Варање со мајката на девојката - Што потоа?

Статус
Затворена за нови мислења.

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Mi se dopaga delot: "padna dobar seks i normalno ostana megu nas". :)

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Пред 3 дена ми се случи неочекувана работа.
Го славевме роденденот на девојката потоа јас бев кај нив дома онака за наздравујење(афтерпарти) арно ама истата вечер останавме сами јас и мајкаи, падна добар секс (неочекуван) и секако остана тоа меѓу нас.
Епа сеа прашањето ми е како вие мажјаци би постапиле после ова, би и кажале на девојката, би раскинале? а вие чупиња би како би изрегирале, раскинување? прошка?
Што неочекувана, мене тоа ми се дешава скоро секој викенд, сега баш се вратив од една неочекувана работа мајка+2 ќерки малолетни (една 16 друга 17).
Додека чекав на семафор да светне зелено за да поминам една 16 годишна ме праша дали можам да и помогнам нешто дома имала тешко да се подигне. Отидов кај неа... што да ти причам... екстази и кокаин на сите страни, татко им некој у странство работи го нема дома со месеци, само што влегов мајката одма ми ги откопча панталоните додека овие две се смешкаа и се лапаа на каучот... и сега да те прашам... на која попрво да раскинам? зашто многу се настрани, превише за обичен дечко како мене.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.717
Поени од реакции
13.428
Бидете хумани кон трол4ето и не го “декуражирајте“ да отвара вакви теми со содржина извадена од рандом порка/еротска колумна.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Пред 3 дена ми се случи неочекувана работа.
Го славевме роденденот на девојката потоа јас бев кај нив дома онака за наздравујење(афтерпарти) арно ама истата вечер останавме сами јас и мајкаи, падна добар секс (неочекуван) и секако остана тоа меѓу нас.
Епа сеа прашањето ми е како вие мажјаци би постапиле после ова, би и кажале на девојката, би раскинале? а вие чупиња би како би изрегирале, раскинување? прошка?

Вергилиј

Развртник
Член од
12 јануари 2012
Мислења
65
Поени од реакции
40
Погледни ги бе, гладни тие сирачиња.
Погледни ги само коментирале еднаш, не им било бериќетно со лајкови па пишале по втор пат со надеж за повеќе :LOL:

Член од
18 октомври 2011
Мислења
166
Поени од реакции
78
Погледни ги бе, гладни тие сирачиња.
Погледни ги само коментирале еднаш, не им било бериќетно со лајкови па пишале по втор пат со надеж за повеќе :LOL:
Дури и да преспоставиме дека ти се има тоа случено со мајката на роденденот на нејзината ќерка - твоја девојка, форумов ќе биде последно место кај што ќе го соопштиш тоа, од страв. Ако воопшто имаш девојка...

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204
Ако толку си запнал, во Охрид имат едни мајка и ќерка мојш да ги средиш заедно, само то ќе коштат.А ќерките мојш и да ги менвиш или да додаваш во зависност од темпо, ама џабе фајде пошо се близначки, а едната наводно имала сида.
Битно да го фатиш редот :cool:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom