Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Коа би играл финале, муабетов би ти држел. Али за тоа у темата за ЛШ.
Добро бе што ви е филмот, не сакате да признаете дека Челзи катастрофа изигра и не успеа да победи еден Норич, дека Торес е дупка невидена и според игрите што ги прикажува заслужува да игра у еден Виљареал кој се бори за опстанок.
Кој пишал дека сме изиграле добро против Норвич и дека Торес не е дрво?

H

HoT IcE

Гостин
Челзи не изигра денес толку лошо колку што немаше среќа, тоа е.
И на Торес не му иде, се гледа, нема среќа, какви зицери промаши, но во неколку наврати покажа голема фудбалска интелигенција и снаодливост, иако не дава голови Торес е многу вреден за Челзи и никако не смее да се продаде.
И што е до мене, не ми е криво за нерешеното, конечно изгледав квалитетна утакмица од два тима изиграна на ниво, тоа досега ни Јунајтед, ни Арсенал не го приредиле, како денес Норич што изигра.

Некои членови на овој форум, фанови на Ливерпул и Арсенал претежно, не ми се јасни навистина, колку се само исфрустрирани од Сити и Челзи, па дури и од Јунајтед.
Би им препорачал да си го гледаат својот тим, за Челзи да не ги боли к*рот воопшто, дали се бори за титула или не, нека си гледаат дали ќе излезат во Европа, Челзи на крај пак ќе биде пред нив.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.424
Поени од реакции
16.710
Кој пишал дека сме изиграле добро против Норвич и дека Торес не е дрво?
Ја пишав, и одма ко хиени се нафрливте за тоа што сум го пишал ко да сум измислил нешто.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Навивачи на Јунајтед зборат за платеници,а најдобриот играч (Руни) им зема плата од 270 000 евра неделно.
:tapp::tapp: .
За играч кој што е константно, па да не претерам меѓу 5-6те најдобри во свет и главен играч на Јунајтед, во овие околности каде секој фубалер со една добра полусезона бара голема плата, е океј. Тоа што се понашаше лани е друга работа, за која се извини јавно.

Сакам да кажам дека му е заслужен секој цент со игрите. Ова ти е исто како да кажеш дека Меси е платеник ако зема на пример 300 000 неделно. :)

H

HoT IcE

Гостин
Абе уште од старт ви е глуп муабетов околу платеници.
Јас ги разбирам фановите на Арсенал, ги сфаќам колку се исфрустрирани, целиот тим им замина, кој поради пари, кој поради желба да освои нешто, тоа е што е, трул е целиот тим, они нашле за Ешли да коментираат.
И да останал за тие 5к, кога тогаш пак ќе заминел.

И Руни, и Ешли имаат сосема заслужени плати, Руни констатно е еден од најдобрите фудбалери во свет, и човек што знае со еден потег да реши утакмица, другиот е 5 години по ред најдобар лев бек у свет, и у ПЛ, и стандарден во Англиска репрезентација, додуша и Руни.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.741
Поени од реакции
43.884
:pos:

Еии каква поента човече.
Не сфаќаш излеа штом се смееш... nvm, битно сеа за сеа 1 поен поблиску сте до нас :pos:

И уште нешто... Руни до лани, ако не се лажам ни 100,000 плата не земаше.. :)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
За играч кој што е константно, па да не претерам меѓу 5-6те најдобри во свет и главен играч на Јунајтед, во овие околности каде секој фубалер со една добра полусезона бара голема плата, е океј. Тоа што се понашаше лани е друга работа, за која се извини јавно.

Сакам да кажам дека му е заслужен секој цент со игрите. Ова ти е исто како да кажеш дека Меси е платеник ако зема на пример 300 000 неделно. :)
Руни е еден од најпреценетите играчи во светот. ФАКТ!
Но тоа најмногу се должи до англиските медиуми.
Кога ќе споредиш што прави Меси за Барса и што прави Руни за Јунајтед, би очекувал Меси да добива скоро дупло повисока плата од Руни.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Како бе што прави Руни? Па и плејмејкер е и напаѓач у исто време, трча 90 минути без прекин. Ако Руни е најпреценет не знам што да кажам. Па и уште факт :pos:

Да беше најпреценет немаше да се затрчаат сите тимови со понуди кога испадна фрката со договорот лани.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Руни е еден од најпреценетите играчи во светот. ФАКТ!
Но тоа најмногу се должи до англиските медиуми.
Кога ќе споредиш што прави Меси за Барса и што прави Руни за Јунајтед, би очекувал Меси да добива скоро дупло повисока плата од Руни.
Е сеа да не го почнуваме муабетот дека Јунајтед ги нема Фабрегас, Чави и Иниеста, па и Бускетс во средина, па да очекуваш дека Руни би праел нешто блиску до тоа што го праи Меси. Ако глеаш така Меси и од Роналдо би требало да зема поголема плата, ама колку што знам не е така.

А за тоа дека е најпреценет... :icon_lol:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Руни со Керик, Флечер позади него успеа да натрпа 34 гола во сезоната а можам да замислам што би правел со тие што ги наброја Јунајтед. Ама изгледа тоа што им има стрпано 12 гола на Арсенал си го прави своето :icon_lol:

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Губиме 4-1 од тим кој имаше 20% посед на топка и првиот offtarget шут го имаше во 41 минута :cuc:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.714
Поени од реакции
11.963
Челзи не изигра денес толку лошо колку што немаше среќа, тоа е.
И на Торес не му иде, се гледа, нема среќа, какви зицери промаши, но во неколку наврати покажа голема фудбалска интелигенција и снаодливост, иако не дава голови Торес е многу вреден за Челзи и никако не смее да се продаде.
И што е до мене, не ми е криво за нерешеното, конечно изгледав квалитетна утакмица од два тима изиграна на ниво, тоа досега ни Јунајтед, ни Арсенал не го приредиле, како денес Норич што изигра.

Некои членови на овој форум, фанови на Ливерпул и Арсенал претежно, не ми се јасни навистина, колку се само исфрустрирани од Сити и Челзи, па дури и од Јунајтед.
Би им препорачал да си го гледаат својот тим, за Челзи да не ги боли к*рот воопшто, дали се бори за титула или не, нека си гледаат дали ќе излезат во Европа, Челзи на крај пак ќе биде пред нив.
:pos::pos::pos::pos::pos:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.815
Поени од реакции
11.438
Не не, во право си е дечкото, за ифрустрирани сте да не се лажеме :icon_mrgr: А руни кој го нема во екипа, нормално е да сере против него. Ајде утре арсеналовци се гледаме на дерби!
Него Македонец кај е да гледавме заедно утре, пиво ти дужам 5 месеци веќе.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Вака така овие Блекбурн се вадат од бездна.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom