Поголемиот дел се дојдени за музиката на полувремеТуку не знам дали забележавте денес на натпреварот на Србија, кога ја пуштија Месечина тоа беше делириум. Цела публика: Нико не зна шта то сијаааа Се згазив од смеење.
Форест Гамп имаше Фб контакти од неколку играчи.Добро бе, стварно имаа играчиве профили по фејсбук или тешко?
Imaat be, adni koj sakas ke te prifatatДобро бе, стварно имаа играчиве профили по фејсбук или тешко?
epa druze sport e ova sea, da ne bese vaka vozbudlivo nemase da e tolku popularno. Ke idea na opera sitea be brat... ovaa dezorganiziranost i apatija posle nase povisoko vodstvo, kako i vo poslednite momenti na utakmicive... vekje go cini i naseto zdravje ... moj poznanik pripadnal na utakmicata so Germanija.... pa go vrakale so voda i ova ona... posle ne ja gleal so Cheshka, tuku mu puisuvale od mobil na fb kako tece rezultat.... isto i so Danska... samo sto nikoj ne mu pisuval na kraj... zamislete da ja gleal... ke bilo mnogu loso... epa preteraa... ova vekje se odrazuva i vrz mene... drugarmi (so Danska tragedijava) mi kazuva "bled si kao kao japanka", a vo gleam nego crven kao piperka-kapija u faca (hipertenzija sigurno mu bila 180/120 minimum)... aj sfakjam edna ili dve u celo EP da se drama-finish, ama sekoja (duri i so Chesive bese polu-infarkt epten u zadnja minuta napraivme visoka razlika)... slicno ni pravea i kosarkarive (osven so grcine)... epa ne ide ovaka... los mentalitet i losa psihologija e ova... vidi gi vaterpolistive (90% ne se nasi) sto ubavo si ja.izgleav so Turcija... si se mezev na raat, duri imase i vreme za vicevi... posle slddnite utakmici, gubime milion razlika... isto raat sum... pomiren so porazor.... pa svrti na humor... ne e u red ova... mora da se poraboti na makedonskiot mentLitet li, psihiclka stabilnost li, sigurnost vo sebe i sopstvenite moznosti li... ne znam... ovaka ne ide... glej Srbive so Svedska... celo vreme vodea 2 do 4 razlika i taka si zavrsi... kjeif be da gleas i da si pijuckash.... pozz do site.i jaka vi dusha za.slednite.utakmici... ;-)
da... jasno deka se pointeresni finishosmrtki .... ama da se edna-dve takvi zavrsnici u podolg period pa da gi pamtime i zboruvame cel.zivot... eve primer: za vreme na sfrj takvi hichkok zavrsnici bea fudbalskata utakmica so bugarija (radanovic u 92min. i 3:2 za sfrj), potoa basket poraz od sssr na SP koga vodevme 10 razlika na 35 sekundi pred kraj (divac zaeba... ke vodel topka) i vaterpolo so italija (milanovic u posledna sekunda i stanavme svetski prvaci)... tri infakrt utkmici (od koi dve zavrsile pozitivno... znaci pozitivno stresni) za poslednite dve decenii od postoenjeto na sfrj... a nasive auuuu kolku finishosmrtki ni napravija kosarkarive i sega ovie samo u 2011/12...a mozda i klubovite... i pazi... najtragicno e sto u 90% nie vodime, a protivnikot ne stignuva ili dostignuva... pa i ne pobeduva... bogami posle ovie katadnevni stresovi... biram opera...Imaat be, adni koj sakas ke te prifatat
--- надополнето: 24 јануари 2012 во 03:23 ---
epa druze sport e ova sea, da ne bese vaka vozbudlivo nemase da e tolku popularno. Ke idea na opera site
Imaat, ja na Kire mu pishav psiholoshko motivirachka poraka pred natprevarot so Polska, i mi vrati denes " fala za komplimenti i podrshka"Добро бе, стварно имаа играчиве профили по фејсбук или тешко?
Абе ги аднав, ама ноќеска до 4 саат беа он. Па не ми се веруаше дека не спијат до толку касноImaat be, adni koj sakas ke te prifatat
Кога бев со Данска кога игравме, останв и после Србија - Германија да ја гледам и онака атмосферата тапа и кога ја рокнаа Месечина баш делириум се дешаваше, сите рипнаа па дури и наши навивачи Исто и Калашњиков од Бреговиќ им ја пуштаат за дигање атмосфера.Туку не знам дали забележавте денес на натпреварот на Србија, кога ја пуштија Месечина тоа беше делириум. Цела публика: Нико не зна шта то сијаааа Се згазив од смеење.
Дај сподели, може ќе му биде на некој од корист.Imaat, ja na Kire mu pishav psiholoshko motivirachka poraka pred natprevarot so Polska, i mi vrati denes " fala za komplimenti i podrshka"