Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
би сакал да споделите нешто до 1000 евра на странски табли некое автомобилче
цитроен ксара,пежо 206,форд пума,алфа 156,фиат брава-браво.....
Да ти кажи нешто чичо Џиш... да ја натовариш колата од Германија (или било која ЕУ земја сем бугарија) на камион до Мкд, ќе те кошта окоу 400 евра. Со возење е далеку поскапо.би сакал да споделите нешто до 1000 евра на странски табли некое автомобилче
цитроен ксара,пежо 206,форд пума,алфа 156,фиат брава-браво.....
до 1000 евра од странство. па искрено незнам колку се добри тие коли. и татко ми вика да зее некое од странство до 1000 евра али он е строго само за јапнско или корејско возиоло. нишо друго не прифаќа! така да ајде дајде ми и мене некоја понуда. мазда низан субари мицубиши сузуки... само да е корејско или јапонско.
Би ти препорачал поло, сепак германец си е германец
Не е ваљда дека си сериозен со темава? Па за 1000че кај ке ја купиш? Како ке ја довлечкаш до тука + регистрација за тие пари? А да не збориме дека ниедна од овие нема да ја најдеш сочувана за тие пари.. Само крш некој и пак тешко за толку.
Тука се по 999 евра од Италија донесени
Сигурно така пишуваа таа цена е за сите што се на камионот ставениI Land Roverot e 999 evra?
Сигурно така пишуваа таа цена е за сите што се на камионот ставени
nema ni kontakt ni nishto.. prativ e-mail ali ne veruvam deka ke mi vrati, bas bi sakal da go vidam land roverot.. ako nema nishto vo "pozadina" (ukraden ili nesto) dobro bi mi stoel parkiran pred vrata![]()
http://www.avtooglasi.com.mk/oglas/detali/20062-Alfa%20Romeo-146