- Член од
- 22 декември 2011
- Мислења
- 1.291
- Поени од реакции
- 1.285
Просто, не можев да одолеам а да не го ставам тука...Ивана Рот е мртвото девојче?
За да се разбере поентата, само идете на темата на која е поставен...
Просто, не можев да одолеам а да не го ставам тука...Ивана Рот е мртвото девојче?
Ајде ајде изнасмејте сеПросто, не можев да одолеам а да не го ставам тука...
За да се разбере поентата, само идете на темата на која е поставен...
ШББ КББ - што би било кога би било
Лаконски одговориEдна компилација од inna69:
Дали ви се доволни 24 часа
Подобро дома или со лошо друштво
Дали сте биле искористени
Дали се борите за своите соништа
Дали знаете да чувате тајни
Дали сте срамежливи
Сте се заглавиле ли во лифт
Сте биле ли разочарани од вашите пријатели
Дали сте злопамтило
Мразам да го правам тоа
Кога сте најсреќни
Колку го сакате школото
Дали е на повидок нова легенда?
На темата Македонија - Словенија...ДА ИМ ДОКАЖАМЕ ЧИВ Е АЈВАРО !!!!!!!
Јас до сега не сум го видел Аcid толку инзервиран, али се пукнав од смеаМајка ти сака пари, да ја ебам у гз, пичка ти матер невоспитана спамерска.
Знае ли некој чив е блогов? Секоја информација што ќе доведе до откривање на спамеров ќе биде наградена.
Паднав од стол кога го прочитав ....иначе ептен искрено секоја чест за момакотEve go sostavot na inter posle 4-5 godini:
The New Khan
The New Maldini- The New Beckenbauer- The New Canavaro- The New Carlos
The New Xavi- The New Zidane- The New Matheus- The New Gigs
The New Pele- The New Maradona
Coach: The New Jose Mourinho
edit: taka i na dresovite ke im pise...
Штом може да се пцуе free да се истресам..
Фамилија у пичка да му ебам,матер спамерски и на него и на сите такви..У пм идете и Данците нека идат у кур што на крај гол ни дадоа и не влеговме у полу - финале..Пичка ги мајчина .. доста е
Koлку време помина со Данциве ? Од тогаш редовно на саат време ги пцујам,и Хансен и тој што ја збрка на крај..и ќе ги пцујам све до олимпијадаПоискрено емотивен оф-топик мислам дека одамна немало на форумов.
Мене ми е тоа јасно, пола Македонија е во депресија, и така ќе биде уште долго и после Олимпијадата, ама смешно ми беше што овој пост го имаш напишано во темата за потрага по спамерот. Тотално оф-топик, ама емотивен оф-топик.Koлку време помина со Данциве ? Од тогаш редовно на саат време ги пцујам,и Хансен и тој што ја збрка на крај..и ќе ги пцујам све до олимпијада
сигурно си запознаен со таа финтаИсклучи му интернетот, сигурен дека си запознаен со таа финта ако не распитај се од некој што ја знае и мирна глава.
Коа сме веќе на оваа тема...Koлку време помина со Данциве ? Од тогаш редовно на саат време ги пцујам,и Хансен и тој што ја збрка на крај..и ќе ги пцујам све до олимпијада
Да не дадеше тројка можда немаше во полуфинале да идеме?Коа сме веќе на оваа тема...
Да ја ебам жена му на Sergey Monya, руското копиле што ни дае тројка у последна секунда во Литванија. Пак.
Да не мисли сум забораил.. ехх.
Извинете на офтопик, фала!