ЕП во ракомет 2012-група I (Белград)

Кои 2 репрезентации ќе одат во полу-финале?

• Србија

Гласови: 82 50,3%
  • Германија

Гласови: 30 18,4%
  • Полска

Гласови: 10 6,1%
  • Македонија

Гласови: 119 73,0%
  • Шведска

Гласови: 3 1,8%
  • Данска

Гласови: 10 6,1%

• Вкупно гласачи
    163

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Boeing 777 :D
Шо сакаше поќе да видиш ???
Србите водат со +7 си ја имаја победата во раце, напраја голема предност, после огромното водство почнаја да шутираат безврска од 10 метри, од неизградени позиции и тука Германците ги искористија шансите и ги стигнаја, се гледаше дека србите не беа желни за победа, а бод за 2те репрезентации е полна капа...
Водевме и ние шест разлика... водеше и Шведска 11 :)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Boeing 777 :D
Шо сакаше поќе да видиш ???
Србите водат со +7 си ја имаја победата во раце, напраја голема предност, после огромното водство почнаја да шутираат безврска од 10 метри, од неизградени позиции и тука Германците ги искористија шансите и ги стигнаја, се гледаше дека србите не беа желни за победа, а бод за 2те репрезентации е полна капа...
Како не се сетив порано. И нашиве ја наместиле. И они водеа шест гола разлика и после почнаа да шутираат од неизградени позиции! Ѓубриња.
И Шведска ја намести со Полска. Море цела група е наместена.

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.383
Поени од реакции
5.488
Шведска - Полска не ја гледав незнам...
А за ова утакмица немој да ми кажваш, оти бодот за двете репрезентации беше вреден злато !!! Најмногу им одговараше и сега се многу блиску да се пласираат во 1/2 финале...
Ти неможиш од кај шо ќе ти прдни да шутираш ова не е пријателска...

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Како си ја наместија вчера Србија - Германија
Од авион се виде дека е местена
Која наместена жити се, на крај судиите изедоа го*на, му досудија престап на пикерот на Србија, престрога одлука, и уште неколку видливи грешки, за на крај да им дигнат рака за пасивен напад на Србите при третото кружење на играта, само за да има време за напад Германија... Каде го има тоа?

M

Mario Gómez

Гостин
Vtorata kombinatorika spored mene najmnogu odgovara. Germanija da gi tepa Danska i Polska, a nie Srbija i vtori ke bideme. Mislam deka ni odvora vo formiranje na mini grupi so izgubivme po 1 razlika.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ама треба сега Данска да изгуби од Германија, Шведска да ја победи Србија, ние да ја победиме Србија, Данска да ја победи Шведска и Германија да ја победи Полска (нема ни да има потреба од оваа, може и Полска да победи) :)

M

Mario Gómez

Гостин
Ама треба сега Данска да изгуби од Германија, Шведска да ја победи Србија, ние да ја победиме Србија, Данска да ја победи Шведска и Германија да ја победи Полска (нема ни да има потреба од оваа, може и Полска да победи) :)
Najteshko od tie ke bide Srbija da gi izgubi dvata natprevara. Shto e mnogu malce verojatno.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ова Швабиве ги дробат.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.867
Болдираното е најтешко изводливо... Сепак, наше е да си победиме, и да се надеваме на поволни резултати од останатите исходи.

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
Данска тепаше. Сеа Србија ако ја победи Шведска, утре ќе треба Шведска да ја тепа Данска( што е малку веројатно, швеѓаниве ќе играат без мотив и не би требало да се замараат :() и Полска да ја тепа Германија со 2 или 1 разлика :(), полска ќе има мотив за играње, во прашање е влез во полуфинале и Олимписки игри, па ќе видиме. Овде може да очекуваме и србиве да ни ја пуштат :)
Додека вечер ако Шведска тепа, утре Шведска-Данска кој било да тепа (може и нерешено ама гол разлика ќе одлучува), Полска-Германија, победа на Полска и после да се кољеме со Србите :D:D

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Второ коло
Македонија Полска - 1 (со разлика поголема од таа што Полска ќе ја победи Германија)
Данска - Германија 1
Србија - Шведска 1

Трето коло
Македонија - Србија 1
Шведска - Данска 1
Полска - Германија 1 (со помала разлика од тоа што ние ја победивме Полска )
При вакво сценарио ние ќе бидеме втори и ќе обезбедиме пласман во полуфиналето.
Табела:
1. Србија 7
2. Македонија 5
3. Германија 5
4. Полска 5
5. Данска 4
6. Шведска 4

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења