Сите го знаеме ова, и ние, и Мурињо и играчите, али ете уште неможат да го отргнат притисокот у главата. Треба една лоботомија да им се удри...Овој резултат на Барселона денес, е уште еден доказ дека единствен проблем кои вие го имате е со самите себе.
Ги имате сите предуслови,не да ја победите,туку да ја понижите барса како што она ве понижува во последните незнам веќе колку утакмици уназад.
Веројатно психата е најкомплексниот дел од спортот.
Неможе никој да ми докаже дека една мувлосана Виљареал маста и ја вади на Барса и пак не прима гол,а вие со целиот тој тим класа играчи на чело со класа тренер да неможете асално да ја победете.Не 1:0.
Али ќе биде....(да не ме сфати некој погрешно,мислам дека и повеќето од тука се слагате со ова)
Fintata e so Barsa igraat 140% protiv Real. Sekogas se motivirani do koska, valjda frustracii od minatoto.Овој резултат на Барселона денес, е уште еден доказ дека единствен проблем кои вие го имате е со самите себе.
Ги имате сите предуслови,не да ја победите,туку да ја понижите барса како што она ве понижува во последните незнам веќе колку утакмици уназад.
Веројатно психата е најкомплексниот дел од спортот.
Неможе никој да ми докаже дека една мувлосана Виљареал маста и ја вади на Барса и пак не прима гол,а вие со целиот тој тим класа играчи на чело со класа тренер да неможете асално да ја победете.Не 1:0.
Али ќе биде....(да не ме сфати некој погрешно,мислам дека и повеќето од тука се слагате со ова)
Сите го знаеме ова, и ние, и Мурињо и играчите, али ете уште неможат да го отргнат притисокот у главата. Треба една лоботомија да им се удри...
Fintata e so Barsa igraat 140% protiv Real. Sekogas se motivirani do koska, valjda frustracii od minatoto.
Се проба и со различни формации, не е до тоа. Кога проба да игра „на Реалов начин“ не напунија 5-0. Тактиката со тројца копачи у средина е океј за двомеч, какви што имавме три минатава година.Не би одел до толку драстично...
Мислам дека и Мурињо малку претерува или можда греши со тактиката.
Добро се сеќавам на првото ЕЛ Класико после купувањето на Роналдо и Кака и целиот проект Галактикос.Пелегрини ви беше тренер.Одлично изигравте,владеевте со теренот,една цврста игра,избалансирана дефанзива и напад.Уште гол фалеше,сосема безвезе тепаше тогаш Барса.
Играта од последното класико на Кампот,требаше по мене да ви биде игра на домашен терен.На домашен терен требаше да излезете со Озил и Кака и да покажете кој е кој дома.Па на Кампот бранете се.
Тука мислам малце Мурињо греши,што некад ве поистоветува со Интер и неговата игра како против лек за Барса.
Ама вие сте даааалеку понапред од тоа!
Се проба и со различни формации, не е до тоа. Кога проба да игра „на Реалов начин“ не напунија 5-0. Тактиката со тројца копачи у средина е океј за двомеч, какви што имавме три минатава година.
На оној првион у ЛШ, планот успеа но знаеме што се деси со судењето и глумата.
За Суперкупот решаваа нијанси, за последниов нашиве тотално ја усраа, при најголема вина од притисокот кој го имаат. Тоа е главниот и единствениот проблем сеа, формацијата е многу понезначајна.
Абе треба, пробале и тоа ама немоеш така против глумциве. Одма ќе почнат да паѓаат.И јас така мислам...
Можда превише го тупи Мурињо со таа тактика.Против Барса дефинитивно треба добра тактика,но голем дел по мене и не треба толку мислење колку што треба БОРБА.
Хетафе на пример...Мувли исто,ама играа ко последна да им е.Ако некој се пробие по крилата нема да го гледа нивниот дефанзивец него го влече за дрес да не помине.
Такада помалце мислење,поише Серхио Рамос стајл!Ватрено мадридистички.
Што го ја љубим ова број седам,и онако додека пишем си седам,једем амбургери у седам,седми час ми заврујше у седам,а и овој шта го игра у реаљ мадриц је седам
Па да бе и наш капитен РауЉ е седам бе,нормаљно