Македонија - Србија [25.01.2012 - 20:15 ч.]

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
И шо беше целта со поставувањето на видеово во темата за Србија?

Нешто ко за мотивација пред натпреварот денес.

Одиме на таа победа. +1 , +2 - само победа :)

И шо беше целта со поставувањето на видеово во темата за Србија?
Сакав да пишам дека да беше Игорче и ние ќе се фалевме дека имаме вакви коментатори.
Нема цел.Целта е да се одиме во полуфинале :D

Без Станиќ немаат шанси. Bet ALL the money on Macedonia!

Инаку пазите тие што сте и ќе одите за Белград, гледам активни се српските ултра нациоалисти, има ситни инциденти со македонски и хрватски навивачи и прободен хрватски навивач во Нови Сад.

Штета ќе е ако не играме полуфинале, замислете 15.000 македонци и хрвати им се шетаат на србите низ престолнината.:eek: Ultimate fighting!

Ако мислиш на хрватите кој паднале во заседа на враќање од утакмица, тоа е резултат на претходното тепање на една од маскотите на турнирот, 14 годишно дете. Осим материјална штета нема потешко повредени.

http://www.index.hr/sport/clanak/vi...jacima-sto-ce-tek-biti-u-beogradu/595590.aspx

ИЗЛЕЗИ МОМЧЕ ПРАВО НА ТЕРАСА И ПОЗДРАВИ ЈА ТОШЕВАТА РАСА!

КРЕНЕТЕ РАЦЕ ВИСОКО ГОРЕ , НАШЕ КЕ БИДЕ И СОЛУНСКО ПОЛЕ!

Ако мислиш на хрватите кој паднале во заседа на враќање од утакмица, тоа е резултат на претходното тепање на една од маскотите на турнирот, 14 годишно дете. Осим материјална штета нема потешко повредени.

http://www.index.hr/sport/clanak/vi...jacima-sto-ce-tek-biti-u-beogradu/595590.aspx
хахах како ши.ците сте бе кога се вадеа за запалнето знаме за божемски палењето на орелот во прилеп

денес србите ќе ја видат моќта на МАКЕДОНСКАТА ФАЛАНГА!!!:vozbud:

Ќе ги изебеме како никогаш досега :cool:

Ако има инциденти, нека му ја мислат, и онака треба да дојдат на квалификациите за СП во фудбал :cool:

Ете ја Полска си води со 2 гола на полувреме против Германија...
Знаев дека ќе тепа Полска, не се мирисат баш со Германците, ако не се лажам и на Светското 2009 во Хрватска ги победија а сега и нивниот тренер рече дека ќе играат борбено до 60мин за да стигнат до победа. Така да овај резултат ни оди во прилог...

Ама за другиот Данска - Шведска е тука жими таквото..
Мислам ова е најсигурен 1, да не фрлам малери нека победи Шведска ама ќе биди многу многу тешко..

Како не му скинавме бод на Данска :mad::mad::mad: :place:
Многу ќе ни значи тој бод шо го пропуштивме :(
И Киро на крај манија таму в публика нека помини времето бод бод супер ќе беше, а пак од друга страна прокоцкавме +6 и ко ќе видиш на крај останавме со стапо в раце :place:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom