1000 евра-автомобил?

• Креатор на темата Креатор на темата mandak
  • Време на започнување Време на започнување
nema ni kontakt ni nishto.. prativ e-mail ali ne veruvam deka ke mi vrati, bas bi sakal da go vidam land roverot.. ako nema nishto vo "pozadina" (ukraden ili nesto) dobro bi mi stoel parkiran pred vrata :D
друже роверот не би ти препорачал,во западните земји чинат едвај 300евра причината е не држи цена,деловите се изгор скап повеќе и од ѓавол и пол деловите може да се мери со волво,јагуар и др. слични класи од мое искуство кажувам за роверот бегајте како ѓавол од крст:)

друже роверот не би ти препорачал,во западните земји чинат едвај 300евра причината е не држи цена,деловите се изгор скап повеќе и од ѓавол и пол деловите може да се мери со волво,јагуар и др. слични класи од мое искуство кажувам за роверот бегајте како ѓавол од крст:)

Fala mnogu, inaku bas ke prasam za ova..

Што тропате така дава некој фрилендер за 1000 евра, по 4-5000 евра се на мк таблици
за тие пари види по реклама5 има gajlo име еден ако не превара, тој има на странски таблици коли

И џабе да ми го дадат не го земам
За Rover 620 sdi електронска дизна беше 450 евра половна на времето,а за Fiat bravo td 100 половна е 2-3000 денари,а нова е 5-6000 денари

Еве една корса, овој е мислам истиот што ја земав од него и јас корсата
само оваа е на странски, со плин и клима не е лоша цената, може и да се договориш
ај види па пиши ако се чуеш
http://reklama5.mk/Details.aspx?ad=253709

тој гаљо за два дена све прави маф сите коли ги дава како алва барем така пишува....освен тој ако имате некој друг кажувајте одма или препорака некоја

procitaj go moeto mislenje i so e mnogu pobitno,prifati go kako sovet...
ako imas 1000 evra za davanje nemoj da gledas alfa romeo ili rover...zamislija najsitnata rabota so se menva na kolite ??? nz ...nz ...eve primer neka e drzac za auspuh...za yugo kje bidi 50 denari, za alfa kje bidi 200 denari a za rover kje bidi 400 denari (originalen) i + so kje treba da go pocekas nekoj den zs go nemat na lager.......nedaj boze da treba da se menvua nekoja pogolema rabota kako na primer greac ili dizna kako so spomnaja pogore.......................zelbite i potrebite moras da gi usoglasis so parite...

www.avto.net автомобили за без пари
Опа... дај 5 за мене ко биле без пари.

Ако речиш канти за ефтини пари, можеби ќе ти додржи вода муабетот. Ко шо глеам, имаш Xara 1.4i за 600 евра (со 160.000), а имаш иста таква и за 1800 евра (со 130.000)... 1200 евра, за 30.000 км разлика... нешто некаде смрди.

WV Polo и Ксара сум имал, Ксарата неможе да биде подобра од Полото.

XA
Kaко прво ксарата е класа погоре од полото.. а да не зборам за удобност и вожња..па и економичност.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom