Илјада билети и бесплатен превоз со воз за Македонија-Полска

П

Паспарту

Гостин
Не брат. Него ме нервира што има силеџии и гагаџии (без разлика од која партија) кои секогаш ги заебуваат чесните луѓе. Зборам за луѓето како луѓе, т.е. стока :) сто посто се организирале неколку групи и влегле со викање со сила у воз па иди извади ги, па телефони вртење па а у. Ц ц ц ц . Клошарана. А секогаш ќе ги има за жал без разлика која партија е на власт. Затоа сум против делење БЕСПЛАТНИ ограничени работи(на пример за 100 души за 500 души) од владата.
Како да не може да се извадат од воз ако насилно влегле? Него таква е државата, наместо да оди оној кој оваа карта ја гледа како да добил бинго, ќе одат лепачи на плакати од некои маалско-селски штабови кои немаат ни појма дека Белград се наоѓа во Србија... Ние не сме за жалење, туку за тепање!

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Не брат. Него ме нервира што има силеџии и гагаџии (без разлика од која партија) кои секогаш ги заебуваат чесните луѓе. Зборам за луѓето како луѓе, т.е. стока :) сто посто се организирале неколку групи и влегле со викање со сила у воз па иди извади ги, па телефони вртење па а у. Ц ц ц ц . Клошарана. А секогаш ќе ги има за жал без разлика која партија е на власт. Затоа сум против делење БЕСПЛАТНИ ограничени работи(на пример за 100 души за 500 души) од владата.
Другар си пробал ти така да влезеш некаде, а да немаш грб !? Ни во театар не може да влезеш, а не пак во вагон на владата кој треба да те носи за Белград.

Покрај цајкани ако влезеш така, тогаш си Чак Норис.

I

Ilindenka

Гостин
Порака од зет ми:
"Шо е работава, шо ѕвоните сите? Нешто не сме во елемент, некако помалку луѓе ни се гледаат. Ај ваљда со возот едно 2000 ќе дојдат. :) Ние со кола дојдовме, стари сме веќе"

P

PewDiePie

Гостин
Порака од зет ми:
"Шо е работава, шо ѕвоните сите? Нешто не сме во елемент, Ние со кола дојдовме, стари сме веќе"
Да не се во Ла Фабрик прашај ?

Иначе какви се тие муабети стари,нема старо младо кога се работи за Македонија сите мора да навиваме.

:D

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Порака од зет ми:
"Шо е работава, шо ѕвоните сите? Нешто не сме во елемент, некако помалку луѓе ни се гледаат. Ај ваљда со возот едно 2000 ќе дојдат. :) Ние со кола дојдовме, стари сме веќе"

После секој пораз паѓа еуфоријата, а после победа и цела макеоднија ќе се преселеше у Белград :)

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Ама ние стварно имаме многу идиоти во државава. Добро каков сељак, ама апла сељак треба да си за да земеш и да се гураш да влезеш во вагон без карта, без да те извлечат!? Не, стварно, што К*Р се дешава со државава? Толку ли има луѓе без осет, без култура, без никаква совест? Па ја да сум на местото на цајканите, да видам некој што пробува да влезе а нема карта или не е извлечен ќе му мавнам таков сочен ќотек што никогаш повеќе нема да му текне да направи такво нешто. Цццц, не ми се верува..

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Другар си пробал ти така да влезеш некаде, а да немаш грб !? Ни во театар не може да влезеш, а не пак во вагон на владата кој треба да те носи за Белград.

Покрај цајкани ако влезеш така, тогаш си Чак Норис.
Па поентата ми беше дека партиските мангупи некогаш си земаат повеќе сила од што им е дадена. Сигнал за повисоките ешалони да си ги средат веќе еднаш локалните мангупи кои носат само негативни поени.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Не можат да средат едни еб*ани списоци на кој има 1 000 луѓе, а сакаме попис да правиме... :facepalm:
На пописот се вртат муабети дека на 70 посто поминати граѓани сме имале 6 милиони во Македонија :icon_lol:

Иначе ако стварно останале надвор луѓе, кои биле извлечени, дури и да се само 3ца е срамота. Сепак во нашава држава само криминалот е организиран.

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Криви се тие што се буткани да влезат и без карти, затоа овие другиве настрадале. :icon_lol:

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Отидовме на железничка,возовите беа пуни,си се качија луѓе без карта,извлечените останаа надвор(некој дел од нив)Имаше околу 200-300 луѓе извлечени што си останаа во Скопје.

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Популистите доста од се гледаат прилика да си го набилдаат рејтингот! Нема потреба народот да го „частат“ превоз до Белград од негови пари, туку нека му овозможат услови да сам може да отиде до таму. Во се мора да умешаат политика. Гнаси профитерски на грбот на својот напатен народ! Кај ли ќе им оди душата?!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.713
Поени од реакции
11.960
Интересно.......дали ова е вистина или опозицијата нешто врти не знам. Да не мешам тука политика за ова треба истрага и некој да сноси одговорност. Ама во нашава ни држава тешко такво нешто

Kajgana Shop

На врв Bottom