Фан Клуб: Јувентус

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Сега нека измислуваат пак нов калчополи да не сопрат !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ФОРЦАААААААААА!

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Требаше ова да биде Clean Sheet победа, Буфон да си го прослави роденденот без примен гол. Макар и 1-0 била победата.

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.938
Поени од реакции
900
Требаше ова да биде Clean Sheet победа, Буфон да си го прослави роденденот без примен гол. Макар и 1-0 била победата.
Победа си е победа не ја глеав утакмицата играв ПЕС на сони го следев само резултатот. Браво за момците Матри мајсторе ко снег од ведро небо си :cuc:

Член од
14 септември 2011
Мислења
48
Поени од реакции
38
Браво за момциве, се покажаа многу добро денес, посебно Матри. (y)

Член од
19 март 2011
Мислења
565
Поени од реакции
256
Ај честитки и од мене, едноставно СИ ГАЗАМЕ. Ај ако може еден преглед како одеше натпреварот бидејќи не го гледав.

Член од
24 јуни 2010
Мислења
206
Поени од реакции
68
Теорија нема да ја земе некој друг титулата годинава.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Giaccherini i večeras zaslužuje aplauz.

"Da, naravno. Giaccherini nije tako davno igrao i nižim ligama i sada u Juventusu igra odlično. Podsjeća me na situaciju Morena Torricellia koji je došao iz Caratesea u Juventus. To je dokaz da ne trebate trošiti milione i milione da biste imali odličnog igrača." зборови на Конте !

Член од
29 август 2009
Мислења
291
Поени од реакции
405
Ај честитки и од мене, едноставно СИ ГАЗАМЕ. Ај ако може еден преглед како одеше натпреварот бидејќи не го гледав.
Еве ти линк .Овде има видеа од сте натпревари во денот.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Браво дечки честито победата ѕверотињи сме ... Иначе ја гледав со девојката утакмицава у кафич и дали на среќа или не знам што пред да почне утакмицата ми вика абе ќе тепа Јуве 2-1 и кога у контра 1 на 1 излагаа нашиве вика нема да даде гол сега и не даваше, и кога беа удинезе во контра ми вика е сеа ќе израмнат и коа израмнија ми идеше да и ја шлапнам една :icon_lol: али ми вика не се секирај 2-1 ќе биде и ја коа заврши утакмицата ваков o_O (y) :X3:

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Договорен е трансферот на Тони и се сели во Ал Насар
--- надополнето: 29 јануари 2012 во 16:04 ---
Патем по натпреварот Милан:Каљари, договорена е средба помеѓу Марота и Селино во врска со Нианголан, да видиме каква ќе биде разврската!

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
На Гуарин многу тешко му паднало што не отиде во Јуве,зверот ги одби Интер иако не можеше да дојде во Јуве,и спремен е да чека до јуни да дојде во Јуве,ЗВЕР!!!

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
На Гуарин многу тешко му паднало што не отиде во Јуве,зверот ги одби Интер иако не можеше да дојде во Јуве,и спремен е да чека до јуни да дојде во Јуве,ЗВЕР!!!
тое то мацо ЧПП

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
до кога ќе ги имате овие ограничени размислувања..ако си доволно возрасен ќе разбериш дека гуарин не ги одбил Интер туку Интер не понудиле доволно пари бидејќи Бранка со трошки сака да го ќари..денес сите се кешаристи и не гледаат многу кој во кој клуб игра,затоа вакви глупи изјави на агентите можат само неупатени луѓе да му веруваат..како Миланезите што веруваат дека Тевез сака за нив да игра а всушност тој сака каде што повеќе нудат..2012 година сме и мислам дека треба да знаете што се го врти светот!

Kajgana Shop

На врв Bottom