StormAngel
Stormology
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 5.059
- Поени од реакции
- 244
Mi se dopaga delot: "padna dobar seks i normalno ostana megu nas".
Да, не остава да размислиме кога ќе се дознаеMi se dopaga delot: "padna dobar seks i normalno ostana megu nas".
Што неочекувана, мене тоа ми се дешава скоро секој викенд, сега баш се вратив од една неочекувана работа мајка+2 ќерки малолетни (една 16 друга 17).Пред 3 дена ми се случи неочекувана работа.
Го славевме роденденот на девојката потоа јас бев кај нив дома онака за наздравујење(афтерпарти) арно ама истата вечер останавме сами јас и мајкаи, падна добар секс (неочекуван) и секако остана тоа меѓу нас.
Епа сеа прашањето ми е како вие мажјаци би постапиле после ова, би и кажале на девојката, би раскинале? а вие чупиња би како би изрегирале, раскинување? прошка?
Пред 3 дена ми се случи неочекувана работа.
Го славевме роденденот на девојката потоа јас бев кај нив дома онака за наздравујење(афтерпарти) арно ама истата вечер останавме сами јас и мајкаи, падна добар секс (неочекуван) и секако остана тоа меѓу нас.
Епа сеа прашањето ми е како вие мажјаци би постапиле после ова, би и кажале на девојката, би раскинале? а вие чупиња би како би изрегирале, раскинување? прошка?
Дури и да преспоставиме дека ти се има тоа случено со мајката на роденденот на нејзината ќерка - твоја девојка, форумов ќе биде последно место кај што ќе го соопштиш тоа, од страв. Ако воопшто имаш девојка...Погледни ги бе, гладни тие сирачиња.
Погледни ги само коментирале еднаш, не им било бериќетно со лајкови па пишале по втор пат со надеж за повеќе