Македонија - Полска [23.01.2012 - 16:15 ч.]

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Значи у среда играме секако последни, ќе знаат и играчите дали играт за полуфинале или чисто колку да се одигра, ако е И ќе биде она првото, србите ќе го јадат.
ИГРАЧИТЕ ТРЕБА ДА ИГРААТ ЗА МАКЕДОНИЈА!!! без разлика на резултатите од претходните 2 средби!!!

Член од
9 октомври 2011
Мислења
88
Поени од реакции
15
Хаха Шундо слабо англискиот :facepalm: Ајде ајде до сега немавме среќа, можда ќе се наредат коцките како што ни одговара.. Еве србија води со шведска, па еден господ!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
А бе што ви е на вас какви шанси има да одиме во полу-финале.Да гледаме 3то место во група или 4-то па со господ напред да обезбедиме кфа. за ЛОИ.

Член од
9 јули 2008
Мислења
256
Поени од реакции
75
Сигурни сте дека гол разликата решава при ист број на бодови? Пошто ја барав по интернет и на предходното европско имало случај кога Русија и Црна Гора имале ист број на бодови, но Русите отишле у полуфинале затоа што биле подобри во меѓусебниот дуел иако имаат полоша гол разлика.
Така да, ако е ваков случајот победа на Србија вечерва би значело дека ќе е невозможно да се пласираме во полуфинале.
Јас мислам дека си во право иако по сите интернет страни се дава сценарио во кое ако имаме исти бодови со Германија ние одиме понатака поради подобра гол разлика...

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
И повторно Шведска не заеба,и задутре Шведска ке заебе (n)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.955
Поени од реакции
7.074
Ах сега да ги имавме двата бода со Данска....Србија ни ја даваше утакмицата в среда, и двете со 7 бода одевме полуфинале. Ах...........:place:

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Ако две селекции имаат ист број на бодови тогаш се гледа меѓусебен дуел. Тоа неможе да биде случај во нашава група бидејќи математиките доаѓаат доколку Послка ја тепа Германија.

Во тој случај и ние и Германија и Полска би имале по пет, по што се гледаат меѓусебните дуели. Победата на Полска несмее да да биде над два голови разлика.

Овој муабет паѓа во вода доколку Данска ја победи Шведска.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Треба чудо да се случи за ние да влеземе во 1/2финале.

п.с Грмеше и денес Абре Македонче.... :vozbud:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
сега дури се прибирам дома и ќе кажам дека ми е жал за Миркуловски и Ацо.
И да, ТАЈМ АУТ !
ШУНДО НЕЗНАЈ ШО Е ТО .

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
И што е срамота..мислиш Пољаците од некоја пољана ги собрале да играат ракомет ? Полска последниве неколку години беше сребрена на ЕП 4 место на СП ,лани последното СП беа 6 мислам.. На Шведска и се вратија од -11 на крај нерешено можеа и да ја тепаат. Пред да пишеш нешто размисли убаво прво,не само како да те има на број.
Не треба ти да ми кажуваш и да ми солиш памет разбра. За мене се дрва.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.955
Поени од реакции
7.074
По се изгледа ќе ни се случи најреалното и најгорчливо сценарио за нас. И со победа над Србија, германија и данска ако тепаат ние завршуваме 4-ти, односно 8-ми на првенството....:mad: Зошто вака бе, зошто?!?!?!?!? Не е фер.

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Радувајте се бре луѓе на победата. Не барајте причина за омраза.
--- надополнето: 23 јануари 2012 во 20:03 ---

Одјеби го, гледаш дека сака да провоцира.

Никој не сака да шири омраза, туку ме интересира што ни имате напишано вие како "браќа по вера"

Член од
2 мај 2009
Мислења
276
Поени од реакции
170
Овој муабет паѓа во вода доколку Данска ја победи Шведска.
А пошто Шведска повеќе нема ни теоретски шанси за полуфинале - сгурно ќе им пуштат на нивните браќа... Мамата...

Во секој случај сме горди на нашите момци!

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Никој не сака да шири омраза, туку ме интересира што ни имате напишано вие како "браќа по вера"
Денес е барем лесно човек да исценира провокација. Две будали може да се преставуваат како срби или македонци и да пишуваат што сакаат. Тоа во реалниот живот нема никакво значење.

Kajgana Shop

На врв Bottom