bobipp
Let's cook!
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 11.955
- Поени од реакции
- 7.074
По се што видовме на ова ЕП, се е можно . А србин ако не се победи сам, нема кој друг.Дечки Србија со оваа игра денес нема шанси да изгуби.
По се што видовме на ова ЕП, се е можно . А србин ако не се победи сам, нема кој друг.Дечки Србија со оваа игра денес нема шанси да изгуби.
ИГРАЧИТЕ ТРЕБА ДА ИГРААТ ЗА МАКЕДОНИЈА!!! без разлика на резултатите од претходните 2 средби!!!Значи у среда играме секако последни, ќе знаат и играчите дали играт за полуфинале или чисто колку да се одигра, ако е И ќе биде она првото, србите ќе го јадат.
Како на тераса да се излезени.
Јас мислам дека си во право иако по сите интернет страни се дава сценарио во кое ако имаме исти бодови со Германија ние одиме понатака поради подобра гол разлика...Сигурни сте дека гол разликата решава при ист број на бодови? Пошто ја барав по интернет и на предходното европско имало случај кога Русија и Црна Гора имале ист број на бодови, но Русите отишле у полуфинале затоа што биле подобри во меѓусебниот дуел иако имаат полоша гол разлика.
Така да, ако е ваков случајот победа на Србија вечерва би значело дека ќе е невозможно да се пласираме во полуфинале.
Не треба ти да ми кажуваш и да ми солиш памет разбра. За мене се дрва.И што е срамота..мислиш Пољаците од некоја пољана ги собрале да играат ракомет ? Полска последниве неколку години беше сребрена на ЕП 4 место на СП ,лани последното СП беа 6 мислам.. На Шведска и се вратија од -11 на крај нерешено можеа и да ја тепаат. Пред да пишеш нешто размисли убаво прво,не само како да те има на број.
Радувајте се бре луѓе на победата. Не барајте причина за омраза.
--- надополнето: 23 јануари 2012 во 20:03 ---
Одјеби го, гледаш дека сака да провоцира.
А пошто Шведска повеќе нема ни теоретски шанси за полуфинале - сгурно ќе им пуштат на нивните браќа... Мамата...Овој муабет паѓа во вода доколку Данска ја победи Шведска.
Денес е барем лесно човек да исценира провокација. Две будали може да се преставуваат како срби или македонци и да пишуваат што сакаат. Тоа во реалниот живот нема никакво значење.Никој не сака да шири омраза, туку ме интересира што ни имате напишано вие како "браќа по вера"