Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
плач..........Доколку си оде мота ќе дошол овој
Џорџињо Вијналдум од фенорд,орело имал 21 година.
but most of all, trolling.плач..........
очај..........
тага..........
бол..........
Oд кај ти е информацијава?среќата почна да ни го врти грбот и тоа уште сношти.
Иначе најнова информација Мота си оде за 15М а доаѓа овој Гуарин за 10/11 М.
Не доаѓа Гуарин, ќе дојде некој рандом момак од младински погон на Фејнорд, нешто како Кастињос, па место ние да купуваме готови играчи, ние ги разигруваме, па ги продаваме, EPIC FAIL... Стварно не ми се свиѓа трансфер политикава... Даваме првотимци за да земеме младинци, кој не можат да бидат резерви ни на клупа не можат да стигнат, а камо ли да се наметнат во прв тим... Па Интер сме, европски шампион од 2010... Не сме Џенова бре јеботе... Ако толку ги засега тоа ФФП правило, што не направат веќе еден стадион толку го зборат, за џабе... Јувентус пак ќе се искачи на врвот, ќе напраи обрт на пари со стадионот, а ние пак ќе се сликаме, и ќе треба да чекаме финансиски колапс за да се искачиме на врвот... ААААХХХХ ми одзема многу години овој Интер...Па и јас би прифатил да го дадам Мота во замена за Гуарин кој има 25 години,се работи за многу добар играч кој ке ни ја освежи средината ! Го имам гледано во Порто и во Колумбија,многу трча и сегде покрива така да немам никаква ако се донесе овој играч.
Нема шанси ова да е точно....Какви 15 милиони за Мота.Според медиумите ПСЖ нуди 5 милиони Интер за 8 би го пуштил за 10 без расмислување
.Вакви се информациите денес.
Друго со Џенова пропаднал обидот за размена Мунтари-Куцка ,Мунтари по се изгледа не сака.Велосо немало шанси сега да го даде Џенова.
Според повеќето медиуми Интер нема да купи никој овој преоден рок.
Според мене овој состав е способен за трето место во Италија и пласман во ЛШ.
Односно без некое квалитетно засилување оваа година по долги години ќе сме ЗЕРО титоли.