Новиот спот на Nicki Minaj за песната Stupid Hoe

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Абе епилептичен напад да добие човек од спотов, што е со флешовите !?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.736
Поени од реакции
27.727
^ и ја на тоа веднаш помислив... имам некое претчуство дека ќе се деси нешо со спотов, ќе го мењаат/забранат.

Член од
20 април 2010
Мислења
718
Поени од реакции
527
44 секунди беа доволни да се здобијам со тик на лево око и дисфункција на ушно тапанче и наковална! Woop woop wooop ......

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
многу добро знаат што прават зад неа стои цел тим професионалци, ќе видиш колку гледаност ќе крене на јутјуб.

т.е сега видов од вчера до денес 3 милиони вјувс има само

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
После само 15 секунди преслушани од песнавa, во ушиве ми зуе woop, woooooop, wop wop ... Па боље вувузели би слушал цел ден, отколку оваа. :tapp:

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
:facepalm:
--- надополнето: 22 јануари 2012 во 02:23 ---
многу добро знаат што прават зад неа стои цел тим професионалци, ќе видиш колку гледаност ќе крене на јутјуб.

т.е сега видов од вчера до денес 3 милиони вјувс има само
Што ако има прегледи кога има повеќе дислајкови? Незнам што и требаше вака да се избламира.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Има некои кои што ја сакаат песнава.
Ги жалам.Дел од позитивните коментари:

man whats with all the dislikes this song is soo fun!?

i luv thiS SONG... "I WISH I WISH I WISH I WISH I WISH A BITCH WOUUULLDDD!!!" LMao i luvv you nicki *

If you dislike this song/video..this song is probably about you..stupid hoe.
u all some stupid hoes yall bein jelous she makes ten times more money dan u make hoe hoe hoe hoe stupid hoes
I do admit that this is different 4 Nicki, && it's obvious that she stepped outside of her comfort zone && tried something different but u can't bash her 4 that. There are plenty of things that Lady Gaga does that people don't understand, b/ she's a great artist b/c she tries new things && makes it work for her. At the end of the day, she's gettin paid and doin her. Like shutup if u don't like the video. What's the point of even coming on here , watching it and posting a comment?

Некој се обидел да ја објасни приказната за видеото:

The whole fight started with Lil'Kim calling her fake and she said that Nicki copied her.
so she is making fun of Lil'Kim in the video, by mimicking many big stars? how can you not see the obvious?
But the fact that the song isn't the best I can't lie about

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Знаев дека од некаде се крадени ефектите,едноставно знаев :icon_lol:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Ми ги зема зборовите. I'd tap that.
Остај хејтериве. Гледај секад на посветлата страна. Ако ми е да мислам на ебење сигурно нема да мислам на песната xD AHHAHAHAHHAHAHHAH

Член од
24 мај 2010
Мислења
2.048
Поени од реакции
4.640
колку за шупакотресение вреди, ми се набубри малку (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom