

Околу играчите кои дојдоа, ми се допаѓа тоа што сите се прво на позајмица па ако се покажат ќе се откупат. Останува да видиме што играчи сме добиле. Раниери доби снажни играчи на средина, ќе видиме која му е идејата. Мислам дека треба Поли многу повеќе да добива шанса.

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
poli e pozajmen? mislev deka e kupen
koj e juan jesus???
Да, Поли е позајмен со на право откуп следното лето доколку задоволи (со 6 милиони евра може да се откупи неговиот договор) еве повеќе ТУКА

Еве и за Хуан Хесус (Juan Jesus) ... ТУКА и ТУКА

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.461
Замислете следно дерби Мунтари да ни го зачука во агол :eek: :facepalm:
Нема да е поголема штета од утакмиците кои ги играше за нас.
Башка така и за Мансини викавме :)

Ама Мунтари е класа, во секој случај. Нема веќе Портсмут, Сандерленд... кога ќе дојде јуни овие од Милан нема да сакаат да го видат повеќе а оние од Јувентус ќе бараат нешто гага... mark my words! :)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.765
Поени од реакции
6.555
Мислам дека требаше да се донесе уште еден напаѓач со оглед дека Форлан нонстоп е повреден,а Зарате не верувам дека ке ја врати вистинската форма. Милито вака така полека ја враќа голгетерската форма,али со Пацини што правиме ? Во 4-3-1-2 формацијата од него немаме никаква корист,знаеме дека он е играч кој сака топки во 16 метри али тоа ние слабо го играме,според мене нашето најдобро засилување може да биде само Снајдер ако се врати во вистинската форма !

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Ја не очекувам од снајдер да покаже нешто спектакуларно во овој преостанат дел од сезоната.Ќе се кара и може да добие и на повеќе натпревари црвен картон,од формата ќе нема ништо ради тоа што раниери не игра напачки фудбал и формација на која снајдер му лежи.Како што игра раниери со тимот снајдер ќе биде еден изгубен гулаб внатре.На лето колку може да се извади од продажбата на снајдер и нека лита во друг клуб.Да се надеваме дека пацини ќе се поправи во овој дел од сезоната ако не тој,форлан,зарате и милито оут и да се донесат нови напаѓачи.И доколку кастинјос не сака позајмица ја би го играл прва постава со милито напред.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.461
Не треба да купуваат колку да кажат дека купиле некој. И онака ништо саглам нема за продажба овој јануари. Екипа за трето место имаме, појќе на лото.
Џенова да не шитка нешто? :)
На градот мислев, на градот :)

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Денешниот тренинг на Интер... последен за Тиаго Мота...

Гуарин веќе го одбрал бројот 8 , а додека Паломбо ќе ја носи 17-ката.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.461
Не знам дали во последниве 5-6 преодни рокови сме пропуштиле да земеме играч од Џенова или Сампдорија.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Sega ne ochekuvajte Guarin slednite 3-4 natprevari da gi zapochne ili voopsto da igra, chekajte Palombo slednata (ne utre, drugata) da igra. Guarin i koga ke igra, nikogas nema da mu se garantira prvotimski status, pa non stop pod pritisok ke bide. Napagjach ne zedoa, Palombo ne go smetam za igrach... Mota >>>>>>>>> Guarin. Toa sto na Mota ne mu garantiraa mesto vo prv tim, sekoj igrach od negov kalibar bi zaminal. Shto ne laese materazzi ili sega kordoba? Pari zemaat oni, i si gi znaat sposobnostite.

Ne znam... ti ebam Morati sto ne go brka branka, ti ebam nesposobniot branka, ti ebam ranieri so negovata statichna 442 izvadena od tetratka na naj amaterskiot trener voopsto, ti ebam sve nesposobna masa na igrachi... Palombo be ej... Palombo nikogas nema da e podobar od Stankovic, a nie se molime Stankovic da se povreduva za da ne igra. Nikogas ne bil smetan za talent kako sto se smetaat Poli i Obi, ama pak zatoa pred ovie sekogas on ke igra, taka da turete kur na napredok na ovie igrachi. Koj ke sedne na klupa sega zaradi gomnovo? Ako sme go zele za rezerva togas na sevo ova glup poteg sto voopsto sme go zele dodaj mu uste 100000 poveke glupost. Poso hej, nemame nie igrachi za rezerva, Palombo ni trebase... Vi se molam nemojte da opravduvate, nema mesto, ednostavno koj ke go opravduva potegot za Palombo, go stavam na ignor listata, zatoa sto glupi ne mi se chitaat, pogotovo ne na ovaa tema.

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Sega ne ochekuvajte Guarin slednite 3-4 natprevari da gi zapochne ili voopsto da igra, chekajte Palombo slednata (ne utre, drugata) da igra. Guarin i koga ke igra, nikogas nema da mu se garantira prvotimski status, pa non stop pod pritisok ke bide. Napagjach ne zedoa, Palombo ne go smetam za igrach... Mota >>>>>>>>> Guarin. Toa sto na Mota ne mu garantiraa mesto vo prv tim, sekoj igrach od negov kalibar bi zaminal. Shto ne laese materazzi ili sega kordoba? Pari zemaat oni, i si gi znaat sposobnostite.

Ne znam... ti ebam Morati sto ne go brka branka, ti ebam nesposobniot branka, ti ebam ranieri so negovata statichna 442 izvadena od tetratka na naj amaterskiot trener voopsto, ti ebam sve nesposobna masa na igrachi... Palombo be ej... Palombo nikogas nema da e podobar od Stankovic, a nie se molime Stankovic da se povreduva za da ne igra. Nikogas ne bil smetan za talent kako sto se smetaat Poli i Obi, ama pak zatoa pred ovie sekogas on ke igra, taka da turete kur na napredok na ovie igrachi. Koj ke sedne na klupa sega zaradi gomnovo? Ako sme go zele za rezerva togas na sevo ova glup poteg sto voopsto sme go zele dodaj mu uste 100000 poveke glupost. Poso hej, nemame nie igrachi za rezerva, Palombo ni trebase... Vi se molam nemojte da opravduvate, nema mesto, ednostavno koj ke go opravduva potegot za Palombo, go stavam na ignor listata, zatoa sto glupi ne mi se chitaat, pogotovo ne na ovaa tema.
Де бе типче ного замараш да ти е..м про...ко.Дај прекини ако знаеше ти повеќќе од нив немаше да седаш дома на мизернио ти компјутер и да тропаш глупости дај прекини.Како и да е се одтерасиием од најглупио играч у тимо после Мунтари.Што се вика и кога играше играше за да му наштети на тимот.Против барса ни ај загорчи судбината,против хаполи пред некој ден зајант игра ај нека се гоне у ПСЖ и дај ен замари со ботските ти статуси претеруваш веќе.Дај не замари не си интересен ебате
--- надополнето: 31 јануари 2012 во 23:57 ---
Поарно че го гледам старио паблоно и овој гуарин одколку мизернио мота 1 натпревар ќе изигхра 10 ќе повреден

Kajgana Shop

На врв Bottom