Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Стерлинг е топ само е многу мал и многу слаб,да му се пушти Шкртел на тренинг и отиде ногата,треба да ојача има уште година - две па после у прв тим,исто и за Сусо и Адорјан и тие се добри , а сега го имаме и овој Техеира бар еден или двајца да ни станат звезди јас сум задоволен али ќе видиме што ќе биде ..

Г

Гучи

Гостин
"Agger is okay, aye." - Кени
Ова aye коа го прочитав се превртив од стол :pos: многу јако ми звучи :D

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Стерлинг е топ само е многу мал и многу слаб,да му се пушти Шкртел на тренинг и отиде ногата,треба да ојача има уште година - две па после у прв тим,исто и за Сусо и Адорјан и тие се добри , а сега го имаме и овој Техеира бар еден или двајца да ни станат звезди јас сум задоволен али ќе видиме што ќе биде ..

Скаузер кој не би сакал да излезе некој звезда од Мелвуд, но проблемот е во тоа што како што пишуваше во статијата која ја постирав предходно....... Талент од позиција напад немаме извадено од времето на Овен.

Кога ова би се споредило со некои други екипи кои можат да се пофалат со школи приближни на Мелвуд тогаш може слободно да се каже дека сме за жалење.

Според мене Ливерпул прокоцка и те како многу талент кои би можеле да бидат расни напагачи!

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
адорјан бил напаѓачот???
стерлинг треба да почни да добива шанси во првиот тим одма!!! шо можи тимот да изгуби? да биди бетер од даунинг или КАЈТ? тешко!

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
адорјан бил напаѓачот???
стерлинг треба да почни да добива шанси во првиот тим одма!!! шо можи тимот да изгуби? да биди бетер од даунинг или КАЈТ? тешко!

Во тоа е и проблемот, што Кени и лугето пред него тешко даваат шанса на Напгачи од младинскиот погон.

Сепак не смее да се отфрли фактот што во последните 2-3 години Ливерпул секој натпревар го сметаше за исклучително важен и можеби баш поради тоа не им се даде шанса на тие играчи!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Абе треба ама слабо оди со талентите. Пачеко отиде а беше најавуван како огромен талент.Инс минс од него ништо не бива. Еклстон и Амоу исто некакви си таленти и тие тешко дека ќе бидат играчи. Висдом исто. Еве некаква шанса има за Фланаган ама со Глен и Кели на таа позиција тешко да има иднина овде. Сусо мислам дека ќе заврши како Пачеко на крајот. Дај Боже да грешам ама................
Адам Морган - па добро бе 18 години ќе полни за 2-3 месеци уште ни резерва нема бидено. На 18 години играчи имаат правено милионски трансфери овој уште ни на клупа не е седнат. Не можи вака мора да добиваат шанса. Јбг заебано е со куповиве се запнавме да ги освоиме инаку можи и ќе поиграа.
Јас се надевам на Морган,Стерлинг,Сусо и Коуди да излезат играчи. Другиве потешко мада како тргнало и овие дали ќе излезат. Ајде Стерлинг е уште млад и слаб за да почни да игра и мислам дека наскоро ќе добие шанса. А другиве стварно не знам. Добри играчи се ама ете..........па ни ние не успеавме да решиме некоја утакмица за да влезат на резултат пример 3-0. Можеше со Олдам ама никој и не беше викнат. Мора да се користат такви утакмици и да заиграат овие. Морган сега ако не добива шанса со суспендиран Суарез и Керол ван форма не знам кога. Можи е млад ама јбг не е Кајт поарен од него

S

Stivie G

Гостин
Пуу, какви малери сме, Ливерпул и Македонија во ист термин играат, колку се изнервирав само упм :mad: :mad:,
ќе има промена од еден на друг канал утре.
Ако утре нашиве на победат а Челзи победи ни отиде посакуваното 4 место.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Пуу, какви малери сме, Ливерпул и Македонија во ист термин играат, колку се изнервирав само упм :mad: :mad:,
ќе има промена од еден на друг канал утре.
Ако утре нашиве на победат а Челзи победи ни отиде посакуваното 4 место.
Проколнати сме :mad::mad:
Мислам дека и Среда ќе биди исто со Сити. Само таму имаме фора 30 или 45 минути дури почни Ливерпул па не пропуштаме многу.
А за вечер :tapp: Ќе се надеваме дека од старт ќе ја распрскаме Данска и на рает да си гледаме. А можи и одма да не решат. Во зависност од резултатот ќе знајме на шо сме. Мада мислам и дека ќе е попаметно второто од Ливерпул да си го гледаме. Сепак се надевам една од утакмициве од старт да се реши па другава рает да ја гледаме

S

Stivie G

Гостин
Проколнати сме :mad::mad:
Мислам дека и Среда ќе биди исто со Сити. Само таму имаме фора 30 или 45 минути дури почни Ливерпул па не пропуштаме многу.
А за вечер :tapp: Ќе се надеваме дека од старт ќе ја распрскаме Данска и на рает да си гледаме. А можи и одма да не решат. Во зависност од резултатот ќе знајме на шо сме. Мада мислам и дека ќе е попаметно второто од Ливерпул да си го гледаме. Сепак се надевам една од утакмициве од старт да се реши па другава рает да ја гледаме
Абе ајде и со Сити ли најдоа, ебати работата. А да гледаме на раат нешто, тоа тешко. Со Данска ќе биде и тоа како неизвесно а пак Ливерпул да направи нешто уште од старт и да обезбеди 2 3 гола разлика пак тешко. Ќе полудам утре, ракометот ќе е на тв, а фудбалот на компјутер. Барем да ми се исплати трудот и 2 нека победат.:D

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Абе ајде и со Сити ли најдоа, ебати работата. А да гледаме на раат нешто, тоа тешко. Со Данска ќе биде и тоа како неизвесно а пак Ливерпул да направи нешто уште од старт и да обезбеди 2 3 гола разлика пак тешко. Ќе полудам утре, ракометот ќе е на тв, а фудбалот на компјутер. Барем да ми се исплати трудот и 2 нека победат.:D
Гледај второто Ливерпул. Ионака тогаш ќе си ја кроиме судбината со добите измени на Кени во 87ма. Ако можиш двете супер. Јас не можам тв ми е долу компјутерот горе. :LOL:

S

Stivie G

Гостин
Гледај второто Ливерпул. Ионака тогаш ќе си ја кроиме судбината со добите измени на Кени во 87ма. Ако можиш двете супер. Јас не можам тв ми е долу компјутерот горе. :LOL:
Ќе се изнамачам утре едноубаво па што биде нека биде. Само нека победат и тие и тие.

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Quartet return – listen live

Daniel Agger, Craig Bellamy, Andy Carroll and Maxi Rodriguez all return to the starting line-up for Liverpool’s clash with Bolton Wanderers at the Reebok Stadium this evening – listen live online from 5pm.

Kenny Dalglish makes four changes to the team that started against Stoke last weekend.

Liverpool: Reina, Johnson, Agger, Skrtel, Enrique, Gerrard, Henderson, Adam, Maxi, Bellamy, Carroll.
Subs: Doni, Coates, Kuyt, Downing, Carragher, Shelvey, Kelly.

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/quartet-return-listen-live
Јас би сакал да игра Shelvey пред Adam, а да се чува Adam за со Man. City и Man. Utd. Ама ајде нека биде и така...

Г

Гучи

Гостин
Јас би сакал да игра Shelvey пред Adam, а да се чува Adam за со Man. City и Man. Utd. Ама ајде нека биде и така...
Не, Адам нека го дадат негде на нива да бере праски :tapp: Дони поише работа ке заврши на средина од него..трагедии, одбраната швајцарско сирење. Нека примат сеа уште 4-5 па да се освестат што прават, за што зимаат плата ебате ретардираните!

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
гледам гледам и шо да видам болтон со ливерпул играле а ја мислев болтон игра со ипсвич :confused: каква страшна игра имаме сега и сити и јунајтед како ќе ги тепаме аууу 7:0 ма како седум 10 ќе им дадеме :tapp:

сега чичко крал ќе извади една за утеха од тие на јан раш стари а добри :) као демек ако сме вистински навијачи ќе бидеме со тимот и во порази а не само во победи :tapp:
овој преоден рок не ни треба играчи јок имаме тим од соништата само .....

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Еееее мој Кени.......свести се дури не е касно. Засилувања + дисциплина за овие магариња. Ништо друго

Kajgana Shop

На врв Bottom