Европско првенство Србија 2012 - генерална дискусија

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Добро бе, стварно имаа играчиве профили по фејсбук или тешко?

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.166
Поени од реакции
18.212
Туку не знам дали забележавте денес на натпреварот на Србија, кога ја пуштија Месечина тоа беше делириум. Цела публика: Нико не зна шта то сијаааа:vozbud: Се згазив од смеење.:pos:
Поголемиот дел се дојдени за музиката на полувреме :pos:

Форест Гамп имаше Фб контакти од неколку играчи.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Imaat be, adni koj sakas ke te prifatat :)
--- надополнето: 24 јануари 2012 во 03:23 ---
a be brat... ovaa dezorganiziranost i apatija posle nase povisoko vodstvo, kako i vo poslednite momenti na utakmicive... vekje go cini i naseto zdravje ... moj poznanik pripadnal na utakmicata so Germanija.... pa go vrakale so voda i ova ona... posle ne ja gleal so Cheshka, tuku mu puisuvale od mobil na fb kako tece rezultat.... isto i so Danska... samo sto nikoj ne mu pisuval na kraj... zamislete da ja gleal... ke bilo mnogu loso... epa preteraa... ova vekje se odrazuva i vrz mene... drugarmi (so Danska tragedijava) mi kazuva "bled si kao kao japanka", a vo gleam nego crven kao piperka-kapija u faca (hipertenzija sigurno mu bila 180/120 minimum)... aj sfakjam edna ili dve u celo EP da se drama-finish, ama sekoja (duri i so Chesive bese polu-infarkt epten u zadnja minuta napraivme visoka razlika)... slicno ni pravea i kosarkarive (osven so grcine)... epa ne ide ovaka... los mentalitet i losa psihologija e ova... vidi gi vaterpolistive (90% ne se nasi) sto ubavo si ja.izgleav so Turcija... si se mezev na raat, duri imase i vreme za vicevi... posle slddnite utakmici, gubime milion razlika... isto raat sum... pomiren so porazor.... pa svrti na humor... ne e u red ova... mora da se poraboti na makedonskiot mentLitet li, psihiclka stabilnost li, sigurnost vo sebe i sopstvenite moznosti li... ne znam... ovaka ne ide... glej Srbive so Svedska... celo vreme vodea 2 do 4 razlika i taka si zavrsi... kjeif be da gleas i da si pijuckash.... pozz do site.i jaka vi dusha za.slednite.utakmici... ;-)
epa druze sport e ova sea, da ne bese vaka vozbudlivo nemase da e tolku popularno. Ke idea na opera site :)

Член од
27 април 2009
Мислења
37
Поени од реакции
18
Imaat be, adni koj sakas ke te prifatat :)
--- надополнето: 24 јануари 2012 во 03:23 ---

epa druze sport e ova sea, da ne bese vaka vozbudlivo nemase da e tolku popularno. Ke idea na opera site :)
da... jasno deka se pointeresni finishosmrtki .... ama da se edna-dve takvi zavrsnici u podolg period pa da gi pamtime i zboruvame cel.zivot... eve primer: za vreme na sfrj takvi hichkok zavrsnici bea fudbalskata utakmica so bugarija (radanovic u 92min. i 3:2 za sfrj), potoa basket poraz od sssr na SP koga vodevme 10 razlika na 35 sekundi pred kraj (divac zaeba... ke vodel topka) i vaterpolo so italija (milanovic u posledna sekunda i stanavme svetski prvaci)... tri infakrt utkmici (od koi dve zavrsile pozitivno... znaci pozitivno stresni) za poslednite dve decenii od postoenjeto na sfrj... a nasive auuuu kolku finishosmrtki ni napravija kosarkarive i sega ovie samo u 2011/12...a mozda i klubovite... i pazi... najtragicno e sto u 90% nie vodime, a protivnikot ne stignuva ili dostignuva... pa i ne pobeduva... bogami posle ovie katadnevni stresovi... biram opera...

Steve Ray

Texas Huriccane
Член од
24 ноември 2007
Мислења
1.131
Поени од реакции
182
И сеа шо ќе се деси......овие плавите скандинавски педери ќе се договорат и пак ќе не заебат дури и ако ја тепаме Србија?

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Полска треба да ја пбоеди Германија само со 1 или 2 разлика (премногу услови :D) ко прво дали ќе ја победи ко второ со точно разлика, ем ние да го тепаме домаќинот Србија (ок тие се веќе во полуфинале) може ќе ги тепаме. Ама искрено речено мали шанси. Со Данска наебавме вкрај

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
А што има тоа врска дали ќе победи Полска со 2 или 3/4/5... гола разлика ?

Член од
14 октомври 2009
Мислења
431
Поени од реакции
295
Туку не знам дали забележавте денес на натпреварот на Србија, кога ја пуштија Месечина тоа беше делириум. Цела публика: Нико не зна шта то сијаааа:vozbud: Се згазив од смеење.:pos:
Кога бев со Данска кога игравме, останв и после Србија - Германија да ја гледам и онака атмосферата тапа и кога ја рокнаа Месечина баш делириум се дешаваше, сите рипнаа па дури и наши навивачи:D Исто и Калашњиков од Бреговиќ им ја пуштаат за дигање атмосфера.

M

Mario Gómez

Гостин
Polska na Germanija vo rakomet od koga pratam gi nemaat pobedeno na golemo natprevaruvanje. I sega ako ne pobedat, Barem ke igrame olimpiski turnir. Toa e toa, i kosarkarite i rakometarite napreduvaat. Medalite ke idat vo narednite godini, a i vaterpolistite ke napreduvaat. Jas ke bidam zadovolen i so plasman vo prvite 7 na prvenstvoto.

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Многу нешта треба да дојдат во наша корист.
Ај некако Полска да ја истепа Германија у неизвесен меч. Ионака сите мечеви се неизвесни и тука завршуваат со гол два разлика.
Ама не ми се верува дека скандинавските педери ќе изиграат нормална утакмица. Ионака Данска е поквалитетна од Швеѓаните а уште на овие не им треба, тееешко многу.

Може е поарно Германциве да си добијат со Полска и ние секако да завршиме најмалку 4 ти и пред Полска и да чекаме Словенците да не бидат пред нас, и со тоа да обезбедиме квалификации за ОИ.

Тогаш би се нашле во група (како трета најдобра од европсково која сеуште нема обезбедено ОИ квалификации, зад Србија и германија) со Шпанија, која е и домаќин на турнирот Исланд и Бразил. Две ќе обезбедат пласман понатака.

Ми е страв да не го изгубиме и предолимпискиов турнир ако Полска добие со Германците.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Кире прв на на листа и на асистенции со 22...

А за квалификации за ЛОИ, Македонија треба да си победи, другите како и да изиграат, ние сме на пласман 7 или 8 и ќе играме во тој турнир.

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
После несреќниот пораз од Данска успеав едвај да се соземам.
Последните 5 минути сум се тресел како зависник во криза. Штета е што изгубивме таков одлично одигран натпревар ама тоа е што е и нема враќање назад. Ќе посочам само две грешки на наптреварот: фластер не се играше на Јансен и чист погодок беше тој на Мојсо.
Сите сте викаат леле Лино да беше селектор, и што дека? Никој неможе да знае, може само да погодуваме што би било-кога би било.
Лино не е толку совршен како што сите го гледаме, си има и тој свои мани веќе неколку години во Металург и дури сега почна да се редат позабележителни резултати. Сепак јасно ни е дека е многу над Шундовски.
Успех на оваа репрезентација е од 1-во до 5-то место со оглед на квалитетот и капацитетот со кој располгаат и фактот дека малце се тие младинци кои достојно би замениле некој од репрезентацијава како што стојат работите во моментов.
Друг проблем е непостојаноста на големи натпреварувања кое е и те како важно, а ова посебно се забележува по падот во второ полувреме на сите натпревари.
Можно е и да е физичкиот замор кој е неизоставен после овие мачни и тешки натпревари.
Од мене едно големо БРАВО за цела репрезентација, особено за Столе и дај боже апашите од федерација и ними блиските да се осветат и повеќе се ангажираат околу репрезентацијава па на следно натпреварување да се вратат со одличје на градите.
--- надополнето: 24 јануари 2012 во 12:53 ---
Imaat, ja na Kire mu pishav psiholoshko motivirachka poraka pred natprevarot so Polska, i mi vrati denes " fala za komplimenti i podrshka" :vozbud:
Дај сподели, може ќе му биде на некој од корист.

Kajgana Shop

На врв Bottom