Ти за Јунајтед беше ??Овој Клатикур наредна утакмица нека си земе очила за вид, зашо очигледно му се губи видот.
Друго, Челзи катастрофа изиграа, а Торес комотно нека прави трансфер и Виљареал. Со вакви перформанси нека се борат за излез у Лига Европа.
Брао ме заеба.Ти за Јунајтед беше ??
Абе иронија да,али во право е човекот.Со ваква игра Челзи не може да игра ни во ЛШ.Освен ако не се подобрат во иднина,само чисто се сомневам.Ти за Јунајтед беше ??
Се повреди,од тотално безопасна ситуација.Слабо Челзи, Мата нешто се трудеше али толку се силите. Другото просек, Малуда испод просек...добра партија за Норвич, горе доле и очекував ваков резултат со оглед на домашниот терен.
П.С. Шо се случи со Лампард не видов?
Не,решивме дека Ливерпул има.Оваа е нивна сезона.^ И шо решивте сега? Имате шанси за титула?
Убаво сте решиле. Ама ако добро се сеќавам дел од вас ( значи дел не сите) се тие кои сезонава 10 пати се откажаа од титулата и исто толку пати се вратија со коментари како уште имало шанси. Имено после секој кикс немате шанси ама после секоја победа пак имате. Алал нека ви е.Не,решивме дека Ливерпул има.Оваа е нивна сезона.
Јас реков дека ништо не е невозможно,затоа што Челзи лани се врати од -12.А не реков дека сигурно Челзи има големи шанси за титула.Убаво сте решиле. Ама ако добро се сеќавам дел од вас ( значи дел не сите) се тие кои сезонава 10 пати се откажаа од титулата и исто толку пати се вратија со коментари како уште имало шанси. Имено после секој кикс немате шанси ама после секоја победа пак имате. Алал нека ви е.
The point is... Ние ИГРАВМЕ во ЛШ и тоа како Шампиони на Англија, па од таму продолжуваме во Европа Лигата... Има разлика, сфаќаш?Ти за Јунајтед беше ??
The point is... Ние ИГРАВМЕ во ЛШ и тоа како Шампиони на Англија, па од таму продолжуваме во Европа Лигата... Има разлика, сфаќаш?
А Челзи за титула во ЛШ.Брао ме заеба.
Колку за инфо, Јунајтед моментално се бори за шампионска титула у ПЛ.
Коа би играл финале, муабетов би ти држел. Али за тоа у темата за ЛШ.А Челзи за титула во ЛШ.