Ептен се сложувам со болдираново друже. Еве анализирав, исто кога игравме и со Данска, имавме добра разлика на полувреме, првите 10 минути од второ полувреме се држеа некако и после се опуштија, не се некако јаки на психа кога имаат добар резултат, како да не знаат да го зачуваат, се опуштаат многу лесно. Може не сум баш компетентен јас да критикувам, ама приметив дека се повтори пак истото прееска со Полска. Ајде да се надеваме дека ќе влеземе во полуфиналеok.. neka e taka... mozno e da izleze nie, germanija i polska da imame po 5... a sekoj sekogo pobedil... onda resava gol-razlikata izmegu ovie tri ekipi... ili opstata... i zamislete polska da gi tepa germancive 3 razlika... onda nie i poljacive ke imame po +1 i sto togas... resava megusebniot duel ili koj dal vise golovi... ali znam kakva srekja imame... u toj slucaj danska ke ja tepa svedska (i taka se kamenja) i ke ne izdupat nas, germancive i poljacite... AAAA GLAVA ME BOLI OD KOMBINACIIVE... SAMI SI GO ZACUKAVME STO NE OSVOIVME BOD SO DANSKA... A I BOD SO GERMANIJA... imam predlog u sekoja mkd reprezentacija da se vraboti tim na psihijatri, psiholozi, hipnotizeri i sl. da porabotat so nasive na trezvenost i "ladna glava" koga vodat poveke razlika i vo foto-finish momentite... tesko da ideme u polufinale... a i za 3 mesto isto taka tesko... toa e...
--- надополнето: 23 јануари 2012 во 23:31 ---Мојт некој да постират видео кај шо се свирит химнава на било која утакмица на Европсково ?
Мојт некој да постират видео кај шо се свирит химнава на било која утакмица на Европсково ?
Стај го бе ти Ников на аватар!......
Крајот ќе ни беше на 29 јанураи со златните медаљи на градите на нашите ракометари и победничкиот пехар во рацете на Кире ЛазаровСтај го бе ти Ников на аватар!
Инаку се согласувам со цел пост, освен со она дека не е причина за радост. Сепак ако завршиме 6ти резултатски тоа ќе биде успех за Македонија. Можеби не успех со оглед можностите на оваа генерација и пропуштената животна шанса да играме за медал, но сепак е успех.
А уште покриво ми е што и без асален тренер за влакно пропуштивме борба за медал. Со добар тренер, кај ќе ни беше крајот...
Lele use im veruvate na idiotive od Tocka?
Јбг, мора да се пишува главни фаци у Београд се нашиве.Lele use im veruvate na idiotive od Tocka?
a be brat... ovaa dezorganiziranost i apatija posle nase povisoko vodstvo, kako i vo poslednite momenti na utakmicive... vekje go cini i naseto zdravje ... moj poznanik pripadnal na utakmicata so Germanija.... pa go vrakale so voda i ova ona... posle ne ja gleal so Cheshka, tuku mu puisuvale od mobil na fb kako tece rezultat.... isto i so Danska... samo sto nikoj ne mu pisuval na kraj... zamislete da ja gleal... ke bilo mnogu loso... epa preteraa... ova vekje se odrazuva i vrz mene... drugarmi (so Danska tragedijava) mi kazuva "bled si kao kao japanka", a vo gleam nego crven kao piperka-kapija u faca (hipertenzija sigurno mu bila 180/120 minimum)... aj sfakjam edna ili dve u celo EP da se drama-finish, ama sekoja (duri i so Chesive bese polu-infarkt epten u zadnja minuta napraivme visoka razlika)... slicno ni pravea i kosarkarive (osven so grcine)... epa ne ide ovaka... los mentalitet i losa psihologija e ova... vidi gi vaterpolistive (90% ne se nasi) sto ubavo si ja.izgleav so Turcija... si se mezev na raat, duri imase i vreme za vicevi... posle slddnite utakmici, gubime milion razlika... isto raat sum... pomiren so porazor.... pa svrti na humor... ne e u red ova... mora da se poraboti na makedonskiot mentLitet li, psihiclka stabilnost li, sigurnost vo sebe i sopstvenite moznosti li... ne znam... ovaka ne ide... glej Srbive so Svedska... celo vreme vodea 2 do 4 razlika i taka si zavrsi... kjeif be da gleas i da si pijuckash.... pozz do site.i jaka vi dusha za.slednite.utakmici... ;-)Ептен се сложувам со болдираново друже. Еве анализирав, исто кога игравме и со Данска, имавме добра разлика на полувреме, првите 10 минути од второ полувреме се држеа некако и после се опуштија, не се некако јаки на психа кога имаат добар резултат, како да не знаат да го зачуваат, се опуштаат многу лесно. Може не сум баш компетентен јас да критикувам, ама приметив дека се повтори пак истото прееска со Полска. Ајде да се надеваме дека ќе влеземе во полуфинале
Oва шо го пиша да не е од многу пијуцкање?a be brat... ovaa dezorganiziranost i apatija posle nase povisoko vodstvo, kako i vo poslednite momenti na utakmicive... vekje go cini i naseto zdravje ... moj poznanik pripadnal na utakmicata so Germanija.... pa go vrakale so voda i ova ona... posle ne ja gleal so Cheshka, tuku mu puisuvale od mobil na fb kako tece rezultat.... isto i so Danska... samo sto nikoj ne mu pisuval na kraj... zamislete da ja gleal... ke bilo mnogu loso... epa preteraa... ova vekje se odrazuva i vrz mene... drugarmi (so Danska tragedijava) mi kazuva "bled si kao kao japanka", a vo gleam nego crven kao piperka-kapija u faca (hipertenzija sigurno mu bila 180/120 minimum)... aj sfakjam edna ili dve u celo EP da se drama-finish, ama sekoja (duri i so Chesive bese polu-infarkt epten u zadnja minuta napraivme visoka razlika)... slicno ni pravea i kosarkarive (osven so grcine)... epa ne ide ovaka... los mentalitet i losa psihologija e ova... vidi gi vaterpolistive (90% ne se nasi) sto ubavo si ja.izgleav so Turcija... si se mezev na raat, duri imase i vreme za vicevi... posle slddnite utakmici, gubime milion razlika... isto raat sum... pomiren so porazor.... pa svrti na humor... ne e u red ova... mora da se poraboti na makedonskiot mentLitet li, psihiclka stabilnost li, sigurnost vo sebe i sopstvenite moznosti li... ne znam... ovaka ne ide... glej Srbive so Svedska... celo vreme vodea 2 do 4 razlika i taka si zavrsi... kjeif be da gleas i da si pijuckash.... pozz do site.i jaka vi dusha za.slednite.utakmici... ;-)
pijuckanje ti e super-demunitiv... inaku ke napisev pienje, slokanje, zdrvuenje.... da ne se prajme slepi... nasive sportisti ni nudat Golemi stresovi na Golema vrata... daj boze cela ovaa situacija da se svrti kon vlez u polufinale... e togas ke SLJOKAM... A ZA MEDAL KE BIDAM PRVIOT MAKEDONSKI KOSMONAUT...Oва шо го пиша да не е од многу пијуцкање?