Dali sakate Pari? [Потрага по најупорниот спамер на Кајгана]

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Штом може да се пцуе free да се истресам..

Фамилија у пичка да му ебам,матер спамерски и на него и на сите такви..У пм идете и Данците нека идат у кур што на крај гол ни дадоа и не влеговме у полу - финале..Пичка ги мајчина .. доста е :)

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Уфффф на тоа данците и швеганите се да им ебам бе ееее :mad::mad:!!!!!!!
Да цркнат сите спамери коко на глава да им седне:ROFLMAO:

M

Mussolini

Гостин
pred se prostejte za latinskite karakteri ama ne sum na mojo kom...

znaci drag spameru,
da dade gospod, se so ti moca klecejki u familijata da mi igraa selski cocek na kurov moj a se so ke moca stoejki pocnuvajki od tebe pa ponatama, da stanat pederi i da im skapat tasacite... blagodaram...

P.S. neli e mozno da se naprave da ne moze da se registrira nekoj bez prethodna pokana od nekoj drug korisnik na forumov ili pak, pri registracijata da vnese referent i dodeka toj referent ne odobre da mu bide ustvari referent na taj so saka da e nov korisnik, da ne mu bide odobrena registracijata...?

А

Анноун

Гостин
Еве предлог од мене . Направете нова отворена тема да не може во насловот да ги содржи зборовите : сакате , пари , хочете , новац , want , money .. :)

и да се направи , ако во првиот пост на темата , напише "hammer-bloger" автоматски да му експлодира компјутерот на пример :cool:

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Јас да сум му комшија на овој или доколку би го дознал кој е, би го срамнил со земја.

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
Исклучи му интернетот, сигурен дека си запознаен со таа финта ако не распитај се од некој што ја знае и мирна глава. :D :pos:
БРУТАЛНО СМЕЕЊЕ :pos:

и пак смеење

и пак .... :pos::pos::pos: чооовече иди лечи се:pos:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Нормален човек нема шанси да го прави ова.Дечково сигурно има некоја тешка болест па затоа сака да собере пари и да оди побрзо на лечење.

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Колку ли само ги има вакви лигуши што "продаваат сигурни утакмици".... И еден мој комшија беше навлезен во ова и додека не доби кривична пријава за интернет измама не престана.

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
Колку ли само ги има вакви лигуши што "продаваат сигурни утакмици".... И еден мој комшија беше навлезен во ова и додека не доби кривична пријава за интернет измама не престана.
сигурен си дека престана? или сега лечи комплекси на Кајгана?
....ај провери го за секој случај :cautious:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.977
Поени од реакции
74.002
Да знаете колку пари прават ова блогериве што шиткаат демек наместени утакмици, немаше да ги прогласите за ненормални....:D
Ненормални се тие што се лажат да им купуваат утакмици :facepalm:

Овој апла се гледа дека е некој неписмен.
AFTER WIN HT/FT TIP ( SEE WIN TICKET, DOWN,
UNDER SMS LIST),
FOR TODAY, FRIDAY, WE
RECЕIVED INFORMATION
FOR MATCH WHO BE ENDED WITH REVERSAL SCORE, HALFTIME/FULLTIME ODDS IS 30,00.
WE CHEKED AND CORROBORATED WITH OTHER SOURCE
OF INFORMATION, AND THAT MATCH WE WILL BE
SUGGEST TO YOU.

SO NOT DOUBT THAT WE WILL BE BET ON THIS TIP,
BECAUSE THIS SHOULD NOT BE MISSED!
AND YOU?
DO WHAT YOU THINK IS THE BEST FOR YOU!
BUT SMALL STAKE TO ODDS 30,00 IS ENOUGH!

Глејте му го англискиов хахахахахахаха

Подоле место Tuesday напишал THUSDAY! :pos:

Не е Албанец овој, солидно збори Македонски ама и Српски добро цепа:confused:

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Ти па со тој виљушкар више :pos:Иди гази го тој што ти ја фака малата остај го овој на специалните единици :ROFLMAO:
да се самоапдејтувам, батката шо ми се врткаше околу малата бил 'колосан' за друга :)

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
сигурен си дека престана? или сега лечи комплекси на Кајгана?
....ај провери го за секој случај :cautious:
Па 100% неможам да бидам сигурен бидејќи не го гледам по цел ден што прави на интернет но во Германија е сега таму работи во некоја дискотека наводно...:)

Kajgana Shop

На врв Bottom