L
.Lost Angel.
Гостин
Мислиш со мачка у вреќа најбоље нештоАбе го најдовте копилево мрсно пичка му мајчина? Ако го најдете, имам третман за него. У вреќа го ставаме и го тепаме така, кај стигнеме.
Мислиш со мачка у вреќа најбоље нештоАбе го најдовте копилево мрсно пичка му мајчина? Ако го најдете, имам третман за него. У вреќа го ставаме и го тепаме така, кај стигнеме.
Колкав е коефициентот за нокаут во прва рунда?Абе го најдовте копилево мрсно пичка му мајчина? Ако го најдете, имам третман за него. У вреќа го ставаме и го тепаме така, кај стигнеме.
Според англискиов, мислам дека кругот на осомничени може да се стесни на „македонските фудбалски репрезентативци“...Да знаете колку пари прават ова блогериве што шиткаат демек наместени утакмици, немаше да ги прогласите за ненормални....
Ненормални се тие што се лажат да им купуваат утакмици
Овој апла се гледа дека е некој неписмен.
AFTER WIN HT/FT TIP ( SEE WIN TICKET, DOWN,
UNDER SMS LIST),
FOR TODAY, FRIDAY, WE RECЕIVED INFORMATION
FOR MATCH WHO BE ENDED WITH REVERSAL SCORE, HALFTIME/FULLTIME ODDS IS 30,00.WE CHEKED AND CORROBORATED WITH OTHER SOURCE
OF INFORMATION, AND THAT MATCH WE WILL BE
SUGGEST TO YOU.
SO NOT DOUBT THAT WE WILL BE BET ON THIS TIP,
BECAUSE THIS SHOULD NOT BE MISSED!
AND YOU?
DO WHAT YOU THINK IS THE BEST FOR YOU!
BUT SMALL STAKE TO ODDS 30,00 IS ENOUGH!
Глејте му го англискиов хахахахахахаха
Подоле место Tuesday напишал THUSDAY!
Не е Албанец овој, солидно збори Македонски ама и Српски добро цепа
Acid кажа дека се сомнева дека е од Струга, така да нема дилеми кој еСпоред англискиов, мислам дека кругот на осомничени може да се стесни на „македонските фудбалски репрезентативци“...
Тешко, ако е овој, ќе се јавеше и ќе му кажеше на Acid дека ќе го избрка од работа.Acid кажа дека се сомнева дека е од Струга, така да нема дилеми кој е
Овој ad го видов случајно и одма ме потсети на темава.
Да не те заебал што вака ги најде информацииве ?Малку е касно но можеби на некој друг да му се најде.
Подоле се личните информации за сопственикот на блогерот и фб страницата "Gorgev".
Игор Ѓоргев
Ул. Епаминонда Поп Андонов бр.9 Струмица
Не.Да не те заебал што вака ги најде информацииве ?