Полуфинале: Србија - Хрватска [27.01.2012 - 20:15 ч.]

• Креатор на темата Креатор на темата Милојко
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе биде густо вечер не се лоши и србите играат добро посебно во одбрана европсково плус ќе имаат пуна сала така да ќе биде густо а пошто гледам на фб повеќето навиваат за Србија ја ќе навивам за Хрватска

Јас уште му се чудам на умојте кој ги имааат..разбирам војна тантарапантара но треба да разберат дека е 2012 година и да си ги исперат тие мозоците во главата и двата народи..јас сигурен сум дека во Македонија да има првнество дека Грците слободно ќе си се шетаат во мкд без да бидат допрени и физички и матријално(што е нормално според мене)..а за во Грција на пример не знам колкава е веројатноста така ние да си се шетаме со знамиња и натписи Македонија..сигурен сум дека ќе има инциденти...муабетот ми е дека треба долго време да помини за да се смират страстите и да почнат да се понашаат пријателски бидејќи си кавгите никаде не се води....а за вечер да се надеваме на добар ракомет и судиите да не прават кражба како нас преѓе што ни правеа против Словенија..ама му се врати на Шпанците со нивната репрезентрација каде не му свирнаа чист пенал и две минути исклучување на крајот!

Ајде спремајте се да навивате за Хрватска :D.
Се надевам Хрватите ќе ги понижат Србите сред Белград и ќе им покажат кој е кој во ракометот.

Зошто овие од Сител вртат порака: Србија - Хрватска, натпревар со висок ризик... ? :)

за да имаат гледаност бе брат . Пола од луѓево си викаат чекај да гледам да не има војна у сала

Откако ја тепавме Словенија, слободно можам да кажам дека вечерва навивам за Хрватска :D
И посакувам да победат со едно 10+ разлика, а Србија да го загуби и мечот за третото место со Шпанија :X3:

Или подобра варијанта. Нека се испотепаат меѓу себе, нека ги дисквалификуваат и двете и ние освојуваме бронза :icon_mrgr:
JAs sum za ova poslednovo. Koj im ebe mater, ako sakaat neka se iskolat ama nas da ne ne cepkaat.

Кој сељачки народ се Србиве..:tapp::tapp:

Добра химнава на хрвативе ... :pos:
На балканот ништо ново. :)

Ех срби срби :tapp: . Дали се свири на туѓа химна бепрости едни ?

Се покажаа какво племе се со свиркањето на химната на Хрватска, али кармата враќа :)

Свирете свирете ќе :place: на крај!

Ние хрватите ги свиревме во Скопје, вие се чудите за србиве ... :eek:
И ние изглеа племе сме и сељачишта ... уствари така и му доаѓа, во право сте, сељачки и малоумен е тој однос.
Во Хрватска исто ќе е, незнам зашто сте изненадени, ова беше потполно очекувано.

Ех срби срби :tapp: . Дали се свири на туѓа химна бепрости едни ?

Види, ништо ново. Јас не го оправдувам тоа, грдо е да свириш на химна, али од друга страна ми е нормално.
Замисли Грција да гостува кај нас у ракомет, баскет, фудбал. Мислиш ние нема да им свириме, се кладам дека бар 80% ќе им урлаат/ме.
Тоа што сме ние со грциве, се србиве со хрвативе, дури и бетер.

п.с. Дали ми се чу како србиве да ни ја копирале "излези момче" ??

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom