Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Доколку си оде мота ќе дошол овој
Џорџињо Вијналдум од фенорд,орело имал 21 година.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.182
Поени од реакции
13.029
Добро бе дечки можно ли е и овој трансфер-период да останеме со к..от во раце??Зар после таква тиква полу-сезона,менаџерите на нишиот омилен тим заедно со Морати не увидоа дека средината ни е тиња и дека и превише ни фали еден универзалец во нападот (мој фаворит - Јоветич)???Исто и лев бек ни фали како леб!Зар ние овде обичните лаици подобро забележуваме од нив?Или фортуната е на наша страна и срекно добивме неколку натпревари и пак иста песна - како интер бил тим полн со шампиони и тн. и тн....Боље да не се десеше оваа победничка серија (така е зборот),ама да земевме некој играч кој би играл на горенаведените позиции.Зашто среката кад-тад ке ни го сврти грбот.
Ако после сите тие имиња шо се извртеа низ медиумиве на крај излезе дека наше најголемо засилување е останувањето на Мота и Мунтари во тимот,налет и Морати и се у пм.Обично не сум песимист за работата на Морати и Бранка,ама ова веке ги премина сите граници ако вака остане ситуацијата.поз

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
среќата почна да ни го врти грбот и тоа уште сношти.

Иначе најнова информација Мота си оде за 15М а доаѓа овој Гуарин за 10/11 М.

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
среќата почна да ни го врти грбот и тоа уште сношти.

Иначе најнова информација Мота си оде за 15М а доаѓа овој Гуарин за 10/11 М.
Oд кај ти е информацијава?
П.С Свесен си ако продолжиш вака пак че добијаш бан? Значи најдобронамерно ти кажувам.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.764
Поени од реакции
6.553
Па и јас би прифатил да го дадам Мота во замена за Гуарин кој има 25 години,се работи за многу добар играч кој ке ни ја освежи средината ! Го имам гледано во Порто и во Колумбија,многу трча и сегде покрива така да немам никаква замерка ако се донесе овој играч.

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Па и јас би прифатил да го дадам Мота во замена за Гуарин кој има 25 години,се работи за многу добар играч кој ке ни ја освежи средината ! Го имам гледано во Порто и во Колумбија,многу трча и сегде покрива така да немам никаква ако се донесе овој играч.
Не доаѓа Гуарин, ќе дојде некој рандом момак од младински погон на Фејнорд, нешто како Кастињос, па место ние да купуваме готови играчи, ние ги разигруваме, па ги продаваме, EPIC FAIL... Стварно не ми се свиѓа трансфер политикава... Даваме првотимци за да земеме младинци, кој не можат да бидат резерви ни на клупа не можат да стигнат, а камо ли да се наметнат во прв тим... Па Интер сме, европски шампион од 2010... Не сме Џенова бре јеботе... Ако толку ги засега тоа ФФП правило, што не направат веќе еден стадион толку го зборат, за џабе... Јувентус пак ќе се искачи на врвот, ќе напраи обрт на пари со стадионот, а ние пак ќе се сликаме, и ќе треба да чекаме финансиски колапс за да се искачиме на врвот... ААААХХХХ ми одзема многу години овој Интер...

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
eh glup murinjo, ni kostase skudeto na nas interasite poradi toa sto zamina edna godina pred da mu sitece dogovorot, mu kostase titula na navivacite na real, i sam sebe -2 tituli u edna ebana sezona :D

26ti e, a inter si go dava maksimumot za trampa pomegju muntari i kucka, sto treba poveke da se pisuva? nema nisto osven pcovki.

Sve sve, i posle chitash izjava od zaneti deka ne bile stari oni. :icon_lol:

Dali samo jas mislam (a so toa i gresam, poso sum edinstven, nema shansi da sum vo pravo) deka Snajder momentalno kaj sto igra ni e i ke ni bide najslab igrach ever. Duri poslab i po nekorisen od povredeniot Forlan momentalno? Takva nemok nemam gledano odamna vo eden AM/Plejmejker. Zema topka samo koga ke pretrcha nakaj nasata polovina, ja podava na 2-3 metri i odi napred, ova go pravi minimum 10 pati, i ova ti e naj neproduktiven poteg ever, ama ovoj prodolzuva da go pravi. Za da dribla igrach, ne sum go videl nikogas, ne veruvam deka nekogas ke dribla, za brzina po baven e i od Kambi, togas koj kur mu gi davat tie zadachi jas ne znam. Ima maestralen pas za gol, ima maestralen shut od 16-18 metri ama ova nikogas ne uspeva da gi pravi zatoa sto igra mnogu zaebana formacija. Samo mur go igrashe kako sto treba... Neka go prodadat snajder podobro i da zememe 10 mladinci, poso i onaka samo mladinci zemame...

Eve go sostavot na inter posle 4-5 godini:

The New Khan
The New Maldini- The New Beckenbauer- The New Canavaro- The New Carlos
The New Xavi- The New Zidane- The New Matheus- The New Gigs
The New Pele- The New Maradona

Coach: The New Jose Mourinho

edit: taka i na dresovite ke im pise...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576

Е вака си го замислувам трансфер пазарот на Интер последниве 2 години...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.760
Интер никад не ни се утепуеле од инвестирање во овој дел од годиината, со Мурињо дојде Марига ако не се лажам, со Манчини оној Маниче или као и да се викаше.
Кога станува збор зам Серија А реално, имаат солиден тим, и повеќе од солиден, само дефанзивнава тактика на Раниери е проблем бидејќи им остава простор на помаливе тимчиња да нападнат, ги осоколува а Интер со таков статичен напад тешко контра и брз против напад, инаку со Милан на пример на место беше поставеноста и тактички тоа е најдобриот натпревар за Раниери до сега.

Мота и Камби се одлични во средината, ја искрено не очекував дека така ќе профункционираат, но проблем претставува неуниверзалноста на нападот и некористењетото на повеќе од тројца офанзивни фудбалери во тимот.

Вчера и на Форцаинтер форумот начекав неколку ставови кои се поклопуваат со мојот, а тоа е дека Алварез и Снајди мора да стартуваат уз Милито и Пацини. Нема да имаат класични крила ама и Снајди и Алварез стандард имаат голема слобода во својата игра и вчера кога уклучив последни 10 минути цел оној дел позади нападот го покриваа, ротираа со позициите и таквата поставеност против помалите тимови ќе носи лесни победи бидејќи покрај нив напред има 2ца убици на кои не им треба многу за да дадат гол, нема потреба Ранко да се плаши ваков формат да користи со оглед на фактот дека 80% од тимовите во Италија, зборам за помалитем, против поголемите тимови играат со страв и им дозволуваат они да диктираат темпо. Вака сам Снајдер или Рики, реално, истите делуваат убер просечно, жал да те фати за нив.

Во Јануари јас бев единствено за Тевез и никој друг, евентуално еве и Гуарин, но у секој случај задоволен сум и од моменталниов изглед на екипата, 7 победи по ред не е мала работа, поготово ако се земе во предвид дека ги победија и Милан без да примат гол и тоа ко гости во ситуација кога не смееа да изгубат, дури и нерешено не им одговараше.

Се е до Тинкерот. (y)

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Какви 15 милиони за Мота:tapp:.Според медиумите ПСЖ нуди 5 милиони Интер за 8 би го пуштил за 10 без расмислување:).Вакви се информациите денес.
Друго со Џенова пропаднал обидот за размена Мунтари-Куцка ,Мунтари по се изгледа не сака.Велосо немало шанси сега да го даде Џенова.
Според повеќето медиуми Интер нема да купи никој овој преоден рок.

Според мене овој состав е способен за трето место во Италија и пласман во ЛШ.
Односно без некое квалитетно засилување оваа година по долги години ќе сме ЗЕРО титоли.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Какви 15 милиони за Мота:tapp:.Според медиумите ПСЖ нуди 5 милиони Интер за 8 би го пуштил за 10 без расмислување:).Вакви се информациите денес.
Друго со Џенова пропаднал обидот за размена Мунтари-Куцка ,Мунтари по се изгледа не сака.Велосо немало шанси сега да го даде Џенова.
Според повеќето медиуми Интер нема да купи никој овој преоден рок.

Според мене овој состав е способен за трето место во Италија и пласман во ЛШ.
Односно без некое квалитетно засилување оваа година по долги години ќе сме ЗЕРО титоли.
Нема шанси ова да е точно....

Што е до мене, Велосо ич не ни треба, па ни Куцка... Може Монтоливо да дојде слободно, но и да се ослободиме од Зарате ќе биде фантастично и да дојде некој друг напаѓач...

Kajgana Shop

На врв Bottom