- Член од
- 20 септември 2008
- Мислења
- 12.770
- Поени од реакции
- 9.891
Фрли тоа модемот па и тиОдлично идат работите засега на мечот Полска-Германија
Сум приметил кога немам нет цел ден увек одат резултатите во наша полза
Фрли тоа модемот па и тиОдлично идат работите засега на мечот Полска-Германија
Сум приметил кога немам нет цел ден увек одат резултатите во наша полза
Ми дојде нетот и Германија намалува на -1, ах ќератаФрли тоа модемот па и ти
da ako zavrsi 25-22 ke odlucuva parickaА што па Игорче труби нешто дека Пољаците не требало да дадат и повеќе од 25 гола колку дадоа со нас..и тоа ли сега ќе има врска у пм
до 25-22 ни одговарало да тепа Полска , во смисол ако е 26-23 или 27-24 па нагоре , Полска ќе бидат подобри од нас во кругот од 3 екипи . Е сега јасно е дека ќе одат над 25 гола , така да останува само опцијата Полска да победи 1 или 2 разлика , 3 разлика отпаѓа.А што па Игорче труби нешто дека Пољаците не требало да дадат и повеќе од 25 гола колку дадоа со нас..и тоа ли сега ќе има врска у пм
Тогаш да се надеваме дека ние на Србија ќе ја тепаме со 10 разлика.до 25-22 ни одговарало да тепа Полска , во смисол ако е 26-23 или 27-24 па нагоре , Полска ќе бидат подобри од нас во кругот од 3 екипи . Е сега јасно е дека ќе одат над 25 гола , така да останува само опцијата Полска да победи 1 или 2 разлика , 3 разлика отпаѓа.
Нема разлика колку ќе победиме ние и 1 разлика да победиме а другиве да ни идат во прилог (полска тепа 1-2 разлика и шведска ја тепа данска) ние ќе бидеме 2риТогаш да се надеваме дека ние на Србија ќе ја тепаме со 10 разлика.
м?
Пољациве во задњи 5 години се далеку подобри од Германците...Не зафркавај да имаше некое јако значење натпреваров ќе видеше победа од 5-6 разлика за Полска...Да бидам искрен, нема шанса да тепаат Полјациве
Некако се исфорсираа во првиов дел
Подобро Германија да победит, барев ќе знам дека по заслуга отидоа во полуфинале, за разлика од Данска!Да бидам искрен, нема шанса да тепаат Полјациве
Некако се исфорсираа во првиов дел
a?Подобро Германија да победит, барев ќе знам дека по заслуга отидоа во полуфинале, за разлика од Данска!
Не знам више се ми се измеша.
Па дека еве се борат, за разлика од Данците, Швеѓаните ќе им ја дадат победата на тацна!