H
Hip.Hop_MKD
Гостин
А да не дошло до забуна да не сте имале исти имиња и презимиња повеќе луѓе затоа да е дојдено до забуна?
Да бе и кабелот го нападна Мартин.А да не дошло до забуна да не сте имале исти имиња и презимиња повеќе луѓе затоа да е дојдено до забуна?
Затоа треба снимка, без снимка ништо. Они едно кажуваат, таму друго се случувало.Изјава во вестите на канал5 само што даде Лазар Поповски велејќи дека се поминало во најдобар ред, вагоните биле исполнети,нормално било да имало повеќе луѓе од потребното т.е. и такви кои не се извлечени а сакале да отидат.Ги читале по список еден по еден, имало по три контроли за секој случај и остало.
Снимките кои ги покажаа за време на изјавата се состоеја од лица на навивачи кои се смешкаат и мафтаат кон камерата..
Се со цел да се покаже дека се поминало добро и дека сите си влегле на своите места, ццц
А број на пасош или лична карта оти земаа. Не зезај.А да не дошло до забуна да не сте имале исти имиња и презимиња повеќе луѓе затоа да е дојдено до забуна?
Фала богу дека треба да се видат и тие снимки, но ако биле избришани како што кажуваат тешко дека некој ќе може да докаже дека се случувало спротивното.Ваљда после враќањето на навивачите, некои од нив ќе се изјаснат за тоа како било навистина, ама тешко е за верувањеЗатоа треба снимка, без снимка ништо. Они едно кажуваат, таму друго се случувало.
Жално.Не сме ни муфте држава, ние сме муфте до пуфте држава, понекогаш и муфтеџиите имаат некоја граница, ама кај нас не е така
Чекај тоа број на лична карта/пасош се земаше за да ако има повеќе луѓе со исто име и презиме да се знае кој ќе иде.А број на пасош или лична карта оти земаа. Не зезај.
Евентуално алфа би можела, сите други мислам дека се владини.Дали некој медиум ќе има кохонес да објави што навистина се случило?
"Од 4 до 5 часот пуштија само 200 - 300 луѓе, притоа имаше многу свирење и пцуење кон полицијата." - цитат од реакцијата од читател на http://www.plusinfo.mk/vest/30691/REAKCIJA-OD-ChITATEL-Vozot-za-Belgrad-otide-prazen-Alfite-ne-turkaa-i-maltretiraaТука сум уште . Горе на железничка нема жив петел и воз нема . Ладно е нама да излезат горе додека не дојде возот . Ама слушам пеење
Сеа дефинитивно легнувам . поз
А можно е и врска да нема, можеби се си било регуларно како што треба.4:16
"Од 4 до 5 часот пуштија само 200 - 300 луѓе, притоа имаше многу свирење и пцуење кон полицијата." - цитат од реакцијата од читател на http://www.plusinfo.mk/vest/30691/REAKCIJA-OD-ChITATEL-Vozot-za-Belgrad-otide-prazen-Alfite-ne-turkaa-i-maltretiraa
,,, не ми се верува дека од 200-300 луѓе против 30-40 полицајци ама баш на никој не му останала снимка. Некој мора да има снимка, а има и програми за оправање на мемориските картички. Дајте бе луѓе мора да ја објавиме.
Едвај чекам да се вратат тие што отидоа (сестра ми и зет ми - без да ги извлечат), мора некој да има снимка. Ако им ја избришале на тие доле не им ги бришеле и на тие горе.
Ух, како не отидов........