Мислам дека Ѓоргоновски коментира со него, екс пикер на Металург и Македонија.Не знам кај да прашам, па ај овде ќе пробам. Кој е дечкото што коментира со Игорче ракометни натпревари од другата група? Се вика Мартин, и со оглед на познавањата има голема поврзаност со ракометот. Дечкото има завидно знаење и владее со податоци. Кога ќе помислам каква комбинација би биле кога би ја коментирале играта на Македонија, срце ме боли што Ников и Мандинчев коментираат.
Не не е тој. Горгоноски коментира со друг коментатор, го заборавам како се вика човекот, еден малку постар Зоран мислам му беше име.Мислам дека Ѓоргоновски коментира со него, екс пикер на Металург и Македонија.
Бар јас го начекав него да коментира, вчера на некој од мечевите...
Ракометар е?Maртин Клинчаров е..
Барем тој мислам дека е.
Зоран Николовски e, потпаролот на ФФМ кој коментира ракомет!Не не е тој. Горгоноски коментира со друг коментатор, го заборавам како се вика човекот, еден малку постар Зоран мислам му беше име.
Па според ова , ракометар бил.Не не е тој. Горгоноски коментира со друг коментатор, го заборавам како се вика човекот, еден малку постар Зоран мислам му беше име.
--- надополнето: 24 јануари 2012 во 01:11 ---
Ракометар е?
Дечково слободно можат да го стават сам да коментира. Го биваПа според ова , ракометар бил.
Ракометар е Клинчаров, играше порано во Металург крило и надежен беше ама ја скрши ногата и сега мислам игра негде у нашава лига ама ништо посебно не е.Не не е тој. Горгоноски коментира со друг коментатор, го заборавам како се вика човекот, еден малку постар Зоран мислам му беше име.
--- надополнето: 24 јануари 2012 во 01:11 ---
Ракометар е?
Што му фали на Мандинчев бе ?Не знам кај да прашам, па ај овде ќе пробам. Кој е дечкото што коментира со Игорче ракометни натпревари од другата група? Се вика Мартин, и со оглед на познавањата има голема поврзаност со ракометот. Дечкото има завидно знаење и владее со податоци. Кога ќе помислам каква комбинација би биле кога би ја коментирале играта на Македонија, срце ме боли што Ников и Мандинчев коментираат.
Толку сум очаен за полуфинале што и оваа идеја ми изгледа одлична.Зошто правите математики кога има полесен начин ?
Друго заборави: ФЛАСТЕР на Хансен, Јиха итн.... .Што му фали на Мандинчев бе ?
" Сега само да не примиме гол "
"Не требаше толку брзо да шутира"
Потполно се согласувам , комбинацијата во Сител што коментира мечеви е >>>>>>>>>>>>>> од онаа во Белград