Илјада билети и бесплатен превоз со воз за Македонија-Полска

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ne, privatno idam, trgam za pola saat :)
Фросе, земи еден лист напиши Т на него, направи го ко авионче и фрли го на записничка ако затреба... да не чекаме на Шундо... :pos:

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
станот му е излепен со слики од лавови, сабји и слични вмровски симболи... (y)
Ова може да го каже само човек што бил кај него.....т.е прашањето е што си барала кај него?(е дури сеа нема кај да бегаш...едино ако не заебеш и признаеш дека си била кај него на свирка):)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052
Фросе, земи еден лист напиши Т на него, направи го ко авионче и фрли го на записничка ако затреба... да не чекаме на Шундо... :pos:
Ниеднаш никој не спомна, ама не е баш така лесно со тајм аутите :icon_mrgr:
Сите цело време викаат тајм-аут, тајм-аут, божем по 50 тајмаути имаме фора да свикаме :icon_mrgr:
Секој тим има право на тајм аут и логично е да се чува за последните напади :D
Не за џабе цело време се менуваат постави, и има паузи кога асе брише паркет, тука тие што влагаат од клупа кажуваат нови тактики :icon_mrgr:
--- надополнето: 23 јануари 2012 во 01:08 ---
never open a swf file : ))))
Не сум ни висдел, ме наместија прееска срце ми застана, па реков да ве уплашам малце :icon_lol:
Го бришам постот :icon_mrgr:

M

MrzaRules

Гостин
само што добив информација (од сигурни извори) дека тие што се извлечени по два или три пати не се добитници на толку карти...станува збор за системска грешка или најмала рака фотошоп :D....како и да е....тие што добија нека си поминат убаво и шо е можно повеќе слики да направат...а тие шо не добија се гледаме на кајганава....

T

The Cryptkeeper

Гостин
Ќе патувате 11 саати ко сардини. Земете си бус заеби ова бесплатниов превоз.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ниеднаш никој не спомна, ама не е баш така лесно со тајм аутите :icon_mrgr:
Сите цело време викаат тајм-аут, тајм-аут, божем по 50 тајмаути имаме фора да свикаме :icon_mrgr:
Секој тим има право на тајм аут и логично е да се чува за последните напади :D
Не за џабе цело време се менуваат постави, и има паузи кога асе брише паркет, тука тие што влагаат од клупа кажуваат нови тактики :icon_mrgr:
де бе па ти, не глеам од вчера ракомет! :D ко некои... :icon_lol:

тајм-аут немора да чуваш за последните напади, тајм-аут се свикува и порано кога ќе осетиш дека резултатот се крши или противникот е у налет.

Шундово, на првата утакмица... водевме со +2, ни израмнија, направија предност и требаше да викне тајмаут на -1, тој чекаше до -3 па викна.

Слична ситуација имаше и со Германија и со Данска. Ете Данецот викна коа водевме со +6 на полувреме, одма се стопи разликата после тоа.

Сеа до душа нашиов и незнае што да каже на тајм-аут, може и затоа не вика. :D

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Ова може да го каже само човек што бил кај него.....т.е прашањето е што си барала кај него?(е дури сеа нема кај да бегаш...едино ако не заебеш и признаеш дека си била кај него на свирка):)
Сум била кај него и тоа неколку пати, заради тоа што една од неговите две помали сестри ми е школска...Последен пат бев 2008, летото...Сега може и бетер да е, да си шета вистински лав по дома... :)

lo6ko piratot

безобразно реален
Член од
2 април 2009
Мислења
441
Поени од реакции
56
Ќе патувате 11 саати ко сардини. Земете си бус заеби ова бесплатниов превоз.
у воз е стопати покомотно и не е 11 туку 9 башка и атмосферата ке биде кај кај појака во воз ...едино што може да си понесат е литро ракија за у случај да нема греење

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
И еден фластер да му залепи на Шундо...:pos:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ако ништо друго, барем сите сега знаеме дека немаме уникатни презимиња. :pos:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Сум била кај него и тоа неколку пати, заради тоа што една од неговите две помали сестри ми е школска...Последен пат бев 2008, летото...Сега може и бетер да е, да си шета вистински лав по дома... :)
Се надевам лавот ќе е љубител на човечко месо :D

T

The Cryptkeeper

Гостин
у воз е стопати покомотно и не е 11 туку 9 башка и атмосферата ке биде кај кај појака во воз ...едино што може да си понесат е литро ракија за у случај да нема греење
Да, боље е атмосферата у воз дефинитвно али на кратки релации рецимо до Солун. Не е 9 веруј, башка ќе касни мин. 45 мин.

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.301
Поени од реакции
3.675
да се кладиме ја и ти у 500 еур дека не работат благајните, а?
Да се кладиме дека за промовирање на квази домољубие ќе направат да работат и 40годишните телевизори што има се за возен ред во боја ако до тоа е дојдено :D

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Негова работа.. абе што се замарате со туѓи животи ,немате ли свои? Тебе може по дома ти шета Роко Сиффреди па никого не му е гајле..аман..ако е за ВМРО или идел на митинг на ВМРО нели е и он човек,нели е и он Македонец.. ми се гади више од вакви делења на партии ,преку кур ми е и од политика и од се.

Kajgana Shop

На врв Bottom