до себајле можите да се поклонувате на ракометариве и да бидете горди на нив, ама џабе е, резултатот се гледа не играта,се што ќе се памти понатаму ќе биде победа на данска а не како се одвивал натпреварот!
незнам што да кажам побрзо.ако мислите дека немаме среќа и изгубивме заради ебаната среќа
може да немаш среќа и да примиш кош во последните 2 секунди со среќен шут на противникот(пр со русија утакмицата прва во литванија)
ама да водииш 6 разлика, да си шутираш од гол на гол и хансен кој можеби е и послаб од лазаров да те наполни без никој да му попречува тие 5-10 мин , е тоа другари не е среќа . тоа е тотален аматеризам на шундоски пред се.исто и играчиве си имаат вина затоа. прво полувреме играат агресивна одбрана водат се во ред, второ полувреме наместо да запнат уште толку и поагресивно да играат , овие застанаа едноставно. никој не му се спротистави на хансен,барем ситни фаули да се правеа да се еби акцијата на данска! не отепаа од чотек а нашиве ги галат во одбранава ох мори мајко !
се е ова поради менталитетот наш никаков.па уште читам некој пишал од данска сме изгубиле од велесила во ракометов вицешампиони курци палци.7 вс 7 се игра , се виде дали може да се победат или не.
и најважно, тие од Рфм минчо трајко петко , ги боли левото маде дали ќе стасаме полуфинале или 12ти ќе бидеме.ако сакаа тие да одиме на висок пласман ќе си го ставеа червар или некој друг тренер, ама стварно тренер а не матрјошкана на клупа што седи.
судииве нема што да се криват,сами си се тепавме... можи да е грешка поништениот гол на мојсо , се знае за кого ќе свират судиите ама далеку дека тие се виновни запоразов.
и се повеќе сум сигурен дека цело европско се мести.било да е тоа со помош на судии било како ама огромен дел од утакмициве се сомнителни.
србија словачка Х завршува вчера со 16 коеф.премн очигледно!
исто и шведска со германија а и денеска мислам дека убо си е напраја.па 10 голови разлика водат нема шанси да е се легално тука . иако не е гледав утакмицава тврдам дека нешто не е во ред со неа!
и крај краева ме боли К мене за шведска и полска.
полуфинале ... далеку е тоа , незнам и дали имаме некакви теоретски шанси. само една победа и е доволна на германија и замина...а и да изгубат се до крај германциве, полска и данска сигурно ќе бидат над нас ..толку од мене...морав да го напишам некаде ова за дами олесни!