ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.965
- Поени од реакции
- 57.716
Фросе, земи еден лист напиши Т на него, направи го ко авионче и фрли го на записничка ако затреба... да не чекаме на Шундо...Ne, privatno idam, trgam za pola saat
Фросе, земи еден лист напиши Т на него, направи го ко авионче и фрли го на записничка ако затреба... да не чекаме на Шундо...Ne, privatno idam, trgam za pola saat
Ова може да го каже само човек што бил кај него.....т.е прашањето е што си барала кај него?(е дури сеа нема кај да бегаш...едино ако не заебеш и признаеш дека си била кај него на свирка)станот му е излепен со слики од лавови, сабји и слични вмровски симболи...
Ниеднаш никој не спомна, ама не е баш така лесно со тајм аутитеФросе, земи еден лист напиши Т на него, направи го ко авионче и фрли го на записничка ако затреба... да не чекаме на Шундо...
Не сум ни висдел, ме наместија прееска срце ми застана, па реков да ве уплашам малцеnever open a swf file : ))))
де бе па ти, не глеам од вчера ракомет! ко некои...Ниеднаш никој не спомна, ама не е баш така лесно со тајм аутите
Сите цело време викаат тајм-аут, тајм-аут, божем по 50 тајмаути имаме фора да свикаме
Секој тим има право на тајм аут и логично е да се чува за последните напади
Не за џабе цело време се менуваат постави, и има паузи кога асе брише паркет, тука тие што влагаат од клупа кажуваат нови тактики
да се кладиме ја и ти у 500 еур дека не работат благајните, а?Првиот воз за Кичево е околу 3.Благајните работат.
Сум била кај него и тоа неколку пати, заради тоа што една од неговите две помали сестри ми е школска...Последен пат бев 2008, летото...Сега може и бетер да е, да си шета вистински лав по дома...Ова може да го каже само човек што бил кај него.....т.е прашањето е што си барала кај него?(е дури сеа нема кај да бегаш...едино ако не заебеш и признаеш дека си била кај него на свирка)
у воз е стопати покомотно и не е 11 туку 9 башка и атмосферата ке биде кај кај појака во воз ...едино што може да си понесат е литро ракија за у случај да нема греењеЌе патувате 11 саати ко сардини. Земете си бус заеби ова бесплатниов превоз.
И еден фластер да му залепи на Шундо...Фросе, земи еден лист напиши Т на него, направи го ко авионче и фрли го на записничка ако затреба... да не чекаме на Шундо...
Се надевам лавот ќе е љубител на човечко месоСум била кај него и тоа неколку пати, заради тоа што една од неговите две помали сестри ми е школска...Последен пат бев 2008, летото...Сега може и бетер да е, да си шета вистински лав по дома...
Да, боље е атмосферата у воз дефинитвно али на кратки релации рецимо до Солун. Не е 9 веруј, башка ќе касни мин. 45 мин.у воз е стопати покомотно и не е 11 туку 9 башка и атмосферата ке биде кај кај појака во воз ...едино што може да си понесат е литро ракија за у случај да нема греење
Да се кладиме дека за промовирање на квази домољубие ќе направат да работат и 40годишните телевизори што има се за возен ред во боја ако до тоа е дојденода се кладиме ја и ти у 500 еур дека не работат благајните, а?
Негова работа.. абе што се замарате со туѓи животи ,немате ли свои? Тебе може по дома ти шета Роко Сиффреди па никого не му е гајле..аман..ако е за ВМРО или идел на митинг на ВМРО нели е и он човек,нели е и он Македонец.. ми се гади више од вакви делења на партии ,преку кур ми е и од политика и од се.Сум била кај него и тоа неколку пати, заради тоа што една од неговите две помали сестри ми е школска...Последен пат бев 2008, летото...Сега може и бетер да е, да си шета вистински лав по дома...