Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Неможе.Ако поднесе оставка мислам дека ќе одиме без селектор до крај(што е подборо)!Нека ме поправи некој ако грешам :XА не можи некако Лино Червар да се постави? Или стварно има нешто со Кире тука?
Мислам дека свирнаа фал пред да шутни Мојсо. Ама мораше да имат малку осет и да го почекат да шутни. А то дека Мојсо напрај 4 чекори, мало морген.Многу боли ова што ни се случи. А замислете како се чувствуваат играчите. Алушевски, Лазаров...по 30 и кусур години имаат, еден тон искуство, што се не поминале во кариерата. Толку многу вложиле за да стигнат до овде, Лазаров им наби комплекси за 3 генерации на Данциве. И кога ќе дојде време да направат ваков голем успех на крај ја усеруваат. Него, уште еднаш ќе прашам, има ли снимка од голот на Мојсоски? Ако стварно беше регуларен гол, жими се треба уште еднаш РФМ да се жали до ЕХФ!
Ама не за сега одма.По европсковоНеможе.Ако поднесе оставка мислам дека ќе одиме без селектор до крај(што е подборо)!Нека ме поправи некој ако грешам :X