Илјада билети и бесплатен превоз со воз за Македонија-Полска

С

Сибињанин Јанко

Гостин
mora li da si clen od poodamna za ja zbores vistinata??? a i nema potreba da se dokazuvame fakt e jas ne otidov i deka izmrznav!! Krivo mi e samo sto cela nok ne spiev bev celiot vozbuden za na kraj da se razocaram maksimalno!!
Јас неможам да знам дали нешто е вистина или лага. Само реков дека целава работа ми е крајно сомнителна. Се ствара конфузија. 423423 приказни излегоа во јавност. Во прв ред не требаше “добриот пастир“ да плаќа пат за натпревари од државни пари, а друга работа е тоа што се беше наместено.

П

Паспарту

Гостин
Како може да има 20 слободни места, а некои со карта не успеале да влезат? Ај нека ми го објасни некој

оној кој не влегол нека ми се јави ,јас сметам дека сите гагаџии што дошле таму биле вишак.не мора веќе вакви организации да има.Кој има пари и е во можност нека си оди сам !!сеа се ќе се збори .....се нешто не им чини на луѓево ...
Па до сега тоа збореа дечките, читаш ли ти?

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
едно е јасно. ако биле земени 1000 карти од макстил тогаш сите се дадени. кои на среќните добитници кои на роднини и пријатели кои на сосем трети лица.

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
Ете Мартин ќе каже, мислам дека и Дарк Кинг доби ако не се лажам, барем нив можеме да им веруваме.
Порака од мартин .. Цитирам : Пред Белград Сме Ние . инаку хаос беше неточни списоци а имаше и многу шо не добиле а се качија . поздрави ги од мене на КАЈГАНА ! ЕТЕ ТОА Е ТОА ! :(
--- надополнето: 23 јануари 2012 во 14:14 ---
по смс контактирај леле :D
Порака од мартин .. Цитирам : Пред Белград Сме Ние . инаку хаос беше неточни списоци а имаше и многу шо не добиле а се качија . поздрави ги од мене на КАЈГАНА ! ЕТЕ ТОА Е ТОА ! :( Ете преку порака исконтактиравме .. ! значи да се опише со еден збор ситуацијата сабајле ХАОС ! :(

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
сеа ке го напраат партиски војник. директно од штаб на кајгана!
Ова со гаранција :)
Вистината секогаш излегува на виделина, некогаш порано некогаш покасно.

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
А кои се тие што влегле без карти? Одма етикетирате.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.424
Поени од реакции
16.709
Само шо се чув со другарчево, сабајле хаос било, влагале и такви што ги немало на список.
А у вагони се сместени по список.
Ваљда тие што се протнале а ги немало на список ги седнале у исти вагон :icon_lol:

Не видов дека погоре напишале :)

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
А кои се тие што влегле без карти? Одма етикетирате.
Од вемеро нормално, да не алудираш на есдеес !? Есдеесовци да пробале да се протнат одма вемеровци ќе ги плукаат по нивните телевизии и весници. Ќе кренат џева од тука до Белград.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Има ли некој по телефон да се јави од тие што се во возот за Белград? Да провериме каде се наоѓа возот моментално зашто прочитав по нет дека пред некој саат возот бил задржан негде кај ниш на железничка. Па дали е точна ова информација, дали ќе стигнат на време да го гледаат натпреварот.
Само што се чув со еден пријател кој е во возот. Моментално се на релација Младеновац - Белград.
Го цитирам: „батка,, овде има 500 души кои не се извлечени. Кој и да дојдеше, ќе го бутнеа и карта ќе му дадат. Едино може некого да не пуштиле ако задоцнил, чекавме до кај 6 пред да тргнеме“.

Напомена: тоа е point of view на некој кој дошол порано и се качил горе, т.е. немал преглед на ситуација пред врата.

Муабет 2, брат ми по информација на другарче негово кое синоќа платило такси од Охрид за да дојде во Скопје, бидејќи бил извлечен: „Не ме пуштија. На АМС им „здиплиле“ 400 карти и ги дале на свои луѓе“.

P

PewDiePie

Гостин
Од вемеро нормално, да не алудираш на есдеес !? Есдеесовци да пробале да се протнат одма вемеровци ќе ги плукаат по нивните телевизии и весници. Ќе кренат џева од тука до Белград.
Имало и од ass де ass не се секирај ;)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.938
Поени од реакции
16.229
Од играчка - плачка.
E*би му мајката се дешава.

Кантастрофа од држава сме..Не ми се верува.
Ај за три дена ќе се вратат, па ќе ги пречекате;) .. без карта.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Порака од мартин .. Цитирам : Пред Белград Сме Ние . инаку хаос беше неточни списоци а имаше и многу шо не добиле а се качија . поздрави ги од мене на КАЈГАНА ! ЕТЕ ТОА Е ТОА ! :(
--- надополнето: 23 јануари 2012 во 14:14 ---

Порака од мартин .. Цитирам : Пред Белград Сме Ние . инаку хаос беше неточни списоци а имаше и многу шо не добиле а се качија . поздрави ги од мене на КАЈГАНА ! ЕТЕ ТОА Е ТОА ! :( Ете преку порака исконтактиравме .. ! значи да се опише со еден збор ситуацијата сабајле ХАОС ! :(

Битно ќе стигнат на време за утакмицата тоа е најбитно, само ќе немаат време да прошетаат малку да го разгледат градот.

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Не брат. Него ме нервира што има силеџии и гагаџии (без разлика од која партија) кои секогаш ги заебуваат чесните луѓе. Зборам за луѓето како луѓе, т.е. стока :) сто посто се организирале неколку групи и влегле со викање со сила у воз па иди извади ги, па телефони вртење па а у. Ц ц ц ц . Клошарана. А секогаш ќе ги има за жал без разлика која партија е на власт. Затоа сум против делење БЕСПЛАТНИ ограничени работи(на пример за 100 души за 500 души) од владата.

Kajgana Shop

На врв Bottom