Полуфинале: Србија - Хрватска [27.01.2012 - 20:15 ч.]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 април 2010
Мислења
4.692
Поени од реакции
6.033
Ќе биде густо вечер не се лоши и србите играат добро посебно во одбрана европсково плус ќе имаат пуна сала така да ќе биде густо а пошто гледам на фб повеќето навиваат за Србија ја ќе навивам за Хрватска

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јас уште му се чудам на умојте кој ги имааат..разбирам војна тантарапантара но треба да разберат дека е 2012 година и да си ги исперат тие мозоците во главата и двата народи..јас сигурен сум дека во Македонија да има првнество дека Грците слободно ќе си се шетаат во мкд без да бидат допрени и физички и матријално(што е нормално според мене)..а за во Грција на пример не знам колкава е веројатноста така ние да си се шетаме со знамиња и натписи Македонија..сигурен сум дека ќе има инциденти...муабетот ми е дека треба долго време да помини за да се смират страстите и да почнат да се понашаат пријателски бидејќи си кавгите никаде не се води....а за вечер да се надеваме на добар ракомет и судиите да не прават кражба како нас преѓе што ни правеа против Словенија..ама му се врати на Шпанците со нивната репрезентрација каде не му свирнаа чист пенал и две минути исклучување на крајот!

S

Stivie G

Гостин
Ајде спремајте се да навивате за Хрватска :D.
Се надевам Хрватите ќе ги понижат Србите сред Белград и ќе им покажат кој е кој во ракометот.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Зошто овие од Сител вртат порака: Србија - Хрватска, натпревар со висок ризик... ? :)
за да имаат гледаност бе брат . Пола од луѓево си викаат чекај да гледам да не има војна у сала

Член од
30 ноември 2010
Мислења
121
Поени од реакции
66
Откако ја тепавме Словенија, слободно можам да кажам дека вечерва навивам за Хрватска :D
И посакувам да победат со едно 10+ разлика, а Србија да го загуби и мечот за третото место со Шпанија :X3:

Или подобра варијанта. Нека се испотепаат меѓу себе, нека ги дисквалификуваат и двете и ние освојуваме бронза :icon_mrgr:
JAs sum za ova poslednovo. Koj im ebe mater, ako sakaat neka se iskolat ama nas da ne ne cepkaat.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Кој сељачки народ се Србиве..:tapp::tapp:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.918
Поени од реакции
44.923
Добра химнава на хрвативе ... :pos:
На балканот ништо ново. :)

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.161
Поени од реакции
18.202
Културни навивачи не свират на туѓа химна.Ама тркалото е округло.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ех срби срби :tapp: . Дали се свири на туѓа химна бепрости едни ?

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
Се покажаа какво племе се со свиркањето на химната на Хрватска, али кармата враќа :)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.874
Поени од реакции
6.928
Свирете свирете ќе :place: на крај!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.918
Поени од реакции
44.923
Ние хрватите ги свиревме во Скопје, вие се чудите за србиве ... :eek:
И ние изглеа племе сме и сељачишта ... уствари така и му доаѓа, во право сте, сељачки и малоумен е тој однос.
Во Хрватска исто ќе е, незнам зашто сте изненадени, ова беше потполно очекувано.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Ех срби срби :tapp: . Дали се свири на туѓа химна бепрости едни ?
Види, ништо ново. Јас не го оправдувам тоа, грдо е да свириш на химна, али од друга страна ми е нормално.
Замисли Грција да гостува кај нас у ракомет, баскет, фудбал. Мислиш ние нема да им свириме, се кладам дека бар 80% ќе им урлаат/ме.
Тоа што сме ние со грциве, се србиве со хрвативе, дури и бетер.

п.с. Дали ми се чу како србиве да ни ја копирале "излези момче" ??

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom