Варање со мајката на девојката - Што потоа?

Статус
Затворена за нови мислења.
stiflers-mom-demotivational-poster-1224870205.jpg

Ме потсеќа причава на нешто...

Пред 3 дена ми се случи неочекувана работа.
Го славевме роденденот на девојката потоа јас бев кај нив дома онака за наздравујење(афтерпарти) арно ама истата вечер останавме сами јас и мајкаи, падна добар секс (неочекуван) и секако остана тоа меѓу нас.
Епа сеа прашањето ми е како вие мажјаци би постапиле после ова, би и кажале на девојката, би раскинале? а вие чупиња би како би изрегирале, раскинување? прошка?
Што неочекувана, мене тоа ми се дешава скоро секој викенд, сега баш се вратив од една неочекувана работа мајка+2 ќерки малолетни (една 16 друга 17).
Додека чекав на семафор да светне зелено за да поминам една 16 годишна ме праша дали можам да и помогнам нешто дома имала тешко да се подигне. Отидов кај неа... што да ти причам... екстази и кокаин на сите страни, татко им некој у странство работи го нема дома со месеци, само што влегов мајката одма ми ги откопча панталоните додека овие две се смешкаа и се лапаа на каучот... и сега да те прашам... на која попрво да раскинам? зашто многу се настрани, превише за обичен дечко како мене.

Бидете хумани кон трол4ето и не го “декуражирајте“ да отвара вакви теми со содржина извадена од рандом порка/еротска колумна.

Пред 3 дена ми се случи неочекувана работа.
Го славевме роденденот на девојката потоа јас бев кај нив дома онака за наздравујење(афтерпарти) арно ама истата вечер останавме сами јас и мајкаи, падна добар секс (неочекуван) и секако остана тоа меѓу нас.
Епа сеа прашањето ми е како вие мажјаци би постапиле после ова, би и кажале на девојката, би раскинале? а вие чупиња би како би изрегирале, раскинување? прошка?
proceed.jpg

Погледни ги бе, гладни тие сирачиња.
Погледни ги само коментирале еднаш, не им било бериќетно со лајкови па пишале по втор пат со надеж за повеќе :LOL:

Погледни ги бе, гладни тие сирачиња.
Погледни ги само коментирале еднаш, не им било бериќетно со лајкови па пишале по втор пат со надеж за повеќе :LOL:

Дури и да преспоставиме дека ти се има тоа случено со мајката на роденденот на нејзината ќерка - твоја девојка, форумов ќе биде последно место кај што ќе го соопштиш тоа, од страв. Ако воопшто имаш девојка...

Ако толку си запнал, во Охрид имат едни мајка и ќерка мојш да ги средиш заедно, само то ќе коштат.А ќерките мојш и да ги менвиш или да додаваш во зависност од темпо, ама џабе фајде пошо се близначки, а едната наводно имала сида.
Битно да го фатиш редот :cool:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom