Варање со мајката на девојката - Што потоа?

Статус
Затворена за нови мислења.
Помислата дека собиранката ќе се состои од: дебели, грди, слепи, ороспии, дечишта, инвалиди, сексуално и финансиски загрозени, жртви на семејно насилство, модови по хиерархиски пат, лажговци и многу други шо не ми текнуваат, тоа за мене е брука брат, јасно ти е сеа?

Он не е дебел, не е грд, ниту слеп, не се дружи со ороспии (само понекоаш го ду*ат у мозок), никоаш не бил дете, не е инвалид, е*е поише од шо можете да замислите .....додуша виртуелно сеуште, се соживува со главни улоги по порничи, најубав е на мајка, пун е ќеш, лесно се впушта во виртуелни врски и после плаче и лечи фрустрации.
Година дена е член на форум ама како:sasha4fiercef, Данлош Чехонте и најново Вергилиј.
Нели е најубав на мајка и најголем јебо?
229048_102092559882714_100002459106120_18305_6470647_n.jpg

Јас дечково некни го видов со една постара жена во еден бар, не знаев дека бил член на форумов. Светот е мал.

Темава станала хит бе. Саша Фирс4енце било ова. Заборавив јас.

Стварно, 3 пати да се регистрираш на еден форум и да кажеш дека сите на форумот се будали, дебели, слепи или какви и да кажеш, ти е равно на самоубиство. Сам себе убијал. 3 пати сака да влезе во тоа друштво што го плука, со сила онака. Брао.

Другарче , ти да си ја ебел и неа и мајка и немало да доаѓаш тука на форум да се прчеш , а уште помалце да се расправаш со некои непознати фаци .. очигледно е дека си имаш психо проблеми , јгб има луѓе шо помагат ..

п.с А баба и ја плесна ?

Моментот кога авторот на темата ги прогласи сите форумџии за најголеми накази во универзумот...........

и сеуште е тука!

priceless.....

sasha4fiercef, Вергилиј, Данлош Чехонте... Наречете го како сакате.
Баниран поради користење повеќе јузери. Штом е дијагностициран со multiple personality disorder, јасно ни е дека може да ја ебе само десната рака. Океј, некогаш и левата.

Приказните во порничите се само за едно употреба. Лошо е ако почнете да си градите некаков замислен свет околу нив. Крај на темава.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom