Илјада билети и бесплатен превоз со воз за Македонија-Полска

M

Mario Gómez

Гостин
Дечки кој планира да оде така да се гага и да се нада дека ќе го земаат за белград? нека го лајкне мислењето ќе му остам број и нека ми каже дали ќе примаат така, ја секако ќе учам буден ќе бидам ќе се стрчам до железничка.

Член од
3 декември 2010
Мислења
168
Поени од реакции
77
369. Anisa Mustafi

Сте го заборавиле ѕверов :D

lo6ko piratot

безобразно реален
Член од
2 април 2009
Мислења
441
Поени од реакции
56
128 goran angeleski
827 goran angeleski

368 Filip Batkovski
458 Filip Batkovski
992 Filip Batkovski

152 Hristijan Dimoski
399 Hristijan Dimoski

246 Aleksandar Dimovski
517 Aleksandar Dimovski

349 Jonche Georgievski
530 Jonche Georgievski

224 Menka Ilievska
477 Menka Ilievska

45 Aleksandar Jovanovski
47 Aleksandar Jovanovski

101 Evgenija Mitrevska
740 Evgenija Mitrevska

146 Goran nikoloski
316 Goran Nikoloski

697 Bojan Nikolovski
816 bojan nikolovski

132 Ivana Radevska
757 Ivana Radevska

178 Виктор Костовски
978 Виктор Костовски

321 Игор Мавромихаилов
997 Игор Мавромихаилов

383 Иван Трајковски
634 Иван Трајковски

И КО ШО Е РЕДОТ, ВАКВИТЕ ПЕДЕРИ (у душа) И СЛИЧНИТЕ НА НИВ ДА СЕ ДИСКВАЛИФИКУВААТ И НИВНИТЕ КАРТИ ДА СЕ ДОДЕЛАТ НА ДРУГИ ВМРООВЦИ ...добро де, навијачи ...СЕ СО ЦЕЛ ДА НЕ ОСТАНЕ ТРУДНА ПО ТРЕТИ ПУТ ГРУЈОВИЦА ...Ви благодарам на вниманието. :pos:

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
јеб*те се, сеа секое презиме ми е смешно... :pos:

уште само ова, и крај... aleksandar jajnaliev

заменте ја Ј со Л... :pos:
Може стварно е со Л,само му било срам да пише,па стаил Ј.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Па добро колку луѓе собира у еден вагон? Тоа возот со 1000 души ќе биде ко змијата од нокиа 3310 :) Има да биде гужва, немој не ме радуј :D
10 - 11 купиња Х 6 седишта = 60 - 66 се во вагон.13 вагони = 780 - 858 седишта.Патници = 1000+.Интересно.

Koga se javivme na zeleznicka ni rekoa:
Ima 13 vagoni. I dokolku ne dobiete karta mozete da dojdete pa karta da si kupite tamu.
Ako me lazele oni mene, ve lazam i jas vas.
Taka кажаа и на МТВ, баш 13 вагони.Мислев дека е заебанција.Значи е бесплатен превозот за цел воз, гужви ќе се :)

:D:D:D:D кој ти работи сабајле у 4 за да купиш карта??? Сиротите морале нешто да кажат зошто и они појма немаат :facepalm:
Првиот воз за Кичево е околу 3.Благајните работат.

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Од списокот познавам и една личност што беше извлечена и за Литванија, случајност или не ? Сепак мислам дека не е случајност, над 55 години има личноста кај на интернет ќе аплицира. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Може у ѓепек да мене стаите плииииииииииииииииииииииииииииис :D
Brat, site bi ve zela so sakate da idete ama me nosat prijateli na moite, ovaa zenava go spakuvala cel stan u bagaznik, sedam do pegla na zadno zediste da mu se snevidi, use kanalon 24 kitchen da go pustam od negde i kompletna ke sum :D

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Ова трагикомедија стана... :pos: Едно не ми е јасно... - Ќе стои ли некој таму пред возот и ќе ги легитимира сите 1000 души што ќе идат...? Во 5 сабајле на железничка на овој студ...? :pos:
Јас мислам дека сите што сакате да одите, влезете си во воз и чекајте да тргне...
Вмровска работа, тоа ти е...Ќе се насмее човек барем... :sleep:

А Самоил Малчевски го знам лично и персонално...Со години е активист на вмро и станот му е излепен со слики од лавови, сабји и слични вмровски симболи... (y)

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Ако пуштат само 13 вагони ќе земат некој на душа. Јас еднашка од Белград со автобус не си ја резервирав картата и стоев однанозе до Ниш. 3 часа однанозе ми се сторија како два дена да стојам.

Башка во возов ќе биде ненормална гужва, плус од 5 трга. Нит наспани ќе бидат нит одморени а треба да се навива. Не ќе биде лошо да тргне и медицинска екипа со нив.

Kajgana Shop

На врв Bottom