Сакам да ја поставам оваа тема, за оваа програма која што ми го промени начинот на живот, здравствената сосотојба, и животните навики. Сите прашања се добредојдени, 4месеци сум со програмата знам буквално се за неа, се надевам можам да помогнам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
imas za gradi linkhttp://www.youtube.com/watch?v=8zz9QWdBH2A еве ги вежбите за стомачни .
AK
imas za gradi link
Сакам да ја поставам оваа тема, за оваа програма која што ми го промени начинот на живот, здравствената сосотојба, и животните навики. Сите прашања се добредојдени, 4месеци сум со програмата знам буквално се за неа, се надевам можам да помогнам.
И за почетници е, но ми се чини дека требаат многу пари ако сакаш да ја тераш правилно.Најбитно од се: дали е за почетници, искусни, експерти...
Е тек понатака може муабет да правиме. Знам повеќе луѓе кои пробаа да ја следат "Spartacus" програмата на јутјуб и доведе до катастрофални резултати.![]()
Ефектите се неверојатни ако се посветиш на нуреиционистичкиот план, кој нема врска дека е Американски и нема можност да се прилагоди на македонската кујна, и намирниците што се потребни во секој случај ги има кај нас(или барем нивна замена) и тоа многу подобри, поквалитетни, природни и здрави, за разлика од вакумираните, пастериризани Амерички производи. Значи според мене 70% исхрана, 30 % вежбите, али резултатите се неверојатни, барем според мене. Јас за 4 месеци изгубив 9кг, и од 29,7% Body Fat се симнав на 12%.Па дај потедално информации за што станува збор, ефекти, вежбање итн..![]()
И за почетници е, но ми се чини дека требаат многу пари ако сакаш да ја тераш правилно.
Кажи дечко дали се држиш стриктно до програмата, исхрана, суплементи, вежбање...
Најбитно од се: дали е за почетници, искусни, експерти...
Е тек понатака може муабет да правиме. Знам повеќе луѓе кои пробаа да ја следат "Spartacus" програмата на јутјуб и доведе до катастрофални резултати.![]()
Нема клипови на ЈУТУБ или барем јас незнам да најдамKazi vezbi stai klip da vidime sto programa e ?
Да опрема треба, еднорачни тегчиња, држачи за склекови(јас сакав да ги имам и боље правам склекови со нив, не ми страдаат зглобовите), како и вратило или пак било каква шипка што може да послужи за таа наменаТреба некаква опрема за оваа програма од типот на тегови,справи итн итн?
И за почетници е, но ми се чини дека требаат многу пари ако сакаш да ја тераш правилно.
Кажи дечко дали се држиш стриктно до програмата, исхрана, суплементи, вежбање...
Јас ја вежбав програмава ,пред 2 години.Не пропуштив ни ден трненинг .Не се придржував баш многу до исхраната да се хранам како што беше наведено во програмата но колку можев се хранев што поквалитетно,земав и амино 1 месец и 2 месеца Whey Protein.Даде резултати онолку колку сум вложил.Ги имав сите потребни реквизити што требаа за тренинг.Мое мислење за P90x е : колку ќе вложиш ,толку ќе добиеш.